Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Daisiuke @ 2010 07 10, 14:42)
chi chi...manau zinau berniuka kriam nukeliavo sita dovanele  lotuliukas.gif turbut Ukmergeje...atspejau? blush2.gif

Taaaaaaaaaaaaip 4u.gif Pats fainiausias vaikas žemėje (aišku po manojo ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 10 liepos 2010 - 14:14
Kiek daug gražių darbelių užderėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 10, 09:48)
bigsmile.gif , net nebūčiau pagalvojus, o ar lb jau udėtinga siuvinėti, nenueisiu su kryželiais į dausas (kad kreivai išsisiuvinės)  g.gif

Aš pati dabar pirmą kartą mėginu liną ir lyg ir nieko sudėtingo. Gal kažkiek mažiau patogu, nei aida, bet manau čia laiko klausimas. O rezultatas tai tikrai dailesnis.

smileee3 thumbup.gif nusimato labai gražus darbelis
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 07 10, 15:28)
Aš pati dabar pirmą kartą mėginu liną ir lyg ir nieko sudėtingo. Gal kažkiek mažiau patogu, nei aida, bet manau čia laiko klausimas. O rezultatas tai tikrai dailesnis.

aišku 4u.gif

gal kas galit pasakyti kokios spalvos DMC siūliukų, NR 452-453 g.gif
Atsakyti
Nei ruda, nei violetinė - kažkas tokio: 452 user posted image o 453 - user posted image. Pagal mano paletę spalvos labai panašios, bet dar priklauso nuo monitoriaus...
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 10, 15:35)
aišku  4u.gif
gal kas galit pasakyti kokios spalvos DMC siūliukų, NR 452-453  g.gif

Rusvos http://www.kasiulai....498-p-2077.html
Atsakyti
QUOTE(muza @ 2010 07 10, 15:48)
Nei ruda, nei violetinė - kažkas tokio: 452 user posted image o 453 - user posted image. Pagal mano paletę spalvos labai panašios, bet dar priklauso nuo monitoriaus...

ačiū 4u.gif , bet visiškai man nepalengvėjo g.gif , teks važiuoti į parduotuve, o galvojau, kad kažkaip išsisuksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mege2 @ 2010 07 10, 15:48)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 09, 18:36)
o sau issirinkau svajoniu nameli (nu cia pagal tuos prietarus lotuliukas.gif )

Dantiste, labai panašų namelį mačiau Dimensions, net gi jau kažkas čia rodė jį išsiuvinėtą. Aš labiau šia firma pasitikiu, bet čia tik mano nuomonė ax.gif

egle.k labai gražūs tavo darbeliai, ypač tas paukščiukas prie inkilo 4u.gif

QUOTE(smileee3 @ 2010 07 10, 09:36)
O stai as parodysiu senai pradeta savo darbeli.. Cia mano ir brolio nuotrauka, kaip buvo  mazyciai. Vakar turejau laisva diena tai prisedau prie jo vel  smile.gif

Labai drąsu pačiai daryti schemas iš nuotraukų ir tikėtis, kad nebus plėmais išsiuvinėti darbai. Sėkmės 4u.gif

medlink, labai mielas darbelis 4u.gif

Aš irgi pasirodysiu su savo ką tik įrėmintomis gėlėmis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 16:31)
Aš irgi pasirodysiu su savo ką tik įrėmintomis gėlėmis  mirksiukas.gif

Puikus darbelis, ir įrėminta gražiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 17:31)

Labai dailutis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 17:31)
Labai drąsu pačiai daryti schemas iš nuotraukų ir tikėtis, kad nebus plėmais išsiuvinėti darbai. Sėkmės 4u.gif

As ne pati schemute dariau, prasiau patyrusiu labiau.. ji daryta pries pora metu jau..Istikruju bijojau koks bus rezultatas todel pradejau nuo veidu siuvineti.. kol kas veidai tikrai graziai, tik vienoj vietoj man truputy per baltas pletmas, bet jis ir ant nuotraukos yra.. na kol kas patenkinta vaizdu smile.gif

Pirmaargenta grazios geles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileee3: 10 liepos 2010 - 18:22
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 10, 18:31)

Laaaabai gražu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti