Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

mano mikroskopinis siuvinėjimas biggrin.gif
user posted image
user posted image
o čia nekeičiant įvaizdžio lotuliukas.gif
user posted image
Šių piratukų pati nesiuvinėjau, tik siuvau, keliausim į piratų gimtadienį lithuania.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na kaip visada paukščiuk super o piratų gimtadienio vėliavą tai ir aš norėčiau kad mano sūnus tokią gautų, per gimtadienį 4u.gif ( tai kad draugai užsusktų į forumą ir perskaitytų lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2010 07 08, 19:19)
Na kaip visada paukščiuk super o piratų gimtadienio vėliavą tai ir aš norėčiau kad mano sūnus tokią gautų, per gimtadienį 4u.gif ( tai kad draugai užsusktų į forumą ir perskaitytų  lotuliukas.gif  )

ačiū

Iš pirmo sumasčiau metriką daryt, su drauge vargais negalais suradom schemą, ji apsiėmė siuvinėt, nes aš apsivertus darbais blush2.gif . Kai išsiuvinėjo, kita draugė, sako siuvam geriau vėliavą, nei rėminam, tai va turim ką turim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 19:06)
mano mikroskopinis siuvinėjimas  biggrin.gif

mm...vysnios wub.gif veliava irgi sauni labai thumbup.gif

labai jau mielos krikstynu dovaneles wub.gif

merginos, sakykit, gal kuri esant siuvinejus is Goblenset ka nors? blush2.gif senai seile varvinu i viena, pagaliau ryzausi siulus uzsisakyt ir pasirodo ner ten tu siulu numeriu surasyta doh.gif susiradau siaip ne kaip PM, tai ten ne visi DMC, keletas kazkokie Janome (pirma karta tokius girdziu blush2.gif gal yra kur nors konverteris?) kaip atsirinkti tas spalvas? yra tik fotke su siulu galiukais sudetais prie simboliu g.gif siaip paziurejau kitus goblensetus tai irgi tas pats, tik matkiukai tokie nufotografuoti, be numeriu doh.gif
Atsakyti
Sakyčiau, kad į Uodegytę reikia kreiptis, kad pas rusaites užklaustų g.gif Man irgi yra daug Goblenset patinkančių, o vakar dar daug Rogobelen prisitempiau, bet ten irgi tas pats reikalas su siūlais rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabios dovanos vaikams thumbup.gif thumbup.gif
Krikštynų tokios įdomios ir su mintim, labai mielos, o piratų vėliava tai stebina originalumu wub.gif
Ir dar į galvą šovė mintis..mąstom (nes ir aš jau vis daugiau prigalvoju visko) visiems dovanas, darom, stengiamės, vis gražiau ir įdomiau gaunasi, dovanojam..o va aplanko mintis, kad ir aš norėčiau tokią dovaną gauti, bet niekas nepadaro ir nepadarys turbūt... unsure.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos
noreciau jusu pagalbos! rolleyes.gif g.gif
siandien gavau siuliukus kuriuos buvau uzsisakiusi,jie yra metalizuoti.tad siuriu kad yra suskirstyti i daug siuliuku,tai po kiek imat siuliuku kad atroditu kaip 2 giju kryziukas? g.gif galbut supratot mano klausima ir man padesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 20:59)
jie yra metalizuoti.tad siuriu kad yra suskirstyti i daug siuliuku,tai po kiek imat siuliuku kad atroditu kaip 2 giju kryziukas? g.gif galbut supratot mano klausima ir man padesit ax.gif

Čia DMC metalikas?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 08, 21:04)
Čia DMC metalikas?

taip: E168,E677,E3852,E3821
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 21:14)

Tai ten atsiskiria tie siūliukai kaip ir normalių siūlų. Taip labai išsišakoję tik galiukai būna, o šiaip ten normalūs 6 siūliukai smile.gif
Atsakyti
Turėdama laiko panaršiau po Lauruko ir Nukulės albumus. Kokios jūs šaunuolės thumbup.gif Kiek darbelių gražių daug prisiuvinėjot wub.gif
Nukule, man labai patiko siuvinys "Proskyna" iš neįrėmintų darbų albumo. Kieno ten dizainas? Ten pas tave tokie nematyti man dar. Gal gali man schemą atsiųsti į jutelienej@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 20:29)
Sakyčiau, kad į Uodegytę reikia kreiptis, kad pas rusaites užklaustų  g.gif  Man irgi yra daug Goblenset patinkančių, o vakar dar daug Rogobelen prisitempiau, bet ten irgi tas pats reikalas su siūlais  rolleyes.gif

Jo, labai grazus tie goblensetai. beieskodama prisiziurejau procesu ir gatavu darbu, pasaka wub.gif tikroviski tokie. ir pagal schema ner labai sudetingi, ne taip kaip Haed'e, po 60 spalvu kvadrately biggrin.gif tam, kuri issirinkau, is viso tik 24 spalvos. uzklausiau schemu paieskoj, gal pagelbes Uodegyte ar kas kitas ax.gif

QUOTE(Ameera @ 2010 07 08, 20:31)
Nuostabios dovanos vaikams  thumbup.gif  thumbup.gif
Krikštynų tokios įdomios ir su mintim, labai mielos, o piratų vėliava tai stebina originalumu  wub.gif
Ir dar į galvą šovė mintis..mąstom (nes ir aš jau vis daugiau prigalvoju visko) visiems dovanas, darom, stengiamės, vis gražiau ir įdomiau gaunasi, dovanojam..o va aplanko mintis, kad ir aš norėčiau tokią dovaną gauti, bet niekas nepadaro ir nepadarys turbūt...  unsure.gif

as visada visu prasau ranku darbo dovanos, bet niekad dar nesu gavus, visada nuperka ka nors doh.gif

QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 21:14)

tai jie kaip ir paprasti dmc turi 6 pagrindines gijas, tik va beda kad ir tos gijos issivynioja kartais dar smulkiau doh.gif
Atsakyti