Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Metija @ 2010 07 08, 01:49)
Aš siuvinėjau 2x3 - pagal Dvi rekomendacijas. Nė gramo dėl to nesigailėjau. Viskas priklauso nuo lino suaudimo. Aš derinau būtent pagal jį. Kitos pusės fotkių irgi neturiu, bet jos labai neblogos, nes stengiausi...

[

jau grozis wub.gif saunuole thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 09:49)
bigsmile.gif kiek info, ačiū  bigsmile.gif  4u.gif

o kaži su kuria, išpešiojama ar tirpstančia, lygesni kryžiukai gaunasi ?

man su tirpstancia patiko siuvinet as ant ranksluostuku siuvinejau visteles tai rezultatu nesiskundziu 4u.gif

pabaigiau dar vienus zuikius blush2.gif
user posted image

ir dar smulkmeneles krikstynoms
user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš skiriu pirmą vietą first.gif
Atsakyti
wub.gif super noreciau, kad mano vaikam padovanotu... wub.gif
ar galiu pasinaudot ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tishe86 @ 2010 07 08, 10:02)
sveikos merginos gelbekit noriu vaikinui staigmena padaryti ir issiuvineti pezo masinos zenkliuka su jo inicialais dydis kaip masinai pakabukas.... sad.gif reik siai savaitei ....
jei galite atsiuskite i pasta inguse86@gmail.com isanksto didelis aciu

O nenori pati su programa pasidaryt. Manau bus greičiausias variantas

QUOTE(amiyra @ 2010 07 08, 11:20)
pabaigiau dar vienus zuikius  blush2.gif

Nu kaip miela wub.gif O tos dėžutės dantukams susidėti?
Atsakyti
QUOTE(isdykele @ 2010 07 08, 11:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš skiriu pirmą vietą  first.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 07 08, 11:35)
wub.gif  super noreciau, kad mano vaikam padovanotu... wub.gif 
ar galiu pasinaudot ideja 4u.gif

4u.gif zinoma prasom , siuos zodzius ir radau krikstynu temoj tik ten buvo masina siuvineta smile.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 08, 11:55)
Nu kaip miela  wub.gif O tos dėžutės dantukams susidėti?

aga nes mergyte jau 4 pametus , tai sake dabar dantuku feja juos sugrazint atgal tures biggrin.gif , norejau pirma sidabrines soskes pirkt bet kad ten vienas dantukas tik telpa jau tokia mazute ir tik pati soske sidabro o laikiklis paprasto metalo nedailiai padaryta o visa sidabro grazi 600lt doh.gif

4u.gif kroshkyte labai ACIU uz dantuku schema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 08 liepos 2010 - 11:12
QUOTE(amiyra @ 2010 07 08, 12:10)
aga nes mergyte jau 4 pametus , tai sake dabar dantuku feja juos sugrazint atgal tures  biggrin.gif , norejau pirma sidabrines soskes pirkt bet kad ten vienas dantukas tik telpa jau tokia mazute ir tik pati soske sidabro o laikiklis paprasto metalo nedailiai padaryta o visa sidabro grazi 600lt  doh.gif

Nu bet idėja tai super thumbup.gif man patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 07 08, 11:10)

Išpešiojama kiek girdėjau tai labai atidžiai reikia siuvinėt, kad siūliukų neužkabintum, nes tada neišsitrauks siūlas

tikrai lygutėliai thumbup.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 07 08, 11:20)
jau  grozis  wub.gif  saunuole  thumbup.gif
man su tirpstancia patiko siuvinet as ant ranksluostuku siuvinejau visteles tai rezultatu nesiskundziu  4u.gif
pabaigiau dar vienus zuikius  blush2.gif

ačiū už info

darbai nuostabūs wub.gif wub.gif
Atsakyti
amiyra puikus sumanymas ir labai miela dovana thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena darbštuolėlės. Nuostabus jusu visu darbeliai 4u.gif . Norejau pasiteirauti kur gal pigiau perkate DMC siuliukus siuvinejimui? Cia gal labiau liecia gyvenancias Kaune. Siuvineju didelius darbelius, ir siulu buna min 60 spalvu. Per laika jau nemazai prisikaupe, bet vis pritruksta. Kai reikia dasipirkti kokiu 40 pasijaucia labai per pinigine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nukule @ 2010 07 08, 13:51)
Laba diena darbštuolėlės. Nuostabus jusu visu darbeliai  4u.gif . Norejau pasiteirauti kur gal pigiau perkate DMC siuliukus siuvinejimui? Cia gal labiau liecia gyvenancias Kaune. Siuvineju didelius darbelius, ir siulu buna min 60 spalvu. Per laika jau nemazai prisikaupe, bet vis pritruksta. Kai reikia dasipirkti kokiu 40 pasijaucia labai per pinigine  doh.gif

as kasiuluose internetu uzsakineju..ir paskui atsiimu ju parduotuveje.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Coliuke- @ 2010 07 08, 10:37)
O antroje puseje jus darote mazgelius- kad siulas neissinertu, ar paliekatei lgelesni siula ir tiek?
ir kai yra daugiau pavieniu kryziuku- geriau kiekviena atskirai sisiuvinet nukerpant siula?
Atsiprasau, uz tiek klausimu...

Antroje pusėje dviem variantais pradedu: jei ilgas siūlas, tai lenkiu jį pusiau ir dvigubą veriu į adatą, tada blogojoje pusėje darydama pirmą kryželį siūlą perkišu per susidariusią kilpelę. Jei siūlas trumpas ar pavieniai kryželiai, tada apvynioju vieną kartą prieš tais siuvinėtą siūlą, geriau panašios spalvos, kad nepersišviestų geroje pusėje, tada prilaikau galiuką ir atsargiai darau pirmą kryželį. Mazgiukai kartais neišvengiami siuvinėjant mašininę siūlę, bet geriau ir to vengti.
Pavienius kryželius nukerpant siūlą reikia siuvinėti, kai jie toli vienas nuo kito, profesionalai rekomenduoja netempti daugiau nei per 2-3 kryželius siūlo, aš kartais tempiu net per 5-6 kryželius, nors tada "voratinkliai" pasidaro kitoje pusėje blush2.gif
Na o klausti visada yra gerai, nes tik taip mes vienos iš kitų mokomės biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Behnaz @ 2010 07 08, 11:07)
Tiesa,kazkada rodziau paveiksliuka "rose fairy" kuri zadejau siuvinet anytai.As ji pradejau,bet nezinau kodel man tiesiog nesiima i rankas,tai taip ir guli.Nesuprantu kodel,nes paveiksliukas labai grazus ir siulus visus susipirkau,bet siuvineti reikia prisiverciant  unsure.gif
Ar kam taip yra buve?

lotuliukas.gif pažįstama būsena, todėl turiu visada kelis darbelius pradėtus, nes kai nesinori vieno siuvinėti, imu kitą, o kartais iš viso geriau einu pyragą kepti, o ne siuvinėti, bet tai laikina, pailsi ir vėl - prie kryželių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 08, 11:55)
O nenori pati su programa pasidaryt. Manau bus greičiausias variantas
Nu kaip miela  wub.gif O tos dėžutės dantukams susidėti?

o kur ta programa
Atsakyti