mano mikroskopinis siuvinėjimas
o čia nekeičiant įvaizdžio
Šių piratukų pati nesiuvinėjau, tik siuvau, keliausim į piratų gimtadienį
Na kaip visada paukščiuk super o piratų gimtadienio vėliavą tai ir aš norėčiau kad mano sūnus tokią gautų, per gimtadienį ( tai kad draugai užsusktų į forumą ir perskaitytų )
QUOTE(isdykele @ 2010 07 08, 19:19)
Na kaip visada paukščiuk super o piratų gimtadienio vėliavą tai ir aš norėčiau kad mano sūnus tokią gautų, per gimtadienį ( tai kad draugai užsusktų į forumą ir perskaitytų )
ačiū
Iš pirmo sumasčiau metriką daryt, su drauge vargais negalais suradom schemą, ji apsiėmė siuvinėt, nes aš apsivertus darbais . Kai išsiuvinėjo, kita draugė, sako siuvam geriau vėliavą, nei rėminam, tai va turim ką turim
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 19:06)
mano mikroskopinis siuvinėjimas
mm...vysnios veliava irgi sauni labai
labai jau mielos krikstynu dovaneles
merginos, sakykit, gal kuri esant siuvinejus is Goblenset ka nors? senai seile varvinu i viena, pagaliau ryzausi siulus uzsisakyt ir pasirodo ner ten tu siulu numeriu surasyta susiradau siaip ne kaip PM, tai ten ne visi DMC, keletas kazkokie Janome (pirma karta tokius girdziu gal yra kur nors konverteris?) kaip atsirinkti tas spalvas? yra tik fotke su siulu galiukais sudetais prie simboliu siaip paziurejau kitus goblensetus tai irgi tas pats, tik matkiukai tokie nufotografuoti, be numeriu
Sakyčiau, kad į Uodegytę reikia kreiptis, kad pas rusaites užklaustų Man irgi yra daug Goblenset patinkančių, o vakar dar daug Rogobelen prisitempiau, bet ten irgi tas pats reikalas su siūlais
Nuostabios dovanos vaikams
Krikštynų tokios įdomios ir su mintim, labai mielos, o piratų vėliava tai stebina originalumu
Ir dar į galvą šovė mintis..mąstom (nes ir aš jau vis daugiau prigalvoju visko) visiems dovanas, darom, stengiamės, vis gražiau ir įdomiau gaunasi, dovanojam..o va aplanko mintis, kad ir aš norėčiau tokią dovaną gauti, bet niekas nepadaro ir nepadarys turbūt...
Krikštynų tokios įdomios ir su mintim, labai mielos, o piratų vėliava tai stebina originalumu
Ir dar į galvą šovė mintis..mąstom (nes ir aš jau vis daugiau prigalvoju visko) visiems dovanas, darom, stengiamės, vis gražiau ir įdomiau gaunasi, dovanojam..o va aplanko mintis, kad ir aš norėčiau tokią dovaną gauti, bet niekas nepadaro ir nepadarys turbūt...
labas vakaras merginos
noreciau jusu pagalbos!
siandien gavau siuliukus kuriuos buvau uzsisakiusi,jie yra metalizuoti.tad siuriu kad yra suskirstyti i daug siuliuku,tai po kiek imat siuliuku kad atroditu kaip 2 giju kryziukas? galbut supratot mano klausima ir man padesit
noreciau jusu pagalbos!
siandien gavau siuliukus kuriuos buvau uzsisakiusi,jie yra metalizuoti.tad siuriu kad yra suskirstyti i daug siuliuku,tai po kiek imat siuliuku kad atroditu kaip 2 giju kryziukas? galbut supratot mano klausima ir man padesit
QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 20:59)
jie yra metalizuoti.tad siuriu kad yra suskirstyti i daug siuliuku,tai po kiek imat siuliuku kad atroditu kaip 2 giju kryziukas? galbut supratot mano klausima ir man padesit
Čia DMC metalikas?
QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 21:14)
taip: E168,E677,E3852,E3821
Tai ten atsiskiria tie siūliukai kaip ir normalių siūlų. Taip labai išsišakoję tik galiukai būna, o šiaip ten normalūs 6 siūliukai
Turėdama laiko panaršiau po Lauruko ir Nukulės albumus. Kokios jūs šaunuolės Kiek darbelių gražių daug prisiuvinėjot
Nukule, man labai patiko siuvinys "Proskyna" iš neįrėmintų darbų albumo. Kieno ten dizainas? Ten pas tave tokie nematyti man dar. Gal gali man schemą atsiųsti į jutelienej@gmail.com
Nukule, man labai patiko siuvinys "Proskyna" iš neįrėmintų darbų albumo. Kieno ten dizainas? Ten pas tave tokie nematyti man dar. Gal gali man schemą atsiųsti į jutelienej@gmail.com
QUOTE(Donalita @ 2010 07 08, 20:29)
Sakyčiau, kad į Uodegytę reikia kreiptis, kad pas rusaites užklaustų Man irgi yra daug Goblenset patinkančių, o vakar dar daug Rogobelen prisitempiau, bet ten irgi tas pats reikalas su siūlais
Jo, labai grazus tie goblensetai. beieskodama prisiziurejau procesu ir gatavu darbu, pasaka tikroviski tokie. ir pagal schema ner labai sudetingi, ne taip kaip Haed'e, po 60 spalvu kvadrately tam, kuri issirinkau, is viso tik 24 spalvos. uzklausiau schemu paieskoj, gal pagelbes Uodegyte ar kas kitas
QUOTE(Ameera @ 2010 07 08, 20:31)
Nuostabios dovanos vaikams
as visada visu prasau ranku darbo dovanos, bet niekad dar nesu gavus, visada nuperka ka nors
QUOTE(drafe @ 2010 07 08, 21:14)
taip: E168,E677,E3852,E3821
tai jie kaip ir paprasti dmc turi 6 pagrindines gijas, tik va beda kad ir tos gijos issivynioja kartais dar smulkiau