Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 07 01, 13:21)
sveikutes, norejau paklausti cia kazkada buvo apie tai diskutuota.. del siuvinejimo eilemis ir po viena kryziuka. negaliu prisiversti siuvineti eilemis, ar labai skiriasi galutinis variantas kai siuvineji eilemis ir kai atskirais kryziukais, kaip geriau? smile.gif aciu  4u.gif nes kai siuvineju po viena kryziuka man gaunasi graziau blogoji puse, negu kai eilemis dedu taip kryziukus //// ir griztu taip  \\\\  g.gif

mano akim ziurint, galutinis variantas- skiriasi, manau geriau grazesne geroji puse, negu blogoji mirksiukas.gif . As siuvineju eilemis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 01 liepos 2010 - 12:36
siuo metu stengiuosi ismokti siuvineti taip, kad ir blogoji puse graziai atrodytu ir geroji, tai vis galvoju kaip kitoms taip gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 07 01, 15:37)
siuo metu stengiuosi ismokti siuvineti taip, kad ir blogoji puse graziai atrodytu ir geroji, tai vis galvoju kaip kitoms taip gaunasi  ax.gif

Mano nuomone tai blogoji puse nera labai svarbi, svarbus tik kad nebutu mazgeliu joje, nes negraziai isiremins, o po to kai ireminsi, tai jau tikrai niekam nerupes blogoji puse mirksiukas.gif
Atsakyti
del reminimo tai taip, bet jeigu kokia staltiese ateityje siuvinesiu tai jau dabar repetuojuos kaip siuvinet kad ir ten ir ten graziai butu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 07 01, 12:17)
kokį lankelį naudojai?> Plastikinį?

Medinis lankelis. Na dabar teko tokį darbelį nuvežti, o kitą kartą iš anksčiau bandysiu žiūrėti, pasilikti laiko extra atvejui, kad galėčiau dar kokių priemonių nusipirkti dėmės išėmimui. unsure.gif

Va kas gavosi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 01 liepos 2010 - 15:48

Arveda remas super....pavydziu....senai tokio noriu ax.gif Kazi ar jie barngus g.gif
[/quote]

tikrai nebrangus,nes as taip pat is Dzeines pirkau ir labai patenkinta esu biggrin.gif
Atsakyti
Štai paveikslų mėgėjoms pasižvalgyti su nuorodom po kiekviena nuotrauka
http://popelushka.ga...h?ph=bmsg-cdGdD
Ar gali man kas nors paaiškinti, kodėl daugelio Mystic stitch paveikslų tokios neaiškios spalvos? Ar tai medžiaga prasišviečia? Jau senokai aš į juos dairausi, yra gražių vaizdelių, nu bet kad skiūlomas galutinis rezultatas atmuša norą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 07 01, 22:55)
Štai paveikslų mėgėjoms pasižvalgyti su nuorodom po kiekviena nuotrauka
http://popelushka.ga...h?ph=bmsg-cdGdD
Ar gali man kas nors paaiškinti, kodėl daugelio Mystic stitch paveikslų tokios neaiškios spalvos? Ar tai medžiaga prasišviečia? Jau senokai aš į juos dairausi, yra gražių vaizdelių, nu bet kad skiūlomas galutinis rezultatas atmuša norą  g.gif

niu kaikurie tai tikrai baisiai atrodo g.gif schmoll.gif
Atsakyti
As manau kad cia gal nuo medziagos priklauso blush2.gif Kazkokiam forume rusaiciu maciau siuvinejama darba ant aidos tai labai graziai atrode mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 16:32)
Medinis lankelis. Na dabar teko tokį darbelį nuvežti, o kitą kartą iš anksčiau bandysiu žiūrėti, pasilikti laiko extra atvejui, kad galėčiau dar kokių priemonių nusipirkti dėmės išėmimui. unsure.gif

mes kazkada isbandem valikli is amway, tai issivale kas tik galejo issivalyt, net kazkoks plemas nuo vaikiskos maikutes keliu metu senumo. man irgi pora kartu liko ratilai nuo lankelio, sakiau gal reikes pabandyt isigyt, nes ne jokie ukiniai muilai, nei fairy neima g.gif nors paskutiniu metu viska ant remo tempiu.
o metrikiukas labai mielas wub.gif

visi darbai labai grazus ir skoningi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 07 01, 15:37)
siuo metu stengiuosi ismokti siuvineti taip, kad ir blogoji puse graziai atrodytu ir geroji, tai vis galvoju kaip kitoms taip gaunasi  ax.gif

Paprastai visą dėmesį skiriu gerajai pusei ir ta blogoji pusė savaime padori gaunas. Bet siuvinėjau rankšluostuką, tai spaudžiau viską iš savęs, ką galėjau, kad blogoji pusė kuo dailesnė būtų. Va kas gavosi.

user posted image user posted image

Atsakyti
mege2, nuostabiai atrodo, o tada klausimas kaip geriau is desines i kaire ar is kaires i desine pradeti eilem?
Atsakyti