Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Toli @ 2010 07 10, 20:01)

Kaip pribaigti paveiksla? Jau pusantro menesio muza miega ziemos miegu, o tiek nebedaug liko. Ir dar. Kaip jus karoliukus prisivat prie paveikslo, kurio dydis visai nemaziukas? Na islyginat, o kaip paskui padaryti, kad nesusiglamzytu?

Taigi pasirodyk pagaliau, ką ten siuvinėji. Kai susilauksi pagyrų, greitai mūza atsibus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 07 10, 23:01)
Kaip jus karoliukus prisivat prie paveikslo, kurio dydis visai nemaziukas? Na islyginat, o kaip paskui padaryti, kad nesusiglamzytu?

Aš siuvu, skalbiu ir lyginu. Nieko jiems neatsitinka, tik rankšluostį dedu storesnį ir minkštesnį.
Atsakyti
jau ir man smalsu kas ten per gigantas i dar su karoliukais lens.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 07 11, 00:01)
Kaip pribaigti paveiksla? Jau pusantro menesio muza miega ziemos miegu, o tiek nebedaug liko.

Dalyvauk RR ir mūza greitai atsigaus lotuliukas.gif
Mano HAEDas irgi apie du mėnesius pragulėjo, buvo likę tik vienas lapas. Niekaip nesinorėjo jo į rankas paimt doh.gif Kai įsivažiavau siuvinėt RR ir po kiek laiko teko palaukti siuvinio, o rankos labai norėjo siuvinėt, tai griebiausi HAEDo. Ir ką tu manai? Visai nebe daug liko. Džiaugiuosi, kad jį greit pabaigsiu ir jau žiūrinėju kito paveikslo siuvinėjimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 07 11, 00:05)
Labai aciu visoms uz pagyras mano batukams  4u.gif
Papildyta:
Jau gavau namuko schemute,aciu DANTISTEI! Tik dar atidaryt negaliu,nes neturiu wordo  biggrin.gif
Kokio mazdaug dydzio jis gaunasi ir ar dug pavieniu kryzeliu eina?

nu net pasitikrinau ka as ten issiunciau kad wordo reikia doh.gif gal winrar programos reikia. ten jpeg failiukai, tik as ipratus siunciant i rara sudet blush2.gif namuko dydis panasiai 90*130 kryzeliu, nedidelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos o Jūs kai užsakote pasportą ar ten automatiškai jie padaro spalvą tam krašteliui siauručiui ar kaip g.gif nes man įtariu nieko nepadarys..... ar reikia pasakyti blush2.gif nulėkčiau dar perspėti.
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 10, 11:01)
user posted image

vakar nusižiūrėjau, o šian jau rėmelis yra ax.gif

user posted image
user posted image

spalvos ne tokios kokios nurodytos, bet ėmiau kokios man patiko ir tiko biggrin.gif , beliko nestuke.gif ir žodžiai wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 07 11, 14:56)
nu net pasitikrinau ka as ten issiunciau kad wordo reikia doh.gif gal winrar programos reikia. ten jpeg failiukai, tik as ipratus siunciant i rara sudet blush2.gif namuko dydis panasiai 90*130 kryzeliu, nedidelis mirksiukas.gif

Na nebutinai wordo,pas mane kompas buvo uzluzes,windows perinstaliuoti dabar,tai programu truksta,reikia susiinstaliuot ax.gif

QUOTE(ZMama @ 2010 07 11, 16:56)
vakar nusižiūrėjau, o šian jau rėmelis yra  ax.gif

thumbup.gif grazus remelis
Atsakyti
Kiek daug naujų gražių darbelių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 11, 18:56)
vakar nusižiūrėjau, o šian jau rėmelis yra  ax.gif

spalvos ne  tokios kokios nurodytos, bet ėmiau kokios man patiko ir tiko  biggrin.gif , beliko  nestuke.gif  ir žodžiai  wub.gif

atspausdinau ir aš šį, po dabar siūvinėjamo mažylio, imsiuos šio. ačiū už schemutę. nerealus wub.gif labai spalvas gerai parinkot, tikiuosi pamatyt ir galutinį variantą wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2010 07 11, 19:46)
thumbup.gif  grazus remelis

QUOTE(murkse @ 2010 07 11, 21:42)
atspausdinau ir aš šį, po dabar siūvinėjamo mažylio, imsiuos šio. ačiū už schemutę. nerealus  wub.gif  labai spalvas gerai parinkot, tikiuosi pamatyt ir galutinį variantą wub.gif  thumbup.gif

4u.gif , būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
rasiux, Florestina, zuzanele ačiū už gražius žodžius 4u.gif

QUOTE(smileee3 @ 2010 07 10, 19:19)
As ne pati schemute dariau,
Pirmaargenta grazios geles  thumbup.gif

smileee3, ačiū už komplimentą ir tikiuosi, kad tau pavyks gražiai išsiuvinėti broliukų nuotrauką, lauksim galutinio rezultato bigsmile.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 07 10, 21:25)
turbut kalbi apie sita:
o tavo geles labai grazios. labai iremintas liuks wub.gif

Taip, aš kalbėjau apie tą paveiksliuką, nes man jis irgi labai gražus biggrin.gif
O dėl mano paveikslo rėminimo, tai atradau puikias rėminimo dirbtuves, apie kurias čia kažkas parašė (Gertrūdos gatvėje Kaune), tai atsidžiaugti negaliu, jų patarimais ir gautu galutiniu rezultatu thumbup.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 07 10, 22:31)
paskutiniu metu neziurint, i RR siuvinejimus, gaunu uzsakyma issiuvinet voriuka

thumbup.gif mielas voriukas

QUOTE(Kaliteja @ 2010 07 11, 17:50)
Merginos o Jūs kai užsakote pasportą ar ten automatiškai jie padaro spalvą tam krašteliui siauručiui ar kaip  g.gif  nes man įtariu nieko nepadarys..... ar reikia pasakyti  blush2.gif  nulėkčiau dar perspėti.

kaliteja, čia dedasi du pasportai, vieno matosi 5mm, kitas- platesnis- derinamas pagal paveikslo dydį ir spalvas, jei neužsakei specialiai, tai tau jo tikrai neįdės schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2010 07 10, 23:01)
Kaip jus karoliukus prisivat prie paveikslo, kurio dydis visai nemaziukas? Na islyginat, o kaip paskui padaryti, kad nesusiglamzytu?

Aš viką iki galo išsiuvinėjau, po to prisiuvau karoliukus, o tik tada skalbiau ir lyginau ant frotinio rankšluosčio, viskas kuo puikiausiai išsilygino ir karoliukai netrukdė tam bigsmile.gif
Atsakyti