aciu visom uz pagiras visada malonu isgirsti gerus zodzius is kitu
jusu ir visu darbeliai sunku ir be isskirti kazkurios...tiesiog kiekvienas savaip mielas ir grazus....
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 07 10, 09:40)
tas A reiskia manau, kur sviesos lange siuvinet su siulais kurie sviecia tamsoj
kad tie visi dmc su efektais turi E raide pries numeri. ir sita spalva rodo tokia labai tamsiai ruda
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 17:31)
Dantiste, labai panašų namelį mačiau Dimensions, net gi jau kažkas čia rodė jį išsiuvinėtą. Aš labiau šia firma pasitikiu, bet čia tik mano nuomonė
Aš irgi pasirodysiu su savo ką tik įrėmintomis gėlėmis
Aš irgi pasirodysiu su savo ką tik įrėmintomis gėlėmis
turbut kalbi apie sita:
nebezinau as jau, visai pasimeciau. galvojau kad Goblenset rimta firma, o tai pasirodo pas juos irgi progonu yra gaila bus darbo jei s...gausis
o tavo geles labai grazios. labai iremintas liuks
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 10, 19:25)
kad tie visi dmc su efektais turi E raide pries numeri. ir sita spalva rodo tokia labai tamsiai ruda
turbut kalbi apie sita:
turbut kalbi apie sita:
Koks grozis
Noreciau kokybiskos schemos
Šitą nuostabų namelį TOLI siuvinėjo. Jei klystu, pataisykit.
Gal jau jums ir pabode batukai,bet pasirodau...
My Webpage
Na fotografe tai is manes nekokia,spustelkit ant foto, kad pasididintu tada tikrasis vaizdas bus
My Webpage
Na fotografe tai is manes nekokia,spustelkit ant foto, kad pasididintu tada tikrasis vaizdas bus
QUOTE(Behnaz @ 2010 07 10, 20:13)
My Webpage
My Webpage
Labai gražu ir daug kartų matyta tai su rožiniais ar žydrais raištukais. Su žaliais bent jau aš nemačiau. Labai gražus šriftas.
QUOTE(Behnaz @ 2010 07 10, 23:13)
Gražus darbelis Netradicinis įrėminimas
QUOTE(Behnaz @ 2010 07 10, 22:13)
batukai daug kartu matyti, bet cia kazkaip visai kitokie atrodo idomiai labai
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 07 10, 22:31)
Nu jo RR atima laiko. Gražus voriukas.
QUOTE(tute28 @ 2010 07 10, 21:47)
Šitą nuostabų namelį TOLI siuvinėjo. Jei klystu, pataisykit.
Siuvinejau, siuvinejau. Nerealiai gavosi. Jis auksciau padetas, tai kas pamato-netiki, kad issiuvinetas tenka nukelti. Siaip siuvinejau originalu rinkini.
Kaip pribaigti paveiksla? Jau pusantro menesio muza miega ziemos miegu, o tiek nebedaug liko. Ir dar. Kaip jus karoliukus prisivat prie paveikslo, kurio dydis visai nemaziukas? Na islyginat, o kaip paskui padaryti, kad nesusiglamzytu?
Labai aciu visoms uz pagyras mano batukams
Papildyta:
Jau gavau namuko schemute,aciu DANTISTEI! Tik dar atidaryt negaliu,nes neturiu wordo
Kokio mazdaug dydzio jis gaunasi ir ar dug pavieniu kryzeliu eina?
Papildyta:
Jau gavau namuko schemute,aciu DANTISTEI! Tik dar atidaryt negaliu,nes neturiu wordo
Kokio mazdaug dydzio jis gaunasi ir ar dug pavieniu kryzeliu eina?