[quote=vandalisa,2010 06 21, 15:54]
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai imsiu ir persiuvinesiu Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau
O man labai grazu gal galima schemute? garzes@gmail.com Ačiū
QUOTE(vandalisa @ 2010 06 21, 14:54)
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai imsiu ir persiuvinesiu Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau
Aš nuotraukoje neįžiūriu pieštuko o ir jokių defektų nematau man labai gražu, ypač kaip pirmas darbelis.
Rėmelis būtų gražiau rudas ir šviesesnis.
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 06 21, 13:55)
Aš perku atvirukų ruošinius, t.y. kur jau būna išpjauta skylė, tada priklijuoju juostelė ant viršaus dedu siuvinį ir vėl juostelę tada dalį atviruko ir viskas atvirukas paruoštas.
Paskutinis kvailas klausimas kur tu ta ruosini perki, man niekad nera uzkliuvusi akis, o kadangi pati is provincijos tai turbut tpokiu sedevru nelabai ir uzveza.
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 21, 15:19)
Paskutinis kvailas klausimas kur tu ta ruosini perki, man niekad nera uzkliuvusi akis, o kadangi pati is provincijos tai turbut tpokiu sedevru nelabai ir uzveza.
Mes parduotuvėj Geros akys. Galima nusipirkti internetu.
Dekui iu info, pasidomesiu
sveikos..
pasirodau su kveitimais i krikstynas..
tas su pedutem buvo skirtas busimiems krikstateviams..tas su batukais (tiksliau ju buvo 2) buvo skirti vieniems seneliams ir kitiems...o tas su suknyte visiems kitiams dalinaas..ju jau keli atiduoti ir dar keli nepagaminti
p.s. matomas brokas su suknytes kvietimu...ten siuliukai lenda..iskart pasisakau kad jis perdaromas..tik fotkint nufotkinau, nes anie turejo iskeliaut tai norejosi kartu fotografuot..
tas su pedutem buvo skirtas busimiems krikstateviams..tas su batukais (tiksliau ju buvo 2) buvo skirti vieniems seneliams ir kitiems...o tas su suknyte visiems kitiams dalinaas..ju jau keli atiduoti ir dar keli nepagaminti
p.s. matomas brokas su suknytes kvietimu...ten siuliukai lenda..iskart pasisakau kad jis perdaromas..tik fotkint nufotkinau, nes anie turejo iskeliaut tai norejosi kartu fotografuot..
Kai pirmas darbas tai laaaabai neblogai Jo piestukas biskeli matos bet nestipriai
Grazu
QUOTE(vandalisa @ 2010 06 21, 11:54)
Aš irgi neįžiūriu pieštuko žymių. Gražu Jei pieštuko žymės yra vietose, kurių nedengia siuvinys, panardink dantų krapštuką į Ace ir atsargiai uždėk ant audinio. Aš taip padariau su savo paskutiniu dideliu paveikslu, kai jau tik rėmindama apsižiūrėjau, kad ant nesiuvinėto ploto yra tušinuko žymė - mano kleckas turbūt pasidarbavo. Laimei, ant paties siuvinio nieko ir gerai, kad Aida baltos spalvos. Žymė akyse dingo.
Gal galima schemą violeta.zurauskiene@gmail.com
Jau atsakė
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 21, 16:49)
sveikos..
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 21, 16:49)
Labai dailu, visi lieka labai nustebinti gave ranku darbo atviruka ar kvietima
Ruošinių yra ir Kasiūluose, bet aš, asmeniškai, kiek siuvinėjau atvirukų, tai visada nusipirkdavau kokio noriu kartono, nes pasirinkimas gana platus kai kuriose parduotuvėse ir pagal paveikslėlį pati langą išpjaudavau jame, kadangi ruošinių langai man dažnai per maži būna, nelabai telpa ten didesnis siuvinys.
Ir prie siuvinio lengviau priderinti popieriaus spalvas, kai perki ne ruošinį, nes būna ir spalvotų ir įdomių tekstūrų.