Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 02, 20:08)
Visai nesvarbu į kurią pusę siuvinėji, kol siuvinėji tik savo darbelį, nes man smagiau siuvinėti \\\, po to ///. Bet dabar kai dalyvauju RR-e tai jau du darbelius teko siuvinėti priešingai ///, po to \\\ doh.gif  Patikėkit, tai tikras vargas, pradedu siuvinėti ir žiūrėk jau į kitą pusę siuvinėju g.gif Išardau ir vėl iš naujo doh.gif neskaičiavau kiek teko kartų ardyti, bet patikėkite, labai daug kartų. doh.gif

O tu siuvinį pasuk šonu ir kryžiukai bus kaip įprastus
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 07 02, 20:08)
Visai nesvarbu į kurią pusę siuvinėji, kol siuvinėji tik savo darbelį, nes man smagiau siuvinėti \\\, po to ///. Bet dabar kai dalyvauju RR-e tai jau du darbelius teko siuvinėti priešingai ///, po to \\\ doh.gif  Patikėkit, tai tikras vargas, pradedu siuvinėti ir žiūrėk jau į kitą pusę siuvinėju g.gif Išardau ir vėl iš naujo doh.gif neskaičiavau kiek teko kartų ardyti, bet patikėkite, labai daug kartų. doh.gif

O aš robiną siuvinėju taip, kai pma patogiau. blush2.gif
Atsakyti
Paskaičius apie problemos dėl kryžiuko krypties, iškilo toks klausimas - o kai jūs siuvinėjat kai yra tokia situacija:

X
X
X
X
XXXXXXX

Viena eilutę visa ta kryptimi kaip įpratusios, o kitą (stulpelį) po vieną kryžiuką? Juk irgi patogiau kaip visą eilutę, tik pasukus siuvinį (bet tada keičiasi kryptis).
Galima ir pagal gražios kitos pusės sistemą, bet man tada atgal grįžtant negražiai siūlai kryžiuojasi.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 07 03, 22:32)
Paskaičius apie problemos dėl kryžiuko krypties, iškilo toks klausimas - o kai jūs siuvinėjat kai yra tokia situacija:

X
X
X
X
XXXXXXX

Viena eilutę visa ta kryptimi kaip įpratusios, o kitą (stulpelį) po vieną kryžiuką? Juk irgi patogiau kaip visą eilutę, tik pasukus siuvinį (bet tada keičiasi kryptis).
Galima ir pagal gražios kitos pusės sistemą, bet man tada atgal grįžtant negražiai siūlai kryžiuojasi.

aš tada siuvinėju po vieną kryžiuką, nes kitaip man nebesugula gražiai

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 03, 22:34)

Taip, jei "lipti" po vieną, tai ir man nesugula irnesakyk.gif, bet jei kaip visą eilutę daryti, tai tada tas stulpelis niekuom nesiskiria nuo eilutės. Esmė tame, kad nėra jokio skirtumo kaip siuvinėti. Aš viename siuvinyje naudoju abu būdus, nes patį siuvinį sukinėju priklausomai nuo to kaip konkretų plotą patogiau siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 07 03, 22:34)

as tai siuvineju eilutem, viena horizontaliai, viena vertikaliai, siuvinio nesuku, kryziuku siulas virsutinis visur gula taip pat, tik blogoj pusej ten kur horizontaliai gaunasi | | | |, o kur vertikaliai taip:
_
_
_

nu kad man patogiau eilutem vaiskciot g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 07 03, 22:32)

X
X
X
X
XXXXXXX

Aš nesukinėju siuvinio. Siuvinėju eilutėm, o stulpelį po vieną kryžiuką. Beje, aš visada po vieną kryžiuką siuvinėju. Pas mane blogojoj pusėj turėtų būti tiesios linijos, bet kai daug pavienių kryžiuką tada viskas susipina. O taip, kad būtų ideali bloga pusė, man neišeina. Tikiuosi merginos nesupyks unsure.gif , panašu, kad tai bus pirmas ir paskutinis mano robinas. blush2.gif Nes kaip mačiau- tai visų antra pusė labai tvarkinga, o man taip nesigauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 03 liepos 2010 - 21:45
Kai siuvinėjau su lankeliu ir visaip jį sukinėjau, tai pastoviai prisidirbdavau. Jei siuvinėji tiesiai arba aukštyn kojom, tai nieko, bet kai pasuki šonu, viršutinio siūlo kryptis pasikeičia. O kai įsismaginus įprastu judesiu pavarai, tada kryželiai į skirtingas puses žiūri. O tada jau aš su susižvairinusiom akim žiūrėdavau, kaip iš tikrųjų turėjo būti.
Atsakyti
aš niekad nesukinėju siuvinio ,o darau kryžiukus kaip man patogiau konkrečiu atveju,tai blogojoj pusėj gaunasi arba I I I .arba _ _ _ ,o kai yra pavieniai kryžiukai ,dažnai siuvinėju po vieną kryžiuką,žodžiu darau ,kaip konkrečiu atveju man patogiau,o ta antra pusė neideali,bet tikrai pakenčiama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 07 03, 23:33)
aš niekad nesukinėju siuvinio ,o darau kryžiukus kaip man patogiau konkrečiu atveju,tai blogojoj pusėj gaunasi arba I I I .arba _ _ _ ,o kai yra pavieniai kryžiukai ,dažnai siuvinėju po vieną kryžiuką,žodžiu darau ,kaip konkrečiu atveju man patogiau,o ta antra pusė neideali,bet tikrai pakenčiama blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš irgi nesukinėju darbo, o kryptį kaitalioju, priklausomai nuo to kaip piešinys išdėstytas, nes vienoje siuvinio pusėje gali būti vien stulpeliai, o kitoje vien eilutės. O kol kas nesiuvinėjau staltiesių ar kitų dvipusių darbų, tai įreminus kitos pusės vis tiek nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 07 03, 23:44)
Aš nesukinėju siuvinio. Siuvinėju eilutėm, o stulpelį po vieną kryžiuką. Beje, aš visada po vieną kryžiuką siuvinėju. Pas mane blogojoj pusėj turėtų būti tiesios linijos, bet kai daug pavienių kryžiuką tada viskas susipina. O taip, kad būtų ideali bloga pusė, man neišeina. Tikiuosi merginos nesupyks unsure.gif , panašu, kad tai bus pirmas ir paskutinis mano robinas.  blush2.gif Nes kaip mačiau- tai visų antra pusė labai tvarkinga, o man taip nesigauna.

Siuvinėju taip kaip ir Florestina drinks_cheers.gif Net nebuvo atėjus į galvą mintis siuvinio sukinėti unsure.gif

Nematei dar visų darbų blush2.gif Kad ir kiek besistengčiau, neina idealiai, nors tu ką. O ir manau nebūtina. Svarbu tvarkingai. Nemanau, kad siuvinėdama nesistengi. Visos stengiamės ir mokomės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 liepos 2010 - 07:49
Labas rytas siuvinetojos mirksiukas.gif

Visu pirma labai aciu uz patarimus kur reminti ir uz alfabetu schemutes hi.gif Metrikas gavosi labai grazus, susilaukaiu daug pagyru smile.gif Tik padovanojau nespejus nufotografuoti, stengsiuos nuejus i svecius ji nufotkinti ir jums parodyti smile.gif

Visu darbeliai labai grazus, SAUNUOLES bis.gif
Labai ispudinga Laurukasr knygele thumbup.gif

Atsakyti