Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

labas vakaras,retas svecias tapau jusu forume,bet norisi pasirodyti blush2.gif rolleyes.gif siu metu darbeliai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 09 liepos 2010 - 22:03
egle.k labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2010 07 09, 23:02)
labas vakaras,retas svecias tapau jusu forume,bet norisi pasirodyti  blush2.gif  rolleyes.gif siu metu darbeliai  ax.gif

Nu nemažai darbelių tu čia parodei.
Bučinys labai šiltas. Paukščiuką ir aš esu nusižiūrėjus, bet jam dar turbūt negreit laikas ateis lotuliukas.gif metrikiukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
nerealūs visų darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif , todėl ir negaliu sėdėti be darbo doh.gif . Noriu jūsų paklausti, bandysiu siuvinėti ant lino (ko dar niekad nedariau), tai kaip apskaičiuoti, kad būtų viduriukas, aplamai nuo ko pradėti g.gif Man visa tai aukšta matematika, bet lb jau aš jį noriu įveikti smile.gif

Iš anksto dėkoju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 07 10, 09:19)
nerealūs visų darbeliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif , todėl ir negaliu sėdėti be darbo  doh.gif . Noriu jūsų paklausti, bandysiu siuvinėti ant lino (ko dar niekad nedariau), tai kaip apskaičiuoti, kad būtų viduriukas, aplamai nuo ko pradėti  g.gif Man visa tai aukšta matematika, bet lb jau aš jį noriu įveikti  smile.gif

Iš anksto dėkoju  mirksiukas.gif  4u.gif

lenki medžiagą pusiau ir dar pusiau, va tavo viduriukas mirksiukas.gif

egle wub.gif
Atsakyti
Sone ir Egle.K darbai nuostabus wub.gif man kaip ir kazkuriai pasisakiusiai forumietei toki darbeliai pakelia upa dirbti smile.gif

O stai as parodysiu senai pradeta savo darbeli.. Cia mano ir brolio nuotrauka, kaip buvo mazyciai. Vakar turejau laisva diena tai prisedau prie jo vel smile.gif
Tik brolis liko dar be vienos akies, nespejau.. Tai kaip koks piratas dabar biggrin.gif
darbelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileee3: 10 liepos 2010 - 08:36
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 09, 17:36)
smile.gif dabar visi dmc. tikiuosi kad gerai atrinko spalvas kas pm dare ax.gif tik viena spalva raso 844A, tai nezinau ka tas "A" reiskia g.gif gal siaip klaida

tas A reiskia manau, kur sviesos lange siuvinet su siulais kurie sviecia tamsoj
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 10, 09:23)
lenki medžiagą pusiau ir dar pusiau, va tavo viduriukas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif , net nebūčiau pagalvojus, o ar lb jau udėtinga siuvinėti, nenueisiu su kryželiais į dausas (kad kreivai išsisiuvinės) g.gif
Atsakyti
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 10, 10:36)
O stai as parodysiu senai pradeta savo darbeli.. Cia mano ir brolio nuotrauka, kaip buvo  mazyciai. Vakar turejau laisva diena tai prisedau prie jo vel  smile.gif
Tik brolis liko dar be vienos akies, nespejau.. Tai kaip koks piratas dabar  biggrin.gif
darbelis smile.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip gražu... labai įdomu bus pamatyti baigtą darbelį ax.gif dar nesu mačiusi....
Atsakyti
Parodysiu ir aš vienus iš savo paskutiniųjų metrikiukų (dovana krikštynoms) ax.gif tik raides siuvinėjant jau neturėjau kompo šalia, tai teko iš akies... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egle.k @ 2010 07 09, 23:02)
labas vakaras,retas svecias tapau jusu forume,bet norisi pasirodyti  blush2.gif  rolleyes.gif siu metu darbeliai  ax.gif

QUOTE(medlink @ 2010 07 10, 11:02)
Parodysiu ir aš vienus iš savo paskutiniųjų metrikiukų (dovana krikštynoms) ax.gif  tik raides siuvinėjant jau neturėjau kompo šalia, tai teko iš akies...  blush2.gif

labai grazus jusu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 07 10, 11:02)
Parodysiu ir aš vienus iš savo paskutiniųjų metrikiukų (dovana krikštynoms) ax.gif  tik raides siuvinėjant jau neturėjau kompo šalia, tai teko iš akies...  blush2.gif

chi chi...manau zinau berniuka kriam nukeliavo sita dovanele lotuliukas.gif turbut Ukmergeje...atspejau? blush2.gif
Atsakyti