Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Mačiau gallery viena lietuvaitė ant džinsų kišenės buvo išsiuvinėjus. Tik aš neatsimenu, ar ji pas mane drauguose, jei ne, tai kažin ar rasčiau. Ji gyvena berods Anglijoje ar Airijoje, siuvinėjimų nedaug parodyta, daugiau primezgusi dukrytei. Naršydama po gallery visada atkreipiu dėmesį į lietuviškus nikus.
Atsakyti
Va, atkasiau siuvinėjimą ant džinsų ir dar vieną Dublino kryžiavotoją biggrin.gif
user posted image
Sakė, kad kanvą ant viršaus dėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 07 liepos 2010 - 23:33
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 07, 15:02)
linas turbut lietuviskas? ax.gif pati ant lietuvisko dar nebandziau, bet sako ten gijos ne taip lygiai kaip spec.siuvinejimui suaustos ir norint kad kryziukai butu kvadratiniai o ne staciakampiai kartais tenka siuvineti per 2x3 lino siuliukus

Aš siuvinėjau 2x3 - pagal Dvi rekomendacijas. Nė gramo dėl to nesigailėjau. Viskas priklauso nuo lino suaudimo. Aš derinau būtent pagal jį. Kitos pusės fotkių irgi neturiu, bet jos labai neblogos, nes stengiausi...

user posted image (spinta, kaip pas Beliakovą televizorius biggrin.gif, bet kitokių fotkių neturiu biggrin.gif)
)user posted image

QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 07, 22:06)
Gal kuri esat ant džinso siuvinėjus, pasidalintumėt patirtimi 4u.gif Nudažė naujus džinsus, mėginčiau suktis iš padėties  ax.gif

Taip, esu mačius nuostabiai sutvarkytus vaikiškus džinsiukus. Ant jų buvo siuvinėta su išpešiojama kanva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 08 liepos 2010 - 00:54
Kasnos kurnros mate isigyti tos ispesiojamos kanvos ? As tai pirma karta girdziu net doh.gif
Atsakyti
zuzanele tau reikalinga dmc siulu palete ,paga ja gali atsirinkti i panasias.

http://www.kasiulai....99_3_11_70.html

Manau galėsi tik tada įkelt nuotraukas, kai surinksi 100 žinučių  Gal aš klystu...

taip kai kur del didesnio zinuciu kiekio gali ikelti nuotrauka ,zinutes apacioje iskart yra browse pasirenki is kompiuterio .
bet ne cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 liepos 2010 - 07:23
QUOTE(decopa @ 2010 07 08, 08:02)
Kasnos kurnros mate isigyti tos ispesiojamos kanvos ? As tai pirma karta girdziu net  doh.gif

Ispesiojama kanva
http://www.kasiulai....x24-p-1098.html

Dar yra tirpstanti, kur issiuvinejus pakisi po vandeniu ir istirpsta 4u.gif
http://www.kasiulai....nva-p-1032.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 08 liepos 2010 - 07:22
bigsmile.gif kiek info, ačiū bigsmile.gif 4u.gif

o kaži su kuria, išpešiojama ar tirpstančia, lygesni kryžiukai gaunasi ?
Atsakyti
sveikos merginos gelbekit noriu vaikinui staigmena padaryti ir issiuvineti pezo masinos zenkliuka su jo inicialais dydis kaip masinai pakabukas.... sad.gif reik siai savaitei ....

jei galite atsiuskite i pasta inguse86@gmail.com isanksto didelis aciu
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 07, 09:44)
Viskas priklauso nuo žmogaus charakterio. Pedantiškas žmogus iš karto išsiaiškins kaip siuvinėti ir jau nuo pirmo darbelio sieks tobulybės, na o man gal ir viso gyvenimo neužteks blush2.gif , kad būtų graži antra pusė lotuliukas.gif Juk kuo daugiau spalvų, pavienių kryželių tuo didesnis "kaltūnas" gaunasi kitoje pusėje  ax.gif

Sutinku wink.gif
cia matyt uzsispyrimo nepakaks smile.gif
O antroje puseje jus darote mazgelius- kad siulas neissinertu, ar paliekatei lgelesni siula ir tiek?
ir kai yra daugiau pavieniu kryziuku- geriau kiekviena atskirai sisiuvinet nukerpant siula?
Atsiprasau, uz tiek klausimu...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 07, 22:38)
va aš ir apie ją galvoju, girdėjau, kad visai smagiai su ja siuvinėjasi  g.gif

greitu laiku bandysiu su tirpstanciazaist...siuvinesiu ant baltos medziageles knygelei aplankala tai turiu tirpios smile.gif

QUOTE(decopa @ 2010 07 08, 08:02)
Kasnos kurnros mate isigyti tos ispesiojamos kanvos ? As tai pirma karta girdziu net  doh.gif

kasiuluose pirkau ir ta ir ta..tik kainos ziauriai skiriasi doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal galite merginos ideti nuorodele kokia, kaip reminti prisiuvant prie kartono.Per ta nuoroda kur pirmame puslapyje man kazka kita atidaro.
Didelis aciu is anksto 4u.gif

Tiesa,kazkada rodziau paveiksliuka "rose fairy" kuri zadejau siuvinet anytai.As ji pradejau,bet nezinau kodel man tiesiog nesiima i rankas,tai taip ir guli.Nesuprantu kodel,nes paveiksliukas labai grazus ir siulus visus susipirkau,bet siuvineti reikia prisiverciant unsure.gif
Ar kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 08, 09:49)
bigsmile.gif kiek info, ačiū  bigsmile.gif  4u.gif

o kaži su kuria, išpešiojama ar tirpstančia, lygesni kryžiukai gaunasi ?

Išpešiojamos nebandžiau, bet su tirpstančia tai lygut lygutėliai gavosi thumbup.gif
user posted image

Išpešiojama kiek girdėjau tai labai atidžiai reikia siuvinėt, kad siūliukų neužkabintum, nes tada neišsitrauks siūlas
Atsakyti