nus net nustebau, kad vakar kai išsiunčiau, tu dar online buvai tai gerai kad MB pagailėjo ir prileido prie kompo, nes laukiau visą dieną o per telefą juk nesukelsi, tai ir mučinau tavi
Nus pirmadienį lėksiu į savo greitąjį paštą
Kokie gražūs darbeliai.
QUOTE(rikke @ 2010 06 19, 16:32)
sveikos mano 2 metu darba ,pagaliau ipusejau
Kaip supratau čia šis paveikslas: ruduo.
Fantastiškas paveikslas
Norėjau paklausti, gal galit patarti kuo reiktų adatinės vidų pripildyt, kad lengvai smeigtųsi adatos. Pridėjau vatos, netinka. Adatos nesismeigia
Norėjau paklausti, gal galit patarti kuo reiktų adatinės vidų pripildyt, kad lengvai smeigtųsi adatos. Pridėjau vatos, netinka. Adatos nesismeigia
QUOTE(rikke @ 2010 06 19, 15:32)
sveikos mano 2 metu darba ,pagaliau ipusejau
Super! ir as siuvineju "ilgai vezancius" darbus...
Sveikos kryziavotojos
As irgi prisijungsiu i Jusu buri
Siuvineju jau nuo 2002 metu, tik dabar biskeli apsileidus, neturiu ikvepimo kaip sakant didesniems darbams, o gal ir sienu, kur kabinti
Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot Kituose albumuose yra ir atviruciu
As irgi prisijungsiu i Jusu buri
Siuvineju jau nuo 2002 metu, tik dabar biskeli apsileidus, neturiu ikvepimo kaip sakant didesniems darbams, o gal ir sienu, kur kabinti
Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot Kituose albumuose yra ir atviruciu
QUOTE(Revera @ 2010 06 20, 16:44)
Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot. Tais laikais fotoaparatu juk nebuvo
Labai gražūs darbeliai. Man labai patiko voverytė su riešutais . Buvo tada jau skaitmeniniai fotoaparatai, tik jų nebuvo Lietuvoj.
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 20, 16:36)
Sinteponu arba veltiniu.
Aš naudoju veltini, nes esu girdėjusi kad nuo sintepono adatos juoduoja
QUOTE(ssamantaa @ 2010 06 20, 18:08)
Sinteponu arba veltiniu.
Tai vadinasi ir natūrali vilna turėtų tikti...
QUOTE(jurga/ @ 2010 06 20, 18:11)
revera is kur tu gavai ta schemute pinidu medzio man labai patiko ir as tokio noreciau gal gali atsiusti schemute, ir dar klausimelis is kur gavai tuos blizgancius lapeliu,aciu is anksto
parasiau asmenine zinute, patikrink