Ten visur gali paspausti Оригинал, o gretimam lange atsidaryti Предпросмотр ir palyginti originalų paveiksliuką su tuo, kas turi gautis. Kokybiškose schemose lygiai taip ir gaunasi, ir dar gražiau. O čia viskas išplaukę, neaiškių spalvų. Jei vis dar patinka - pirmyn
QUOTE(Donalita @ 2010 07 05, 11:27)
Ten visur gali paspausti Оригинал, o gretimam lange atsidaryti Предпросмотр ir palyginti originalų paveiksliuką su tuo, kas turi gautis. Kokybiškose schemose lygiai taip ir gaunasi, ir dar gražiau. O čia viskas išplaukę, neaiškių spalvų. Jei vis dar patinka - pirmyn
niubet gal realybeje graziau gautusi negu cia tame pavaizduota
QUOTE(drafe @ 2010 07 05, 11:52)
niubet gal realybeje graziau gautusi negu cia tame pavaizduota
Teko matyti siuvinėtus realybėje, ne kas gaunasi. Kažkas man rodos siuvinėjo ir tikrai ne kas gavosi. Beje, pasidairiau ten, kai kurios schemos yra paimtos ir padirbtos. Nes kai kurie iš ten esančių paveikslėlių, turi originalias schemas.
Pvz. ši yra Dimensions schema:
Ją originalią galima rasti internete, bet čia ji padirbta ir skirtumas akivaizdus:
Na tikrai Drafe schemu ten yra nerealiu.. Bet jei merginos sako, kad schemutes nelabai kokybiskos, manau geriau nerizikuoti.Gaila po to bus ideto darbo.. Nors ir pati mielai is ten ir siuvineciau, nes kaip minejau vaizdeliu pasakisku yra..
stai ka padirbau kol mano vaikas pietu vis miega
QUOTE(3grazke @ 2010 07 05, 14:16)
R0žytės labai gražios Tik su raidėm kažkas netaip Kažkaip nesižiūri. Gal jas reikėjo ligiuot ne pagal raides kraštelį, bet centruotai. Gal išvis jų nereikėjo Bet čia tik mano nuomonė. Visiem skirtingai gražu.
QUOTE(3grazke @ 2010 07 05, 16:16)
Gražu Tik matosi, kad jaunas žmogus siuvinėjo, nes su metais vis mažiau norisi, kad kas primintų, kiek tau metų, o juolab ant sienos užkabintų Aš irgi šias rožes siuvinėjau moteriškei, kuriai buvo 60, bet atrodo ji kaip 45-50, todėl skaičiai čia būtų, kaip koks netaktas
QUOTE(tute28 @ 2010 07 05, 17:34)
R0žytės labai gražios Tik su raidėm kažkas netaip Kažkaip nesižiūri. Gal jas reikėjo ligiuot ne pagal raides kraštelį, bet centruotai. Gal išvis jų nereikėjo Bet čia tik mano nuomonė. Visiem skirtingai gražu.
Man šitos rožės nenusibosta ir visada gražiai atrodo
Bet raidžių būčiau nesiuvinėjus, jos man nesižiūri Ir man atrodo ar iš tikrųjų medžiagytė pasiglamžius...
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 05, 17:36)
Gražu Tik matosi, kad jaunas žmogus siuvinėjo, nes su metais vis mažiau norisi, kad kas primintų, kiek tau metų, o juolab ant sienos užkabintų Aš irgi šias rožes siuvinėjau moteriškei, kuriai buvo 60, bet atrodo ji kaip 45-50, todėl skaičiai čia būtų, kaip koks netaktas
Vyrui tegul primena kiek jam metų. Nieko tokio Va moteriškei tai nesiuvinėčiau, nes mes- moterys visada esam jaunos
Sveikos,
kažkada senai buvau radus kai siuvinėtojos-auksarankės gražiai gamina nuotraukų albumus. Ant viršelio išsiuvinėja vardą, datą ir aišku viską apipavidalina. Gal patarsite kur ieškoti, ar išsiduosite kuri taip darot? Niekaip neberandu
kažkada senai buvau radus kai siuvinėtojos-auksarankės gražiai gamina nuotraukų albumus. Ant viršelio išsiuvinėja vardą, datą ir aišku viską apipavidalina. Gal patarsite kur ieškoti, ar išsiduosite kuri taip darot? Niekaip neberandu
QUOTE(smileee3 @ 2010 07 05, 14:30)
Na tikrai Drafe schemu ten yra nerealiu.. Bet jei merginos sako, kad schemutes nelabai kokybiskos, manau geriau nerizikuoti.Gaila po to bus ideto darbo.. Nors ir pati mielai is ten ir siuvineciau, nes kaip minejau vaizdeliu pasakisku yra..
na nebent koki nedidel darbeli pabandyti kur nera daug spalvu ir tada galima bus paziureti kas ten is tikruju gaunasi
QUOTE(3grazke @ 2010 07 05, 16:16)
labai dailus ir grazus darbelis,tik i akytes krenta medziagyte susiglamziusi
QUOTE(tute28 @ 2010 07 05, 16:34)
raidziu man reikejo butinai, nes kai naujoke sitoj srity tai neapskaiciavau kiek man reik palikt krasto kad iremint, tai ji gavos kairej pusej daugiau
QUOTE(drafe @ 2010 07 05, 19:01)
labai dailus ir grazus darbelis,tik i akytes krenta medziagyte susiglamziusi
skubejau parodyt islyginsiu dar, nes nepritvirtinau dar gerai, tik idejau
QUOTE(3grazke @ 2010 07 05, 20:28)
raidziu man reikejo butinai, nes kai naujoke sitoj srity tai neapskaiciavau kiek man reik palikt krasto kad iremint, tai ji gavos kairej pusej daugiau
Ne visai teisingai supratai patarimą - ne dėl to, kad rožė šone tau rašo, o kad raides pačias vertikaliai (linijoje) centruok, kad visų raidžių viduriukas būtų toje pačioje vietoje, nes dabar jos prisispaudę prie rožytės