Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Sveikos siuvinetojos,reikia pagalbos ax.gif
Ruosiuosi siuvineti metrika toks didziulis oro balionas ir kudikis krepsyje,na gal zinot. Nesu labai patyrus,tai noriu paklaust kokio dydzio man medziagos reikes,jei ten raso medziaga 14count Aida ir Final desing size 194stiches high ir 143 stiches wide blush2.gif
o po to raso,kad final size 11" x 14" tai cia man dar reikes kazkiek vietos palikt is pakrasciu ar kaip? blush2.gif nezinau kaip cia man skaiciuot dabar.
O aida14 nebus dideli langeliai,nes as noreciau smulkaus paveiksliuko,kad nesimatytu kvadratuku kur nieko nera siuvineta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2010 06 20, 20:03)
Sveikos siuvinetojos,reikia pagalbos  ax.gif
Ruosiuosi siuvineti metrika toks didziulis oro balionas ir kudikis krepsyje,na gal zinot. Nesu labai patyrus,tai noriu paklaust kokio dydzio man medziagos reikes,jei ten raso medziaga 14count Aida ir Final desing size 194stiches high ir 143 stiches wide  blush2.gif
o po to raso,kad final size 11" x 14"  tai cia man dar reikes kazkiek vietos palikt is pakrasciu ar kaip?  blush2.gif  nezinau kaip cia man skaiciuot dabar.
O aida14 nebus dideli langeliai,nes as noreciau smulkaus paveiksliuko,kad nesimatytu  kvadratuku kur nieko nera siuvineta  4u.gif

jei nesinori kad matytusi languciai, teks siuvinet ne ant aidos, o asnt lino arba ewo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxx @ 2010 06 20, 17:03)
medziaga 14count Aida ir Final desing size 194stiches high ir 143 stiches wide  blush2.gif
o po to raso,kad final size 11" x 14"  tai cia man dar reikes kazkiek vietos palikt is pakrasciu ar kaip?  blush2.gif  nezinau kaip cia man skaiciuot dabar.
O aida14 nebus dideli langeliai,nes as noreciau smulkaus paveiksliuko,kad nesimatytu  kvadratuku kur nieko nera siuvineta  4u.gif

Visada nurodomas tik realus siuvinio dydis. O tu gal rėmisi su plačiu paspartu, tada prie būtinų kelių centimetrų iš kraštų reikės dar kelių... O kaip susiskaičiuot, skaityk pirmą žinutę. Pasiimk liniuotę ir medžiagą, kad vaizdžiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 06 20, 16:44)
Sveikos kryziavotojos  4u.gif

As irgi prisijungsiu i Jusu buri  ax.gif

Siuvineju jau nuo 2002 metu, tik dabar biskeli apsileidus, neturiu ikvepimo kaip sakant  didesniems darbams, o gal ir sienu, kur kabinti biggrin.gif

Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot smile.gif Kituose albumuose yra ir atviruciu smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Klaipedietes galit jungtis prie www.darbstuoles.eu uzsakymo. siulai bus po 1,60lt ir pristatymas nemokamai. siandien velai uzsakysiu.jei ko norit rasykit i az
Atsakyti
Sveikos darbštuoles, noreciau palausti toki klausimuka, gal kad darote atvirukus?
Pamaniauad reikia siek tiek keisti darbeliu pobudi nes paveiksliukais jau beveik visus apdovanojau, bet iskart iskilo klausima, koki popieriu ir kokius klijus naudojat? ar lipne juostele? kazkada bandziau kazka panasaus daryti, bet gavosi snipstas. o taip norisi kazko orginalaus ir dar nebandyto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 21, 12:54)
Sveikos darbštuoles, noreciau palausti toki klausimuka, gal kad darote atvirukus?
Pamaniauad reikia siek tiek keisti darbeliu pobudi nes paveiksliukais jau beveik visus apdovanojau, bet iskart iskilo klausima, koki popieriu ir kokius klijus naudojat? ar lipne juostele? kazkada bandziau kazka panasaus daryti, bet gavosi snipstas. o taip norisi kazko orginalaus ir dar nebandyto  4u.gif

jo, man ir gi labai įdomi ta atviručių darymo technologija smile.gif pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 21, 11:54)
Pamaniauad reikia siek tiek keisti darbeliu pobudi nes paveiksliukais jau beveik visus apdovanojau, bet iskart iskilo klausima, koki popieriu ir kokius klijus naudojat? ar lipne juostele? kazkada bandziau kazka panasaus daryti, bet gavosi snipstas. o taip norisi kazko orginalaus ir dar nebandyto  4u.gif

Aš šį kart naudojau dvipusią juostelę pirkta Office 1 parduotuvėj, tai rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
O jei nesunku gal galima smulkiau apie pati procesa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 06 21, 13:36)
O jei nesunku gal galima smulkiau apie pati procesa  blush2.gif

Aš perku atvirukų ruošinius, t.y. kur jau būna išpjauta skylė, tada priklijuoju juostelė ant viršaus dedu siuvinį ir vėl juostelę tada dalį atviruko ir viskas atvirukas paruoštas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 06 19, 16:32)
sveikos  mano 2 metu darba ,pagaliau ipusejau

nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Stai ir as pagaliu pasirodysiu su nelabai vykusiu savo darbeliu, bet taip as ji norejau issiuvinet, manau nuotraukoj matysite kodel, tai pats tas pirmas darbas kuri siuvinejau nesiuvinejus, tai va niekaip nepavyko piestuko isnaikyt ir labai matosi na sakaiu kai baigisu ka esu pradejus is pykscio savo kvailai galvai doh.gif imsiu ir persiuvinesiu smile.gif Stai mano pimas metrikas, man ir nelabai remelis patinka rinkaus rinkaus kol nusirinkau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti