Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(ZMama @ 2010 07 12, 18:01)
nu va,  nestuke.gif  jau vietoje, beliko paskutinis žingsnis- žodžiai  biggrin.gif

Labai gražu bus.
Nu bet tu ir spartuolė, aš per šias dienas tik 10 kryžiukų tepadariau ax.gif
Atsakyti
Dvi,- metrikas nuostabus!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
ZMama,nu labai idomiai tu cia sugalvojai,nieko panasaus as dar nemacius,tad laukiu galutinio rezultato!!!!ale sparciai kryziavoji!
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 12, 19:01)
nu va,  nestuke.gif  jau vietoje, beliko paskutinis žingsnis- žodžiai  biggrin.gif

bigsmile.gif super darbelis wub.gif toks šiltas, ramus ax.gif Tai jau šiandien turbūt pabaigsi... bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek grožių užderėjo wub.gif , kad net jau reikalinga:

NAUJA TEMA.
Atsakyti
Kaip greitai ši tema baigėsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarida: 13 liepos 2010 - 10:35
Prasau pagalbos help.gif help.gif help.gif

buvau aida suzimejusi spec markeriu, buvo parasyta jog lengvai issitrina su saltu vandeniu... daba pradejau saltu vandeniu plauti, ziuriu, kad nevisur issiplove, kai kur net labiau pamelynavo.... ka daryti????
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 12, 23:14)
Labai gražu bus.
Nu bet tu ir spartuolė, aš per šias dienas tik 10 kryžiukų tepadariau  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tokį mažytį darbelį siuvinėju, o per tuos karščius niekaip negaliu pabaigt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 12, 23:14)
Nu bet tu ir spartuolė, aš per šias dienas tik 10 kryžiukų tepadariau  ax.gif

QUOTE(banni @ 2010 07 13, 06:24)
ZMama,nu labai idomiai tu cia sugalvojai,nieko panasaus as dar nemacius,tad laukiu galutinio rezultato!!!!ale sparciai kryziavoji!

QUOTE(medlink @ 2010 07 13, 08:21)
bigsmile.gif  super darbelis  wub.gif  toks šiltas, ramus  ax.gif  Tai jau šiandien turbūt pabaigsi...  bigsmile.gif

kaip namie su sergančiu vaiku sėdi, tai ks belieka, tik ir kryžiavoti, dirbant taip sparčiai nesigautų schmoll.gif biggrin.gif

šiandien jau niekaip, nes visą vakarą rinkau šriftą, skaičiavau, nervavausi..... fui kaip nekenčiu tokių skaičiavimų, o šrifto taip ir neradau norimo, beliko rinktis iš to ką turiu, bet nepatenkinta schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 17:31)

Aš irgi pasirodysiu su savo ką tik įrėmintomis gėlėmis  mirksiukas.gif

Puikus ir nuostabiai įrėmintas darbas 4u.gif

QUOTE(ZMama @ 2010 07 12, 18:01)

Jau kaip sužavėjai wub.gif Šaunuolė, labai dailu ir širdinga 4u.gif

Retokai užsuku - vis to laiko ieškau smile.gif Pasirodysiu ir aš ką šiuo metu veikiu (apart to, kad dar trys pradėti darbai laukia blush2.gif)

user posted image

Viliuosi, kad markeris išsiplaus... Iš ewo jis man visiškai lengvai išsiplaudavo. Net baisu perskaityt, kad pasitaiko neišsiplovimo atvejų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 07 13, 13:00)
Retokai užsuku - vis to laiko ieškau smile.gif Pasirodysiu ir aš ką šiuo metu veikiu (apart to, kad dar trys pradėti darbai laukia  blush2.gif)

Viliuosi, kad markeris išsiplaus...  Iš ewo jis man visiškai lengvai išsiplaudavo. Net baisu perskaityt, kad pasitaiko neišsiplovimo atvejų  doh.gif

Labai gražus darbelis bus. Aš irgi kelis vienu metu siuvinėju. Aišku, pagrindinis siuvinėjimas dabar aplink RR sukasi.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti