Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

gaila bet nebedesiu verysad.gif galvojau pirmaji melyna varianta desiu bet jis man ne kiek nesiziurejo,poto dejau ir rudaji taipat nekaip.paskui su vyru sugalvojom moters veida ikomponuot user posted image

bet taipat nepatiko nes aplink daug baltos aidos lieka.taigi pasisiuvau be nieko.o taip buvau uzsidegus juos prikabinti prie rankines. unsure.gif

Džeine labai aciu biggrin.gif

siandien nusipirkau lino audinio,parasyta 100 % linas,nezinau ar kokybiskas,ta proga ir isirinkau koki skanesta issiuvineti.noreciau informacijos tuputuka kaip siuvineti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 liepos 2010 - 11:32
QUOTE(Džeinė @ 2010 07 07, 12:19)
aš ir ja turiu, truputi kitas variantas, bet mielas. Ši pilis stovi ir dabar Vokietijoj, netoli Austrijos sienos  mirksiukas.gif
user posted image

pas tave dar grazesnis vaizdas yra thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
tikroji pilis biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 12:29)
siandien nusipirkau lino audinio,parasyta 100 % linas,nezinau ar kokybiskas,ta proga ir isirinkau koki skanesta issiuvineti.noreciau informacijos tuputuka kaip siuvineti. blush2.gif

linas turbut lietuviskas? ax.gif pati ant lietuvisko dar nebandziau, bet sako ten gijos ne taip lygiai kaip spec.siuvinejimui suaustos ir norint kad kryziukai butu kvadratiniai o ne staciakampiai kartais tenka siuvineti per 2x3 lino siuliukus. bet kazkas siuvinejo ir ant lietuvisko gero, tai normaliai, 2x2 siuliuko. manau pasibandyk kaip geriau gaunasi, kad paskui nebutu labai istemptas paveiksliukas. o siuvinet gi paprastai, kaip ir ant aidos mirksiukas.gif kad aiskiau butu kaip tas 2x2 siuliuko, gal cia geriau matysis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 12:02)
tikroji pilis  biggrin.gif

user posted image

pas tave iš šono, o štai iš priekio pilis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
be proto grazus jusu visu darbeliai. lenkiu zemai savo pusiau-zila galva.
Pati nesenai atradau paauglysteje pamirsta malonuma ir pramoga siuvinejima...aisku, kliurku yra...kazin, kiek laiko reikia ar patirties, kol rankele atmusiu- lygiam, be klaidu ir ypac kad graziai atrodytu antra puse?
Atsakyti
QUOTE(-Coliuke- @ 2010 07 07, 16:31)
kazin, kiek laiko reikia ar patirties, kol rankele atmusiu- lygiam, be klaidu ir ypac kad graziai atrodytu antra puse?

Viskas priklauso nuo žmogaus charakterio. Pedantiškas žmogus iš karto išsiaiškins kaip siuvinėti ir jau nuo pirmo darbelio sieks tobulybės, na o man gal ir viso gyvenimo neužteks blush2.gif , kad būtų graži antra pusė lotuliukas.gif Juk kuo daugiau spalvų, pavienių kryželių tuo didesnis "kaltūnas" gaunasi kitoje pusėje ax.gif
Atsakyti
Pritariu Pirmaargentai. man ir turbut viso gyvenimo neuzteks..Nes buna stengiuossiuvinet, kad grazi butu kita puse, po to pasitaiko pavieniu daug kryzeliu ar dar kokiu tarpeliu mazu, nutempiu siula ir po viso grozio blush2.gif
Atsakyti
niu va isbandziau lina,truputi nekokybiskas,netoks grazus koki Dantiste parode metras kainavo 20 lt,tai atsikirpau 30 cm, truputi nesmagiai siuvinejasi tos eilutes storesnio siulo.bet siaipsmagiai ziurisi nei ant aidos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 liepos 2010 - 19:15
QUOTE(tura @ 2010 07 07, 10:27)
Pradėjau šitą į virtuvę

Na tu šaunuolė thumbup.gif Gražus paveikslas turėtų būt. O kiek jau esi išsiuvinėjus?
Atsakyti
Uch kokių gražių darbų užderėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 20:14)
niu va isbandziau lina,truputi nekokybiskas,netoks grazus koki Dantiste parode metras kainavo 20 lt,tai atsikirpau 30 cm, truputi nesmagiai siuvinejasi tos eilutes storesnio siulo.bet siaipsmagiai ziurisi nei ant aidos  biggrin.gif

Nieko dar truputis ir manau jau tau lengvai kryzeliai deliosis ir ant lino.. o darbai ant lino tai man fantastika kazkokia wub.gif
Atsakyti