Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

nus net nustebau, kad vakar kai išsiunčiau, tu dar online buvai biggrin.gif tai gerai kad MB pagailėjo ir prileido prie kompo, nes laukiau visą dieną lotuliukas.gif o per telefą juk nesukelsi, tai ir mučinau tavi blush2.gif
Nus pirmadienį lėksiu į savo greitąjį paštą thumbup.gif
Atsakyti
Vakar nemiga kankino lotuliukas.gif
Nu laukiu labiausiai, nes visos adatos jau baisios, o reikia naują darbą pradėt blush2.gif
Atsakyti
Kokie gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 06 19, 16:32)
sveikos  mano 2 metu darba ,pagaliau ipusejau

Kaip supratau čia šis paveikslas: ruduo.
Atsakyti
Fantastiškas paveikslas wub.gif

Norėjau paklausti, gal galit patarti kuo reiktų adatinės vidų pripildyt, kad lengvai smeigtųsi adatos. Pridėjau vatos, netinka. Adatos nesismeigia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2010 06 19, 15:32)
sveikos  mano 2 metu darba ,pagaliau ipusejau user posted image

Super! ir as siuvineju "ilgai vezancius" darbus... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kryziavotojos 4u.gif

As irgi prisijungsiu i Jusu buri ax.gif

Siuvineju jau nuo 2002 metu, tik dabar biskeli apsileidus, neturiu ikvepimo kaip sakant didesniems darbams, o gal ir sienu, kur kabinti biggrin.gif

Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot smile.gif Kituose albumuose yra ir atviruciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 20 birželio 2010 - 15:47
QUOTE(Revera @ 2010 06 20, 16:44)
Mano darbeliai cia . Ne visi, bet kiek pavyko nufotografuot. Tais laikais fotoaparatu juk nebuvo smile.gif

Labai gražūs darbeliai. Man labai patiko voverytė su riešutais wub.gif . Buvo tada jau skaitmeniniai fotoaparatai, tik jų nebuvo Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 20, 16:36)
Norėjau paklausti, gal galit patarti kuo reiktų adatinės vidų pripildyt, kad lengvai smeigtųsi adatos. Pridėjau vatos, netinka. Adatos nesismeigia g.gif

Sinteponu arba veltiniu.
Aš naudoju veltini, nes esu girdėjusi kad nuo sintepono adatos juoduoja
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2010 06 20, 18:08)
Sinteponu arba veltiniu.
Aš naudoju veltini, nes esu girdėjusi kad nuo sintepono adatos juoduoja

Tai vadinasi ir natūrali vilna turėtų tikti... bigsmile.gif
Atsakyti
revera is kur tu gavai ta schemute pinidu medzio man labai patiko ir as tokio noreciau gal gali atsiusti schemute, ir dar klausimelis is kur gavai tuos blizgancius lapeliu,aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(jurga/ @ 2010 06 20, 18:11)
revera is kur tu gavai ta schemute pinidu medzio man labai patiko ir as tokio noreciau gal gali atsiusti schemute, ir dar klausimelis is kur gavai tuos blizgancius lapeliu,aciu is anksto

parasiau asmenine zinute, patikrink smile.gif
Atsakyti