Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(tura @ 2010 07 06, 18:08)

Nuostabūs darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
giriuosi savo smulkuciais blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 07 06, 09:14)
O čia mano vestuvinis metrikas  ax.gif

Nu koks jis man gražus. Pati sau esu tokį išsisiuvinėjus ir pasidėjus gale lovos, tai per dieną po kelis kartus pasižiūriu ir vis neatsibosta ax.gif

QUOTE(tura @ 2010 07 06, 19:08)
Sveiki,
Rodau ir aš savo "meną". Siuvinėju tik sau.

Dabar pradėjau kitą siuvinėti, bet siuvinėsiu turbūt virš metų, nes dydis tai metras ant metro:oh Bet tokio didelio interjeras reikalauja

Šaunuolė labai gražūs darbai. wub.gif
Parodyk kokį kitą esi pradėjus? Aš apsiėmiau siuvinėt metrą ant pusantro, bet jau tuoj bus du metai, o net neįpusėjau verysad.gif Kuo toliau, tuo mažiau laiko turiu siuvinėt. Būsi šaunuolė, jei per metus įveiksi thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 07 06, 19:22)
O aš prieš šventes dar negavau Siuvinėjų kryželiu žurnalo ,gal ryt paštininkė atneš g.gif ,tik parduotuvėje pavarčiau ,tai sakyčiau ,kad visai neblogas numeriukas wub.gif

Man irgi dar paštininkė neatnešė, tai pavarčiau parduotuvėj. Komentuoti nesirįžtu, nes reikia atidžiai įsižiūrėt į kiekvieną paveikslą.

QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 06, 21:33)
giriuosi savo smulkuciais  blush2.gif

Kokie mieli wub.gif
Atsakyti

Uodegyte, nu smulkuciai, bet labai mieli thumbup.gif O as tokiu dar nemacius..ar daug saliu yra tokiu paveiksleliu? as kaip keliauninke tuoj man knietes issiuvinet kur buvus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileee3: 06 liepos 2010 - 20:54
Tura thumbup.gif bigsmile.gif O čia tai paveikslai wub.gif
Uodegyte Labai dailios tavo smulkmenėlės bigsmile.gif

Ačiū už vestuvinio metriko įvertinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 06, 19:33)
giriuosi savo smulkuciais  blush2.gif ...

Ale vistiek abu siuvinėjau thumbup.gif Gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rodau ir aš savo "meną". Siuvinėju tik sau

thumbup.gif thumbup.gif Labai gražūs darbai. Reikia kantrybės tau pavydėti. O siuvinėji su lankeliu ar ant rėmo?

QUOTE(zundyte @ 2010 07 06, 19:22)
O aš prieš šventes dar negavau Siuvinėjų kryželiu žurnalo ,gal ryt paštininkė atneš g.gif ,tik parduotuvėje pavarčiau ,tai sakyčiau ,kad visai neblogas numeriukas wub.gif

Aš mėgstu nusipirkti žurnalą, nes paštas dažnai atneša daug vėliau nei pasirodo parduotuvėse ax.gif Šis numeris nėra pats geriausias, nes yra keli numeriai, kur vos ne kiekvieną paveikslą norisi išsiuvinėti, o čia man nepatiko tigras, kažkoks kaip invalidas su nenatūraliai trumpom kojom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 06, 21:14)
Aš mėgstu nusipirkti žurnalą, nes paštas dažnai atneša daug vėliau nei pasirodo parduotuvėse 

tas tikra tiesa ,visada atneša keliom dienom vėliau,dėl to labai pikta doh.gif ,bet prenumeruojant vienas numeriuks išeina už dyką ,tai ,lyg ir apsimoka palaukti,pernai tai tikrai taip buvo ,o vat dėl šių metų prenumeratos,negaliu patvirtint ,nes neatsimenu blush2.gif ,bet kokiu atveju ,nors internetas pilnas gražiausių schemų ,man visada malonu paimt lietuvišką žurnalą,vien todėl ,kad jis lietuviškas,tikiuosi jis tobulės su laiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 07 06, 23:09)
tas tikra tiesa ,visada atneša keliom dienom vėliau,dėl to labai pikta doh.gif  ,bet prenumeruojant vienas numeriuks išeina už dyką ,tai ,lyg ir apsimoka palaukti,pernai tai tikrai taip buvo ,o vat dėl šių metų prenumeratos,negaliu patvirtint ,nes neatsimenu blush2.gif ,bet kokiu atveju ,nors internetas pilnas gražiausių schemų ,man visada malonu paimt lietuvišką žurnalą,vien todėl ,kad jis lietuviškas,tikiuosi jis tobulės su laiku wub.gif

Tai kad nelabai išeina už dyką, prenumeratos kaina 25 Lt. O vienas kainuoja 8 Lt. Išeina iš viso keturi numeriai per metus.
Atsakyti
pernai tikrai išėjo vienas numeris už dyką ,kaip dabar reklamą atmenu mirksiukas.gif ,o šiemet tai gal ir ne,bet vistiek užsisakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 07 06, 23:36)
pernai tikrai išėjo vienas numeris už dyką ,kaip dabar reklamą atmenu mirksiukas.gif ,o šiemet tai gal ir ne,bet vistiek užsisakiau blush2.gif

Aš norėjau užsisakyti, bet persigalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 07 06, 15:28)
ar tik ne Noršvanšteino pili siuvinėji??  bigsmile.gif

as siuvineju sia pili,o kaip ji is tikruju vadinasi tai net nezinau rolleyes.gif
user posted image
Sveiki,
Rodau ir aš savo "meną". Siuvinėju tik sau. Namai dideli, bus kur kabinti. Kitiems dovanoti ar parduoti per brangus malonumas, nes tokį paveikslą kas dien siuvinėju po 2-3 valandas ir taip pusę metų. Tiesa jie dideli, viena kraštinė - gėlių paveikslo plotis, o moters aukštis 60 cm.
Nuotraukos nelabai kokybiškos, nes tamsu, o su blicu labai atsispindi- pusę paveikslo nesimato.
Dabar pradėjau kitą siuvinėti, bet siuvinėsiu turbūt virš metų, nes dydis tai metras ant metro:oh Bet tokio didelio interjeras reikalauja

QUOTE(Uodegyte @ 2010 07 06, 21:33)
giriuosi savo smulkuciais  blush2.gif

labai grazus jusu darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti