Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(zundeja @ 2010 07 06, 19:40)
Man labai patiko moteris. Gal galėtum permesti  ax.gif  schemutę zundeja@gmail.com

Rašau visosm, niors dauguma jau galbūt žinot schemų paieškos 2 ir 3 temoj pačioj pradžioj yra nuoroda į programą, kur gali pasidaryti schemą pati kokią nori. ir kokio nori dydžio. Schemas darausi tik pati.
Zundeja - moters paveiksliuką įmesiu , bet schemos be tos programos neatsidarys
Atsakyti
aciu merginos biggrin.gif ,siulai beje ir anchor ir dmc ,atrinkti is likuciu tik viena spalva pirkta.o siu tik du yra.butu daugiai ir as siuvineciau.labai noreciau kazka didesnio bet tiek kantrybes neturiu.
user posted image

Schemas darausi tik pati.

tai nori pasakyt tu geliu schema pati darei ?fantastika clap_1.gif

kažkoks kaip invalidas su nenatūraliai trumpom kojom

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man taipat jis kazkoks benamis pasirode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 liepos 2010 - 08:09
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 09:04)
aciu merginos  biggrin.gif ,siulai beje ir anchor ir dmc ,atrinkti is likuciu tik viena spalva pirkta.o siu tik du yra.butu daugiai ir as siuvineciau.labai noreciau kazka didesnio bet tiek kantrybes neturiu.

Kaip gaila, kad tik du toki paveiksleliai yra, jau buciau uzsidegus kolekcija issiuvineti smile.gif
Atsakyti
yra tokia kolekcija rolleyes.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
yra ir daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 07 liepos 2010 - 09:05
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 06, 21:49)
Nu Parodyk kokį kitą esi pradėjus?

Pradėjau šitą į virtuvę
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 07, 09:04)
tai nori pasakyt tu geliu schema pati darei ?fantastika  clap_1.gif
:

Pati tai reiškia, kad susiradau paveikslą, įsikėliau į programą, pasirinkau dydį ir spalvų kiekį
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2010 07 07, 11:27)
Pati tai reiškia, kad susiradau paveikslą, įsikėliau į programą, pasirinkau dydį ir spalvų kiekį

Va čia tai matosi, kad moki dirbt su programa thumbup.gif O kaip reikia žinot kokį dydį ir kiekį spalvų pasirinkt, kad rezultatas nenuviltų. Nes kiek teko matyt, tai rezultatas nedžiuginantis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 07, 10:34)
Va čia tai matosi, kad moki dirbt su programa thumbup.gif O kaip reikia žinot kokį dydį ir kiekį spalvų pasirinkt, kad rezultatas nenuviltų. Nes kiek teko matyt, tai rezultatas nedžiuginantis schmoll.gif

Dydį kokį nori yra cm yra dygsnių kiekis. pamatuoju kiek cm reikia, pasiverčių į dygsnius. pas mane 10dygsnių 15cm. Spalvų kiekis priklauso nuo paveikslo. reikia čia jau pagalvoti. kur gėlės, tai ten tik 25 spalvos,ta negrė lyg 38. Tik reikai biški pažiūrėt, nes jei mažai- negražu, jei per daug, tai daug vargo, o skirtumo tarp sūliukų neįžiūriu

p.S. pezultatas nedžiugini kai mažiuką paveikslą dariau - 20x18 lyg. spalvų buvo 23. Didesniems tai man super. Nors gal paveikslo pasirinkti nemokėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 07 liepos 2010 - 09:41
Na, bet ir saunuole tu Tura! thumbup.gif As pradejau nuotrauka padaryta su programa siuvinet, tai gal bus darbas kuri 10 metu siuvinesiu, nes tie pavieniai kryzeliai varo is proto..jauciu, kad tavo darbuose su jais ir daug kantrybes reikia..
Atsakyti
Man kaip tik atbulai. Dabar pradėjau nuo kampo kur dar nieko nėra, tai nuo to vieno-dviejų siūlų išprotėt baigiu. Kaip nuoboooodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 07 liepos 2010 - 10:43
QUOTE(tura @ 2010 07 07, 11:43)
Man kaip tik atbulai. Dabar pradėjau nuo kampo kur dar nieko nėra, tai nuo to vieno-dviejų siūlų išprotėt baigiu. Kaip nuoboooodu.

O kaip tu siuvineji kaip buna daug pavieniu kryziuku? turi daug adatu kiekvienam siului?ar vis persiverineji? gal koki gudru buda turi, gal ir man pades smile.gif
Atsakyti
tura paveikslai tavo superiniai wub.gif Saunuoliu saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif
As irgi labiau megstu didelius darbus, nei mazus rolleyes.gif

Uodegyte thumbup.gif ... tai jau dabar prie tasiuko eisi ? Parodyk kai baigsi koki vizgi varianta padarysi....smalsu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 06, 15:35)
labas dzeine ,matau kad uzsukai tai noriu paklausti ar si grozi tu siuvinejai?ir jai tai tu ar beturi schemute  blush2.gif

čia buvo siuvinėta RR-ui, ir schemas mergina atsiuntė jau popieriniam variante, tikrai neturiu, bet pamėginsiu pas ja paklausti, gal turi, ok smile.gif

QUOTE(drafe @ 2010 07 07, 06:42)
as siuvineju sia pili,o kaip ji is tikruju vadinasi tai net nezinau rolleyes.gif

aš ir ja turiu, truputi kitas variantas, bet mielas. Ši pilis stovi ir dabar Vokietijoj, netoli Austrijos sienos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti