Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 12, 00:42)
O dėl mano paveikslo rėminimo, tai atradau puikias rėminimo dirbtuves, apie kurias čia kažkas parašė (Gertrūdos gatvėje Kaune), tai atsidžiaugti negaliu, jų patarimais ir gautu galutiniu rezultatu thumbup.gif

O kurioj tiksliau vietoj ir kiek tau kainavo rėminimas? Kokio dydžio darbelis?
Aš tai rėminau Daukšos gatvėj,darbu labai patenkinta. Galvoju gal kur yra pigiau, nes baiginėju savo HAEDą ir reiks jį rėminti. Tad rūpi kaina ir kokybė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 liepos 2010 - 07:38
veikos smile.gif

Čia man toks klausimas kilo blush2.gif o tuos didelius paveikslus jūs pačios rėminat ar nešat kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 07 12, 09:36)
veikos smile.gif 

Čia man toks klausimas kilo  blush2.gif  o tuos didelius paveikslus jūs pačios rėminat ar nešat kur?  ax.gif

Aš tai nešu į rėminimo dirbtuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 12, 09:39)
Aš tai nešu į rėminimo dirbtuves mirksiukas.gif

O per kiek laiko įrėmina ir kokios maždaug kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 07 12, 09:49)
O per  kiek laiko įrėmina ir kokios maždaug kainos?  g.gif

Aš atsiėmiau antrą dieną po pridavimo. Kaina priklauso nuo to, kokio dydžio darbas, koks bus rėmas. Mano didesnis kainavo pigiau, nei draugės mažesnis darbas ax.gif
Atsakyti
Metrikas krikšto sūnui DIM Toy shelf. Aida 16ct, DMC muline
user posted image
Atsakyti
Meilumas metriko wub.gif ir rėmelis puikiai priderintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 07 12, 10:55)
Metrikas krikšto sūnui DIM Toy shelf. Aida 16ct, DMC muline

bigsmile.gif koks gražus darbelis bigsmile.gif Labai gražiai įrėmintas ax.gif pati rėminai?
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 07 12, 09:57)
Labai gražiai įrėmintas  ax.gif  pati rėminai?

Pati. Visus savo darbus rėminu pati, dirbtuvei po pirmų pridirbtų kliurkų daugiau nebepatikiu.
Atsakyti
Dvi kaip švelnu wub.gif nėra ką ir sakyti, baisu žodžiais sugadinti...
Et negaliu, na tie žirneliai tai tokie fainuoliai, kaip jie man patinka wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mege2: 12 liepos 2010 - 09:21
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 11, 22:42)
kaliteja, čia dedasi du pasportai, vieno matosi 5mm, kitas- platesnis- derinamas pagal paveikslo dydį ir spalvas, jei neužsakei specialiai, tai tau jo tikrai neįdės schmoll.gif

Labai labai dėkoju Jums už atsakymą,nes tikrai man šito niekas nepasakė ir aš nežinojau. Tai galiu laisvai dar užsakyti kitą pasportą ir bus tvarkelė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 07 12, 09:55)
Metrikas krikšto sūnui

super thumbup.gif , lb gražu wub.gif
Atsakyti