Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

[quote=vandalisa,2010 06 21, 15:54]
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai doh.gif imsiu ir persiuvinesiu smile.gif Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau biggrin.gif

O man labai grazu smile.gif gal galima schemute? garzes@gmail.com smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vandalisa @ 2010 06 21, 14:54)
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai doh.gif  imsiu ir persiuvinesiu smile.gif  Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau  biggrin.gif

Aš nuotraukoje neįžiūriu pieštuko mirksiukas.gif o ir jokių defektų nematau mirksiukas.gif man labai gražu, ypač kaip pirmas darbelis. thumbup.gif
Rėmelis būtų gražiau rudas ir šviesesnis.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 06 21, 13:55)
Aš perku atvirukų ruošinius, t.y. kur jau būna išpjauta skylė, tada priklijuoju juostelė ant viršaus dedu siuvinį ir vėl juostelę tada dalį atviruko ir viskas atvirukas paruoštas. mirksiukas.gif

Paskutinis kvailas klausimas doh.gif kur tu ta ruosini perki, man niekad nera uzkliuvusi akis, o kadangi pati is provincijos tai turbut tpokiu sedevru nelabai ir uzveza. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 21, 15:19)
Paskutinis kvailas klausimas  doh.gif  kur tu ta ruosini perki, man niekad nera uzkliuvusi akis, o kadangi pati is provincijos tai turbut tpokiu sedevru nelabai ir uzveza.  smile.gif

Mes parduotuvėj Geros akys. Galima nusipirkti internetu.
Atsakyti
Dekui iu info, pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
Žinokit aš atvirukams ruošinių parsivežiau iš UK. tik ne tokių ryškių spalvų, tai už 50 atvirukų sumokėjau tik 1 svarą ir dar su vokais ax.gif thumbup.gif Gaila kad tik vienos formos iškirpimas tebuvo ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos..

pasirodau su kveitimais i krikstynas..

tas su pedutem buvo skirtas busimiems krikstateviams..tas su batukais (tiksliau ju buvo 2) buvo skirti vieniems seneliams ir kitiems...o tas su suknyte visiems kitiams dalinaas..ju jau keli atiduoti ir dar keli nepagaminti smile.gif
user posted image
user posted image

p.s. matomas brokas su suknytes kvietimu...ten siuliukai lenda..iskart pasisakau kad jis perdaromas..tik fotkint nufotkinau, nes anie turejo iskeliaut tai norejosi kartu fotografuot..
Atsakyti
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai doh.gif  imsiu ir persiuvinesiu smile.gif  Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau  biggrin.gif

bigsmile.gif Kai pirmas darbas tai laaaabai neblogai thumbup.gif Jo piestukas biskeli matos bet nestipriai mirksiukas.gif
Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vandalisa @ 2010 06 21, 11:54)

Aš irgi neįžiūriu pieštuko žymių. Gražu wub.gif wub.gif Jei pieštuko žymės yra vietose, kurių nedengia siuvinys, panardink dantų krapštuką į Ace ir atsargiai uždėk ant audinio. Aš taip padariau su savo paskutiniu dideliu paveikslu, kai jau tik rėmindama apsižiūrėjau, kad ant nesiuvinėto ploto yra tušinuko žymė - mano kleckas turbūt pasidarbavo. Laimei, ant paties siuvinio nieko ir gerai, kad Aida baltos spalvos. Žymė akyse dingo.
Atsakyti

Gal galima schemą violeta.zurauskiene@gmail.com

Paskutinis kvailas klausimas  doh.gif  kur tu ta ruosini perki, man niekad nera uzkliuvusi akis, o kadangi pati is provincijos tai turbut tpokiu sedevru nelabai ir uzveza.  smile.gif

Jau atsakė mirksiukas.gif
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 21, 16:49)
sveikos..

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 21, 16:49)

Labai dailu, visi lieka labai nustebinti gave ranku darbo atviruka ar kvietima wub.gif
Atsakyti

Ruošinių yra ir Kasiūluose, bet aš, asmeniškai, kiek siuvinėjau atvirukų, tai visada nusipirkdavau kokio noriu kartono, nes pasirinkimas gana platus kai kuriose parduotuvėse ir pagal paveikslėlį pati langą išpjaudavau jame, kadangi ruošinių langai man dažnai per maži būna, nelabai telpa ten didesnis siuvinys. smile.gif
Ir prie siuvinio lengviau priderinti popieriaus spalvas, kai perki ne ruošinį, nes būna ir spalvotų ir įdomių tekstūrų. smile.gif
Atsakyti