Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(drafe @ 2010 07 04, 17:06)
na as kol kas esu pristabdziusi savo darbeli nes laukiu kol atves man trukstamu siulu ir galesiu toliau siuvineti.o kol kas esu issiuvinejus tik tiek

ar tik ne Noršvanšteino pili siuvinėji?? bigsmile.gif

Atsakyti
labas dzeine ,matau kad uzsukai tai noriu paklausti ar si grozi tu siuvinejai?ir jai tai tu ar beturi schemute blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 liepos 2010 - 15:36
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 07 06, 01:52)
Florestina, aš ir susižavėjau tuo rytietišku gėlių paveikslu iš "Siuvinėju kryželiu" biggrin.gif . Šiaip žurnalai manęs nelabai žavi (kai šiais laikais yra interneto lobynai), bet šįkar savo nuomonę pakeičiau, man dar povas krito į akį blush2.gif

Tą povą tai kažkur mačiau internete, bet tos gėlės tikrai nematytos buvo. Mamai patiko tigras, bet ji nematė internetinių tigrų, kurie kur kas gražesni.

Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rodau ir aš savo "meną". Siuvinėju tik sau. Namai dideli, bus kur kabinti. Kitiems dovanoti ar parduoti per brangus malonumas, nes tokį paveikslą kas dien siuvinėju po 2-3 valandas ir taip pusę metų. Tiesa jie dideli, viena kraštinė - gėlių paveikslo plotis, o moters aukštis 60 cm.

user posted image
user posted image

Nuotraukos nelabai kokybiškos, nes tamsu, o su blicu labai atsispindi- pusę paveikslo nesimato.

Dabar pradėjau kitą siuvinėti, bet siuvinėsiu turbūt virš metų, nes dydis tai metras ant metro:oh Bet tokio didelio interjeras reikalauja
Atsakyti
Labai gražūs ir įspūdingi darbai thumbup.gif Įdomu, o ką dabar siuvinėji???
Atsakyti

Oho nuostabus darbai Tura, saunuole!!! clap_1.gif bis.gif
Gal kada ir as pribresiu tokiems darbams, o tiksliau kantrybes atsiras blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileee3: 06 liepos 2010 - 18:17
Naujokėms visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,sveikos prissijungusios į sergančiųjų kryžiukais būrį lotuliukas.gif
O aš prieš šventes dar negavau Siuvinėjų kryželiu žurnalo ,gal ryt paštininkė atneš g.gif ,tik parduotuvėje pavarčiau ,tai sakyčiau ,kad visai neblogas numeriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 06, 19:17)
Oho nuostabus darbai Tura, saunuole!!!  clap_1.gif  bis.gif
Gal kada ir as pribresiu tokiems darbams, o tiksliau kantrybes atsiras blush2.gif

jau įpratau, kad rankos "tuščios" nebūna. žiūriu teliką ir siuvinėju. pati kartais stebiuosi, kad ir teliką matau ir ką darau.

Šios temos niekada neskaičiau. Tik dabar paskaičiau. Buvo klausimas ar nelieka rėžių, kai imamas naujas schemos lapas. Turbūt jau kažkas atsakė, bet atsakau ir aš- kaip matot nieko nelieka. Nors siuvinėju schemom grynais kvadratais. Vienas lapas 60х80 dygsnių ir visai nesistengiu gražiai pereit į kitą "kvadratą". Man lengiau lapais neapsikrauti, o tiksliai pabaigti vieną lapą, ir tada pradėti kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 06 liepos 2010 - 18:26
QUOTE(tura @ 2010 07 06, 20:08)
Sveiki,
Rodau ir aš savo "meną". Siuvinėju tik sau. Namai dideli, bus kur kabinti. Kitiems dovanoti ar parduoti per brangus malonumas, nes tokį paveikslą kas dien siuvinėju po 2-3 valandas ir taip pusę metų. Tiesa jie dideli, viena kraštinė - gėlių paveikslo plotis, o moters aukštis 60 cm.

user posted image
user posted image

Nuotraukos nelabai kokybiškos, nes tamsu, o su blicu labai atsispindi- pusę paveikslo nesimato.

Dabar pradėjau kitą siuvinėti, bet siuvinėsiu turbūt virš metų, nes dydis tai metras ant metro:oh Bet tokio didelio interjeras reikalauja

Man labai patiko moteris. Gal galėtum permesti ax.gif schemutę zundeja@gmail.com
Atsakyti
merginos, ypač naujokės! būkit geros schemų prašykit per AŽ, nebūtina gi visoms žinoti kad norit to ar ano ir tema ne taip teršis bei greitai baigsis (aš nepiktai jei ką mirksiukas.gif )
tura gigantiški darbai thumbup.gif , pavydžiu kad yra vietos kur tokius kabint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 06 liepos 2010 - 18:47
QUOTE(tura @ 2010 07 06, 19:24)
jau įpratau, kad rankos "tuščios" nebūna. žiūriu teliką ir siuvinėju. pati kartais stebiuosi, kad ir teliką matau ir ką darau.

Na as tai svajoju kai man liks tik darbas, kai nebebus mokslu tada manau galesiu ir "pasinert" i kryziuku pasauly visu tempu smile.gif

Atsakyti
kai nama turi tai didelius, ispudingus darbus gali siuvineti. rolleyes.gif o bute neperdaugiausiai vietos ant sienu lotuliukas.gif
Atsakyti