Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(amiyra @ 2010 07 08, 12:20)
pabaigiau dar vienus zuikius  blush2.gif

ir dar smulkmeneles krikstynoms

Zuikučiai nuostabūs, tokie mieli ir švelnūs 4u.gif O krikštynų smulkmenėlės vertos dėmesio. Nematytos bigsmile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 20:06)
mano mikroskopinis siuvinėjimas  biggrin.gif

Paukščiuk, mieli ir gražūs tavo darbai. Kiekvieną kartą stebini bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 liepos 2010 - 21:11
paukščiuk nu kokios tikroviškos vyšnios. Niam niam thumbup.gif
Na, o piratų vėliava tai iš vis super idėja thumbup.gif wub.gif
Čia taip nekukliai paklausiu tu metrikiukus pagal užsakymus siuvinėji ar čia tiek daug draugų turi blush2.gif
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 21:56)
Turėdama laiko panaršiau po Lauruko ir Nukulės albumus. Kokios jūs šaunuolės  thumbup.gif  Kiek darbelių gražių daug prisiuvinėjot  wub.gif
Nukule, man labai patiko siuvinys "Proskyna" iš neįrėmintų darbų albumo. Kieno ten dizainas? Ten pas tave tokie nematyti man dar. Gal gali man schemą atsiųsti į jutelienej@gmail.com

Dėkui. Vis stengiuosi stengiuosi, nors su savo griozdišku darbu, tai manau, kad pražilsiu

QUOTE(Dantiste @ 2010 07 08, 22:04)
Jo, labai grazus tie goblensetai.

Gal galit apšviesti kas čia tokie? Gal galima kokią nuorodėlę, kur pasižiūrėt? Sudominot čia bekalbėdamos

Ai tiesa dėl PM paveiksliuko prašviesinimo.
Nesu profė, bet aš šviesinu įkėlimo metu. Pirmiausia, tai reikia pažiūrėt, kad būtų uždėta varnelė šalia File-> use interactive importing
tada eini file->import image ir kortelėje adjustmenst yra brightness ten pasislankioji ir nusistatai kaip geriau. Galima užsidėt varnelę, kad iškart rodytų, kaip atrodys konvertuota. Na va gal aiškiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurukasr: 08 liepos 2010 - 21:39
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 08, 19:36)
Čia taip nekukliai paklausiu tu metrikiukus pagal užsakymus siuvinėji ar čia tiek daug draugų turi  blush2.gif

Dėkui. Vis stengiuosi stengiuosi, nors su savo griozdišku darbu, tai manau, kad pražilsiu
Gal galit apšviesti kas čia tokie? Gal galima kokią nuorodėlę, kur pasižiūrėt? Sudominot čia bekalbėdamos

man irgi labai cekava dėl paukščiuko metrikiukų
topsecret.gif

goblensetai čia, tik nesuprantu, kokia kalba, nelabai orientuojuosi, šone meniu. Man patinka, kad jie labai tikroviškai atrodo, bet ir labai gražūs vaizdai
http://www.goblenset...lenuri-c-2.html

Papildyta:
atrodo, kad rumunų
Papildyta:
Dėl griozdiško darbo nieko čia tokio - nueik į Golden Kite pasižiūrėti biggrin.gif Siuvinėja žmonės ir džiaugiasi. Svarbu, kad patinka. Šaunuolė thumbup.gif Ar čia tau importuojant paveiksliuką taip gerai iš karto gaunasi, ar dar ranka spalvas pravalai? Turiu du svajonių paveiksliukus, kuriuos čiupčiau tuojau pat siuvinėt, jei tik schemos būtų, bet eilinį kartą perleidžiu per programą, pasibaisiu... blush2.gif gal kada nors... arba teks prašyti pas ką...
Atsakyti
Oi kokie darbeliai wub.gif

Paukščiuk tu kaip visuomet stebini wub.gif wub.gif wub.gif

O jau krikšto pagalvėlės wub.gif kodėl anksčiau nepamačiau būčiau savo uogai ir krikštadukrai išsiuvinėjus. O dėžutes irgi pati darei?
Atsakyti
Sveiki,

norejau paklausti, klaipedeciu 4u.gif kur pas mus gerai, kokybiskai, greitai bei nebrangiai remina siuvinejimus? 4u.gif
aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 08, 23:36)
paukščiuk nu kokios tikroviškos vyšnios. Niam niam  thumbup.gif
Na, o piratų vėliava tai iš vis super idėja  thumbup.gif  wub.gif
Čia taip nekukliai paklausiu tu metrikiukus pagal užsakymus siuvinėji ar čia tiek daug draugų turi  blush2.gif

Ai tiesa dėl PM paveiksliuko prašviesinimo.
Nesu profė, bet aš šviesinu įkėlimo metu. Pirmiausia, tai reikia pažiūrėt, kad būtų uždėta varnelė šalia File-> use interactive importing
tada eini file->import image ir kortelėje adjustmenst yra brightness ten pasislankioji ir nusistatai kaip geriau. Galima užsidėt varnelę, kad iškart rodytų, kaip atrodys konvertuota. Na va gal aiškiai  ax.gif

hmmm g.gif reiks pameginti pasikoreguoti jau turimas schemas . dekui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 08, 05:03)
Antroje pusėje dviem variantais pradedu: ...

aciu labai labai uz patarimus...
visada siuvinejau kaip man atrode gerai ir tiek....o dabar noriu ismokti teisingai ir dailiai siuvinet wink.gif
Aciu !

Tiesa, labai noriu pagirti krikstynu pagalveliu, atviruko ir dantuku dezutes autore!!! Super!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Coliuke-: 08 liepos 2010 - 22:35
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 22:56)
Turėdama laiko panaršiau po Lauruko ir Nukulės albumus. Kokios jūs šaunuolės  thumbup.gif  Kiek darbelių gražių daug prisiuvinėjot  wub.gif
Nukule, man labai patiko siuvinys "Proskyna" iš neįrėmintų darbų albumo. Kieno ten dizainas? Ten pas tave tokie nematyti man dar. Gal gali man schemą atsiųsti į jutelienej@gmail.com

Su mielu noru atmesciau ta schemute, bet ja turiu tik popierini varianta ir tokiais smulkiais zenkliukais, kad nufotkinus nieko nesusigaudytum smile.gif Tas paveikslas yra rusu dailininko Šiškino. Kazkada Vilniaus senamiestyje vienoje parduotuveleje (kurios ten jau nebera ir nezinau kur issikele verysad.gif ) radau nerealiu tikrovisku schemu. Tai man atsviete kelis tokius darbus.
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 23:55)

man irgi labai cekava dėl paukščiuko metrikiukų
  topsecret.gif

goblensetai čia, tik nesuprantu, kokia kalba, nelabai orientuojuosi, šone meniu. Man patinka, kad jie labai tikroviškai atrodo, bet ir labai gražūs vaizdai
http://www.goblenset...lenuri-c-2.html

Papildyta:
atrodo, kad rumunų
Papildyta:
Dėl griozdiško darbo nieko čia tokio - nueik į Golden Kite pasižiūrėti biggrin.gif  Siuvinėja žmonės ir džiaugiasi. Svarbu, kad patinka. Šaunuolė  thumbup.gif  Ar čia tau importuojant paveiksliuką taip gerai iš karto gaunasi, ar dar ranka spalvas pravalai? Turiu du svajonių paveiksliukus, kuriuos čiupčiau tuojau pat siuvinėt, jei tik schemos būtų, bet eilinį kartą perleidžiu per programą, pasibaisiu...  blush2.gif gal kada nors... arba teks prašyti pas ką...

ale kokis grozis tuose gobleset .... tuoj prisisvaigau kiek as prisiuvineciau blush2.gif visam gyvenimui planu yra bigsmile.gif
Atsakyti
Ot atradima padariau. visa interneta praknisau iekodama konverterio tam goblensetui is Janome i dmc ir niekur neradau, o pasirodo paciam PM galima siulus konvertuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, jei jau padarytas PM, tai DMC. Retais atvejais būna kitokių firmų.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 08, 22:04)
tai jie kaip ir paprasti dmc turi 6 pagrindines gijas, tik va beda kad ir tos gijos issivynioja kartais dar smulkiau doh.gif

tai si karta tos gijos labai jau i daug siuliuku yra issiskirsciusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 07 09, 01:45)
Nu jo, jei jau padarytas PM, tai DMC. Retais atvejais būna kitokių firmų.

Buna buna ir neretai mirksiukas.gif As esu kelis siuvinejus, kai Buvo Cosmo siulais, kuriu nei su ziburiu pas mus (Lietuvoj) nerasi, o DMC jie praktiskai nesivercia, va tada tai pasedejau , kol pati parinkau spalvas doh.gif
Atsakyti