labas vakaras,retas svecias tapau jusu forume,bet norisi pasirodyti siu metu darbeliai
QUOTE(egle.k @ 2010 07 09, 23:02)
labas vakaras,retas svecias tapau jusu forume,bet norisi pasirodyti siu metu darbeliai
Nu nemažai darbelių tu čia parodei.
Bučinys labai šiltas. Paukščiuką ir aš esu nusižiūrėjus, bet jam dar turbūt negreit laikas ateis metrikiukai labai mieli
nerealūs visų darbeliai , todėl ir negaliu sėdėti be darbo . Noriu jūsų paklausti, bandysiu siuvinėti ant lino (ko dar niekad nedariau), tai kaip apskaičiuoti, kad būtų viduriukas, aplamai nuo ko pradėti Man visa tai aukšta matematika, bet lb jau aš jį noriu įveikti
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
QUOTE(ZMama @ 2010 07 10, 09:19)
nerealūs visų darbeliai , todėl ir negaliu sėdėti be darbo . Noriu jūsų paklausti, bandysiu siuvinėti ant lino (ko dar niekad nedariau), tai kaip apskaičiuoti, kad būtų viduriukas, aplamai nuo ko pradėti Man visa tai aukšta matematika, bet lb jau aš jį noriu įveikti
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju
lenki medžiagą pusiau ir dar pusiau, va tavo viduriukas
egle
Sone ir Egle.K darbai nuostabus man kaip ir kazkuriai pasisakiusiai forumietei toki darbeliai pakelia upa dirbti
O stai as parodysiu senai pradeta savo darbeli.. Cia mano ir brolio nuotrauka, kaip buvo mazyciai. Vakar turejau laisva diena tai prisedau prie jo vel
Tik brolis liko dar be vienos akies, nespejau.. Tai kaip koks piratas dabar
darbelis
O stai as parodysiu senai pradeta savo darbeli.. Cia mano ir brolio nuotrauka, kaip buvo mazyciai. Vakar turejau laisva diena tai prisedau prie jo vel
darbelis
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 09, 17:36)
dabar visi dmc. tikiuosi kad gerai atrinko spalvas kas pm dare tik viena spalva raso 844A, tai nezinau ka tas "A" reiskia gal siaip klaida
tas A reiskia manau, kur sviesos lange siuvinet su siulais kurie sviecia tamsoj
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 10, 09:23)
lenki medžiagą pusiau ir dar pusiau, va tavo viduriukas
, net nebūčiau pagalvojus, o ar lb jau udėtinga siuvinėti, nenueisiu su kryželiais į dausas (kad kreivai išsisiuvinės)
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 10, 10:36)
darbelis
darbelis
kaip gražu... labai įdomu bus pamatyti baigtą darbelį dar nesu mačiusi....
QUOTE(egle.k @ 2010 07 09, 23:02)
QUOTE(medlink @ 2010 07 10, 11:02)
Parodysiu ir aš vienus iš savo paskutiniųjų metrikiukų (dovana krikštynoms) tik raides siuvinėjant jau neturėjau kompo šalia, tai teko iš akies...
labai grazus jusu darbeliai
QUOTE(medlink @ 2010 07 10, 11:02)
Parodysiu ir aš vienus iš savo paskutiniųjų metrikiukų (dovana krikštynoms) tik raides siuvinėjant jau neturėjau kompo šalia, tai teko iš akies...
chi chi...manau zinau berniuka kriam nukeliavo sita dovanele turbut Ukmergeje...atspejau?