Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 07 02, 09:16)
mege2, nuostabiai atrodo, o tada klausimas kaip geriau is desines i kaire ar is kaires i desine pradeti eilem?

Manau dauguma siuvineja is kaires i desine 4u.gif //// po to \\\\
Atsakyti
Matyt aš viena siuvinėju po visą kryželį iš karto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 07 02, 09:16)
mege2, nuostabiai atrodo, o tada klausimas kaip geriau is desines i kaire ar is kaires i desine pradeti eilem?

Bandžiau vadovautis keliais rusaičių patarimais ir užkišinėt siūlus gerojoj pusėj, bet labai jau baisiai tie kryželiai atrodė, po kuriais siūlas gulėjo, tad tos minties atsisakiau. Galutinis rezultatas manęs labai nesužavęjo tos blogosios pusės, tad man priimtinesnis variantas siuvinėti juostelę ir ją vėliau prisiūti prie rankšluosčio.

Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 07 02, 00:52)
mes kazkada isbandem valikli is amway, tai issivale kas tik galejo issivalyt,
nors paskutiniu metu viska ant remo tempiu.
o metrikiukas labai mielas wub.gif

Tikrai, buvau pamiršus aš jį! Reikės užsiprašyti pas ką nors. thumbup.gif
Rėmo dar neturiu o ir į lankelį vos užteko dydžio.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 07 02, 09:51)
Matyt aš viena siuvinėju po visą kryželį iš karto  ax.gif

ne tu viena ,as ir taip siuvineju ,kitaip nesigauna arba reikia ilgiau daryti tuos kryzelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 07 02, 08:51)

Bet tai siūlo netaupymas, ir kita pusė iškart storesnė gaunas smile.gif

QUOTE(notera @ 2010 07 02, 09:38)
ne tu viena ,as ir taip siuvineju ,kitaip nesigauna arba reikia ilgiau daryti tuos kryzelius  blush2.gif

su rėmu išmoksi eilutėm siuvinėt, ir atsidžiaugt negalėsi mirksiukas.gif biggrin.gif

mano siuvinėjimas \\\\\\\\, o viršutinis ////////
man taip patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 07 02, 10:50)
Bet tai siūlo netaupymas, ir kita pusė iškart storesnė gaunas  smile.gif
su rėmu išmoksi eilutėm siuvinėt, ir atsidžiaugt negalėsi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

mano siuvinėjimas \\\\\\\\, o viršutinis ////////
man taip patogiau  smile.gif

tai pastebejau,kad siulai nesitaupo,nes turiu drauge kuriai siulu maziau prireikia ir ji man rode kaip daryti tuos kryziukus,bet man ten kol kas nesigauna,o dabar bus gera proga save priversti mokintis kitaip,nes remo aukstyn kojom neapversiu lotuliukas.gif ir siaip kaip pradejau siuvineti,man parode kaip padaryti viena kryziuka ,tuo ir baigesi,paskui jau kaip pati sugalvojau tai taip ir ismokau,dabar reikes taisytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 07 02, 10:51)

ne tu vienintele mirksiukas.gif ,nes ir as taip siuvineju mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
pasirodysiu ir kelis senesnius darbelius (regis nesirodžiau blush2.gif ) ir nesenai pabaigtą blush2.gif

mano RR siuvinėtas Lickle Bit Carefree
user posted image

aida 18 ct, DMC siūlai

žirklučių dėkliukas
user posted image

siuvinėta ant Zweigart lino Belfast (32 ct), spalva Natural, šilkiniai Madeira siūlai (2 spalvos), swarovski karoliukai, virvelė iš puppets siūlų

Nimue Elfine

user posted imageuser posted image

Zweigart linas Cashel (28 ct), sp.Country mocha, siūlai DMC, dydis kryžiukais 58x99, rėmelio dydis 15x21 cm

Pirkinių terbelė.
user posted image
user posted image

Lulu Belle mit Enterfamalie. Siuvinėta ant balto lino Zweigart Newcastle (40ct), DMC siūlais. Terbelė siūta iš lietuviško mėlyno lino, vidus iš lietuviško pilko lino.
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 07 02, 09:51)

na ir as po viena kryziuka siuvineju,man taip yra patogiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. gal kuri zinot kur kaune butu uzrasu knyguciu didelis pasirinkimas? doh.gif kiek ieskojau, nu niekaip nerandu tinkamos. jei vidiniai lapai grazus, tai butinai virselis koks medziaginis, ar maza labai, o jei virselis geras, tai lapai tokie baisiai languoti doh.gif nesinori bele kokios aptraukinet, issirinkau RP sirdute, tai norisi ir vidus kad butu toks subtilesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Murku-Burku, labai grazus darbai thumbup.gif
Atsakyti