Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

o darbai ant lino tai man fantastika kazkokia

taiiip taip graziai ziurisi wub.gif ,ypac visokie sampleriai ,angeliukai,siuvinesiu viena is siu ''ice cream'' bet cia toks kvadratas gaunasi,o pas mane linas toks prastokas tai staciakampis gavosi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 22:55)
taiiip taip graziai ziurisi  wub.gif ,ypac visokie sampleriai ,angeliukai,siuvinesiu viena is siu ''ice cream'' bet cia toks kvadratas gaunasi,o pas mane linas toks prastokas tai staciakampis gavosi  g.gif

O gal bandyk į tą pusę, kur gaunasi siauresnis kraštas siuvinėjant užgriebti vienu siūlu daugiau, tai gausis pvz., į šoną 2 siūliukai, į viršų 3 ir bus kvadratas tada mirksiukas.gif

Papildyta:
Gal kas žinot, kokie čia galėtų būti siūlai? Arba kaip juos paversti į DMC? g.gif
Siūlai
Siūlai 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 liepos 2010 - 21:05
Gal kuri esat ant džinso siuvinėjus, pasidalintumėt patirtimi 4u.gif Nudažė naujus džinsus, mėginčiau suktis iš padėties ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....s/img-7394.html Labas,čia mano pirmasis blush2.gif doh.gif Nemokėjau nuotraukos taip įkelti,kad iškarto matytųsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarida: 07 liepos 2010 - 21:07
QUOTE(Margarida @ 2010 07 07, 23:06)
http://public.fotki....s/img-7394.html       Labas,čia mano pirmasis blush2.gif      doh.gif

Kaip pirmas darbas, tai labai tvarkingas 4u.gif Sėkmės siuvinėjant toliau mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 liepos 2010 - 21:10
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 07, 23:07)
Kaip pirmas darbas, tai labai tvarkingas 4u.gif Sėkmės siuvinėjant toliau  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Bet kitos pusės geriau niekam nematyti schmoll.gif Baisi kaip karas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 07, 22:06)
Gal kuri esat ant džinso siuvinėjus, pasidalintumėt patirtimi 4u.gif Nudažė naujus džinsus, mėginčiau suktis iš padėties  ax.gif

Esu kadaise siuvinėjus smile.gif Sieros rūgštis skylutes išdegino, tai jas apsiuvinėjau ratiliukais. Atrodė gana įdomiai ax.gif O šiaip gal su tirpstančia kanva ką būtų galima sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Margarida @ 2010 07 07, 23:11)
Ačiū 4u.gif Bet kitos pusės geriau niekam nematyti schmoll.gif Baisi kaip karas biggrin.gif

Manau siuvinėsi ir mokysies. Aš ir dabar su kiekvienu nauju darbu kažką naujo sužinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarida @ 2010 07 07, 22:06)
http://public.fotki....s/img-7394.html      Labas,čia mano pirmasis blush2.gif      doh.gif Nemokėjau nuotraukos taip įkelti,kad iškarto matytųsi doh.gif

Margaridos darbelis:

user posted image
Atsakyti
[quote=Florestina,2010 07 07, 23:22]
Margaridos darbelis:
Širdingai dėkoju,pati niekaip neįkėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarida @ 2010 07 07, 23:34)

Širdingai dėkoju,pati niekaip neįkėliau doh.gif

Manau galėsi tik tada įkelt nuotraukas, kai surinksi 100 žinučių rolleyes.gif Gal aš klystu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 liepos 2010 - 21:35
QUOTE(mege2 @ 2010 07 07, 22:13)
Esu kadaise siuvinėjus smile.gif Sieros rūgštis skylutes išdegino, tai jas apsiuvinėjau ratiliukais. Atrodė gana įdomiai  ax.gif  O šiaip gal su tirpstančia kanva ką būtų galima sugalvoti.

va aš ir apie ją galvoju, girdėjau, kad visai smagiai su ja siuvinėjasi g.gif
Atsakyti