Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(banni @ 2010 07 08, 18:47)
darbeliai visu nerealus!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jau kaip patiko tos krikstynu smulkmeneles!- nu nepavadinciau smulkmenele - solidzios mielos,reikalinngos dovanos!!!! nugis pasakyk prasau ardezute dantukui pati gaminai ar tik skyle ispjovei?

aciu 4u.gif dezute paprasta medine, darytas dekupazas

QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 19:06)
mano mikroskopinis siuvinėjimas  biggrin.gif

wub.gif jau vysnios niam ir piratu veliava thumbup.gif

QUOTE(*mamusikas* @ 2010 07 08, 23:08)

O jau krikšto pagalvėlės  wub.gif kodėl anksčiau nepamačiau būčiau savo uogai ir krikštadukrai išsiuvinėjus. O dėžutes irgi pati darei?

pati 4u.gif tai kokiom ateinanciom krikstynom galesi issiuvinet ax.gif labai smagu buvo vaikai net miegoju ant tu pagalveliu ant savu nemiegojo biggrin.gif

QUOTE(Sela:) @ 2010 07 09, 11:12)
Krikstynu pagalvelei ir as skiriu pirma vieta 4u.gif  Darbelis nerealus, ideja superine thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2010 07 09, 11:46)

Krikštinu pagalvėlė  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 22:55)
Dėl griozdiško darbo nieko čia tokio - nueik į Golden Kite pasižiūrėti biggrin.gif  Siuvinėja žmonės ir džiaugiasi. Svarbu, kad patinka. Šaunuolė  thumbup.gif  Ar čia tau importuojant paveiksliuką taip gerai iš karto gaunasi, ar dar ranka spalvas pravalai? Turiu du svajonių paveiksliukus, kuriuos čiupčiau tuojau pat siuvinėt, jei tik schemos būtų, bet eilinį kartą perleidžiu per programą, pasibaisiu...  blush2.gif gal kada nors... arba teks prašyti pas ką...

Nu žinok impirtuojant taip gavosi. Gal kažkiek pašviesinau. Pas mane labai daug spalvų, tai gal todėl taip atrodo. Ir dar išbandžiau skirtingus siūlus, tai man geriausiai atrodė su anchor, tai juos ir pasirinkau. Su madeira rodė prasčiausią variantą
Nu bet jūs ir užrodėt tinklalapių, tai dabar akis ganau vietoj to, kad siuvinėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 09, 11:25)
as as susiruosiau bigsmile.gif  blush2.gif nu tikiuosi tas kuri issirinkau nebus tragiskas doh.gif nepavyko rast issiuvinetas kaip atrodo. bet yra gi ir tikrai graziu wub.gif pvz. sitie arkliai
cia yra daug issiuvinetu darbu sudeta:  bet turbut zinai mirksiukas.gif
o kur rasti tuos gatavus siulu parinkimus? blush2.gif

Antrojo aš turiu normalią schemą iš žurnalo, su visais siūlų parinkimais.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 09, 11:25)
as as susiruosiau bigsmile.gif  blush2.gif o kur rasti tuos gatavus siulu parinkimus? blush2.gif

Parasyk numerius, pabandysiu paieskoti. Jei nerasiu, teks paciai atsirinkineti pagal nufotografuotus siulus. Antro, maciau, jau nebereikia spalvu parinkimo, viskas yra.
Atsakyti
Dantiste stai koki as esu issiuvinejius

user posted image

As ji siuvinejiau ne pagal rinkini. O medziaga pati rinkau ir siuvinejiau DMC siuliukais. Is pradziu labai bijiojau kad ne kas gausis, o stai koks rezultatas. Esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2010 07 09, 12:58)

As ji siuvinejiau ne pagal rinkini. O medziaga pati rinkau ir siuvinejiau DMC siuliukais. Is pradziu labai bijiojau kad ne kas gausis, o stai koks rezultatas. Esu patenkinta  smile.gif

Vienas tik žodis Wooow thumbup.gif Man visi tokie paveikslai labai gražu piešti, tame tarpe ir Haed, tik kai išsiuvinėti, man ryškumo trūksta, gaunasi kaip per kokį rūką, na bet šitas bigsmile.gif Tai ryškiai, kaip nuotrauka. thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena darbštuolės smile.gif

prisižiūrėjau jūsų grožių ir labai užsimaniau išsisiuvinėti paveikslą su orchidėjom... iki šiol darbavausi tik su metrikiukais ax.gif Ir iškilo klausimas blush2.gif Kad paveikslas būtų didesnis tai čia retesnę kanvą pirkti? nes ant 14 tai atrodo mažas gautūsi... Kažkaip man šiandien galai nesueina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 07 09, 15:34)
Laba diena darbštuolės smile.gif

prisižiūrėjau jūsų grožių ir labai užsimaniau išsisiuvinėti paveikslą su orchidėjom... iki šiol darbavausi tik su metrikiukais  ax.gif  Ir iškilo klausimas  blush2.gif  Kad paveikslas būtų didesnis tai čia retesnę kanvą pirkti? nes ant 14 tai atrodo mažas gautūsi... Kažkaip man šiandien galai nesueina...  blush2.gif

Dydis priklauso nuo kryžiukų skaičiaus ir aišku kanvos retumo, bet visada gražiau atrodo ant tankesnės kanvos daugiau kryžiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 07 09, 14:40)
Parasyk numerius, pabandysiu paieskoti. Jei nerasiu, teks paciai atsirinkineti pagal nufotografuotus siulus. Antro, maciau, jau nebereikia spalvu parinkimo, viskas yra.

as tuos du tik kaip pvz idejau (nors ir situ dvieju noreciau blush2.gif), o sau issirinkau svajoniu nameli (nu cia pagal tuos prietarus lotuliukas.gif ) va sita
user posted image
turiu as ji PM, tai ten siulai dmc ir dalis janome, tai tuos janome jau susikonvertavau, dabar visi dmc. tikiuosi kad gerai atrinko spalvas kas pm dare ax.gif tik viena spalva raso 844A, tai nezinau ka tas "A" reiskia g.gif gal siaip klaida

QUOTE(*SONE* @ 2010 07 09, 14:58)
Dantiste stai koki as  esu issiuvinejius
As ji siuvinejiau ne pagal rinkini. O medziaga pati rinkau ir siuvinejiau DMC siuliukais. Is pradziu labai bijiojau kad ne kas gausis, o stai koks rezultatas. Esu patenkinta  smile.gif

bigsmile.gif tikrai kad wooow thumbup.gif wub.gif padrasinai mane namuko imtis aciuks.gif o labai sunkiai siuvinejosi? kiek laiko uztrukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 09 liepos 2010 - 17:40
Tai tu susideliok tas spalvas ir paziurek ar pagal paveiksliuka nors kiek panasu.

As siuvinejiau apie pusmeti su pertraukom. Man lengvai siuvinejiosi nes mazai buvo pavieniu kryziuku smile.gif
Atsakyti
Joa nu bet jūs čia ir paveikslų prirodėt. Dabar knieti kuo greičiau siuvinėt. Dėkui, kad pakėlėt ūpą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 09, 17:28)
Dydis priklauso nuo kryžiukų skaičiaus ir aišku kanvos retumo, bet visada gražiau atrodo ant tankesnės kanvos daugiau kryžiukų  mirksiukas.gif

Supratau smile.gif Ačiū 4u.gif teks paieškoti didesnių orchidėjų, nes turimos pagal kryžiukų skaičių nelabai didelės... ax.gif
Atsakyti