Ameera, labai gražus metrikiukas
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 02, 13:17)
Sveikos. gal kuri zinot kur kaune butu uzrasu knyguciu didelis pasirinkimas? kiek ieskojau, nu niekaip nerandu tinkamos. jei vidiniai lapai grazus, tai butinai virselis koks medziaginis, ar maza labai, o jei virselis geras, tai lapai tokie baisiai languoti nesinori bele kokios aptraukinet, issirinkau RP sirdute, tai norisi ir vidus kad butu toks subtilesnis
vat su sita problema ir as buvau susidurusi as ruosiuos daryti kriktynu knyga tokia..irisinesiu apti, bet norejau kad lapai butu ne languoti ir be liniju...nu sakes..visur laksciau, niekur neradau..pakausdavau tai i mane kaip i durne paziuredavo.. siaip norejau kvadratines..bet neradau...bet uzejau i PC savas..ten radau nauja rastiniu reikmenu parduotuve tokia nemaza..nepamenu kaip vadinasi..ten ir keliu formatu ivairaus popieriaus yra..i ten pasiklausiau..parode keleta man variantu...as nusipirkau A4 fomato tokia knyga paprastu tokiu virseliu, o lapai be liniju ir langeliu bet ir ne balti, tokie kaip su marmuro imitacija..dar buvo biski mazesne su tokiom tulpem ant virselio..ji su visai baltais lapais..siaip tokiu mazesniu lyg irgi buvo.net nepamenu..nes as iskart didesniu ieskojau, tai i amzas neziurejau...o kitur tai irgi ent mazas rodydavo tokias su storais medziaginiais virseliais kur nieko gero..
QUOTE(etaeta @ 2010 07 02, 09:32)
Manau dauguma siuvineja is kaires i desine //// po to \\\\
Aš irgi siuvinėju //// , o po to \\\\ , tik siuvinėju iš dešinės į kairę. Bet kai dabar siuvinėju su rėmu, tai žiūriu iš kurios pusės man bus gražesni perėjimai, tai nuo tos ir pradedu.
Kitam forume tarp RR siuvinėjančių merginų buvo iškilusi diskusija kuri į kurią pusę siuvinėja ir kaip atrodys pabaigti RR. Tai dauguma vis tik, kaip tu ir sakai, siuvinėja //// , o viršutinis \\\\
QUOTE(mege2 @ 2010 07 02, 08:50)
Paprastai visą dėmesį skiriu gerajai pusei ir ta blogoji pusė savaime padori gaunas. Bet siuvinėjau rankšluostuką, tai spaudžiau viską iš savęs, ką galėjau, kad blogoji pusė kuo dailesnė būtų. Va kas gavosi.
Nuostabiai gavosi Pagarba
Murku-Burku - labai gražūs darbai!
Ameera - metrikutis mielas ir netgi toks, sakyčiau, valiūkiškas
Ameera, labai šaunus darbelis
Aš su lankeliu niekada nesiuvinėju. Buvau jau susigundžius jį naudot, bet kai pasiskaitau kaip jau ne vienai sugadino lankelis darbą, tai ir noro su juo nebeliko
Aš su lankeliu niekada nesiuvinėju. Buvau jau susigundžius jį naudot, bet kai pasiskaitau kaip jau ne vienai sugadino lankelis darbą, tai ir noro su juo nebeliko
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 02, 16:09)
Ameera, labai šaunus darbelis
Ačiū
Nu vat net nuotraukoj tragiškai žiūrisi tie brūkšniai. Bet su lankeliu medžiagytė lygiau gavosi, ta prasme, neišsikraipė labai, nes be lankelio siuvinėjant truputį kai kur pasitraukdavo. Bet stengiuosi pamiršti šį savo darbelį, o kitiems reikės itin ėdžių medžiagų prisipirkti dėmių išėmimui
Metija-ačiū labai.
Man pačiai pats paveiksliukas labai labai patiko.
Itin keikiausi, kad pirkau DMC suksinį siūlą už 5lt ir išsiuvinėjau tik kelis kryželius, iki paskutinės BS minutės nesupratau kam ta blizganti pėda, o po to tik pamačiau kad ten širdukas
QUOTE(Ameera @ 2010 07 02, 17:14)
Ačiū
Nu vat net nuotraukoj tragiškai žiūrisi tie brūkšniai. Bet su lankeliu medžiagytė lygiau gavosi, ta prasme, neišsikraipė labai, nes be lankelio siuvinėjant truputį kai kur pasitraukdavo. Bet stengiuosi pamiršti šį savo darbelį, o kitiems reikės itin ėdžių medžiagų prisipirkti dėmių išėmimui
Taip. Be lankelio siuvinėt reikia priprasti. Bet aš taip siuvinėju kiek save atsimenu
Manau tau reiktų ne dėmių išėmėjų prisipirkt, o pakeist lankelį. Kažkada buvo jau vienai taip atsitikę su lankeliu, tai merginos davė patarimų kokį pirkt...
QUOTE(zuzanele @ 2010 07 02, 16:20)
Taip. Be lankelio siuvinėt reikia priprasti. Bet aš taip siuvinėju kiek save atsimenu
Manau tau reiktų ne dėmių išėmėjų prisipirkt, o pakeist lankelį. Kažkada buvo jau vienai taip atsitikę su lankeliu, tai merginos davė patarimų kokį pirkt...
Šito net nepirkau..
Aš irgi iki šiol siuvinėjau be lankelio, čia beveik pirmas darbas su juo
QUOTE(Murku-Burku @ 2010 07 02, 11:29)
Pirkiniu terbele.
noriu pasigirti, kad šis grožis dabar priklauso man
Visi darbai labai gražūs
QUOTE(Daisiuke @ 2010 07 02, 15:33)
vat su sita problema ir as buvau susidurusi as ruosiuos daryti kriktynu knyga tokia..irisinesiu apti, bet norejau kad lapai butu ne languoti ir be liniju...nu sakes..visur laksciau, niekur neradau..pakausdavau tai i mane kaip i durne paziuredavo.. siaip norejau kvadratines..bet neradau...bet uzejau i PC savas..ten radau nauja rastiniu reikmenu parduotuve tokia nemaza..nepamenu kaip vadinasi..ten ir keliu formatu ivairaus popieriaus yra..i ten pasiklausiau..parode keleta man variantu...as nusipirkau A4 fomato tokia knyga paprastu tokiu virseliu, o lapai be liniju ir langeliu bet ir ne balti, tokie kaip su marmuro imitacija..dar buvo biski mazesne su tokiom tulpem ant virselio..ji su visai baltais lapais..siaip tokiu mazesniu lyg irgi buvo.net nepamenu..nes as iskart didesniu ieskojau, tai i amzas neziurejau...o kitur tai irgi ent mazas rodydavo tokias su storais medziaginiais virseliais kur nieko gero..
as visas maximas ir daily office islaksciau, o kad savam kanceliarines naujos visai is galvos isgaravo, o gyvenu tai salia reiks uzbegt kada. aciu kad priminei
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 02, 17:11)
as visas maximas ir daily office islaksciau, o kad savam kanceliarines naujos visai is galvos isgaravo, o gyvenu tai salia reiks uzbegt kada. aciu kad priminei
zinok man ir panasiai as ir gyvenu netoli Savo..po visa miesta laksciau ieskojau..o ten netycia uzvaziavau ir radau
visu darbeliai labai mieli ir nuostabus,gaudykit po