Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Labas.Siuvinėti pradėjau neseniai,prieš 6 mėnesius.Dažnai užeidavau į jūsų temą,ir visada būdavo labai miela žiūrinėti jūsų darbelius.Visoms po balionėlį.Darbelių dar nedaug,užtat noras per kraštus liejasi.Tad tikiosi priimsite mane į savo darnų būrelį.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 07 03, 23:33)
aš niekad nesukinėju siuvinio ,o darau kryžiukus kaip man patogiau konkrečiu atveju,tai blogojoj pusėj gaunasi arba I I I .arba _ _ _ ,o kai yra pavieniai kryžiukai ,dažnai siuvinėju po vieną kryžiuką,žodžiu darau ,kaip konkrečiu atveju man patogiau,o ta antra pusė neideali,bet tikrai pakenčiama blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat siuvinėju.
Ir dar aš siuvinėju spalvomis, o kaip siuvinėjat, kur rašot, kad eilėm, kaip schemoje yra? Iš eilės darot visus kryžiukus? O jei toj eilėj 10 spalvų, tai ir karpot ar kaip? Na gal supratot klausimą? Čia iš smalsumo, nes niekada taip nesu bandžius. ax.gif blush2.gif

QUOTE(drafe @ 2010 07 04, 18:06)
na as kol kas esu pristabdziusi savo darbeli nes laukiu kol atves man trukstamu siulu ir galesiu toliau siuvineti.

Bus gražus paveikslas. Čia ta schema iš žurnalo? Ar čia kažkoks kitas paveiksliukas su pilim?

QUOTE(Margarida @ 2010 07 05, 22:01)

Prašom drasiau ir pasirodyk, ką esi jau padarius, juk mums smalsu...
Atsakyti
QUOTE(Margarida @ 2010 07 05, 22:01)
Labas.Siuvinėti pradėjau neseniai,prieš 6 mėnesius.Dažnai užeidavau į jūsų temą,ir visada būdavo labai miela žiūrinėti jūsų darbelius.Visoms po balionėlį.Darbelių dar nedaug,užtat noras per kraštus liejasi.Tad tikiosi priimsite mane į savo darnų būrelį.

sveika prisijungusi prie musu bureliu biggrin.gif laukiam tavo darbeliu smile.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 05, 22:20)
Ir dar aš siuvinėju spalvomis, o kaip siuvinėjat, kur rašot, kad eilėm, kaip schemoje yra? Iš eilės darot visus kryžiukus? O jei toj eilėj 10 spalvų, tai ir karpot ar kaip? Na gal supratot klausimą? Čia iš smalsumo, nes niekada taip nesu bandžius.  ax.gif  blush2.gif
Bus gražus paveikslas. Čia ta schema iš žurnalo? Ar čia kažkoks kitas paveiksliukas su pilim?

as tai spalvomis siuvineju nes man tai yra patogiau:)taip cia ta schema is zurnalo:)pas mane net namuose yra puzle tokio paties paveikslo tik spalvos skiriasi:)
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 07 05, 23:20)
Ir dar aš siuvinėju spalvomis, o kaip siuvinėjat, kur rašot, kad eilėm, kaip schemoje yra? Iš eilės darot visus kryžiukus? O jei toj eilėj 10 spalvų, tai ir karpot ar kaip? Na gal supratot klausimą? Čia iš smalsumo, nes niekada taip nesu bandžius.  ax.gif  blush2.gif

Gražūs visų darbeliai. thumbup.gif
O atsakant į klausimą: jei 1 spalvos eilė, tada eile ir siuvinėja. Jei eilėj 10 spalvų tai tempiamas siūlas iki sekančio to pat spalvos x. Jei didelis tarpas ir pavieniai x, tai tenka karpyti
Florestina, aš ir susižavėjau tuo rytietišku gėlių paveikslu iš "Siuvinėju kryželiu" biggrin.gif . Šiaip žurnalai manęs nelabai žavi (kai šiais laikais yra interneto lobynai), bet šįkar savo nuomonę pakeičiau, man dar povas krito į akį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 06 liepos 2010 - 00:57
Visoms už gražius darbelius 4u.gif
Po rožytėmis dar norisi baltą lapą pakišt blush2.gif Kad skylutės mažiau matytusi blush2.gif

O čia mano vestuvinis metrikas ax.gif

user posted image

p.s. pasiskaičius kaip Florestina išgyrė siuvinėjimo kryželiu naują numerį nusiunčiau vyrą jo nupirkt..... ir nusivyliau, nes visos schemos yra Angliškuose žurnaluose kuriuos aš turiu verysad.gif Bet, nieko nepakeisi jau, turėsiu su lietuviškais aprašymais biggrin.gif
Atsakyti
ir nusivyliau, nes visos schemos yra Angliškuose žurnaluose kuriuos aš turiu .

taigi kad taip isgyre, ir man parupo paziuret kas tame numeryje,bet nustebau nes tu schemu rusiskuose saituose yra. rolleyes.gif ir ta gele ispudinga pradzioje.

tai kaip suprantu vestuves dar tik bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 liepos 2010 - 08:49
Arveda,labai grazus metrikas thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte, ne taip parašiau biggrin.gif ne mano vestuvinis metrikas, ne mano vestuvėms, o mano darytas blush2.gif biggrin.gif

Vitadrita- dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 07 06, 09:14)

O čia mano vestuvinis metrikas  ax.gif

labai grazus tas metriukas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už šiltą priėmimą,darbelius parodysiu savaitės viduryje,kadangi dabar esu išvažiavusi.Visų darbeliai labai gražūs!
Atsakyti
Labai grazus vestuvinis metrikas, manau jaunieji labai labai apsidziaugs smile.gif

As ir po truputy bandau isilieti i Jusu gretas, bet darbeliu tokiu rimtesniu kol kas nelabai turiu ka rodyti..Rimciausias buvo metrikas kuri padovanojau nenusifotografavus, pasistegsiu pasitaisyti smile.gif Taip pat turiu dar du darbelius nebaigtus, nezinau kaip prisiverst juos baigti.. Niezti pirstai kita pradeti. Ar jums taip buna?
Mano vieno apvedimai neiissiuvineti (pamirsau kaip vadinas), o kitas tai nuotrauka, tai labai daug kantrybes reikia.. o kol kas darbas, plius mokslai, tai norisi siuvinejant atsipalaiduoti blush2.gif

Beja Margarida sveika atvykus, as cia ir dar tik savaite kokia, busim abi naujokes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileee3: 06 liepos 2010 - 10:55
Uodegyte, ne taip parašiau

supratau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti