Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 09:16)
Ačiū,nuraminot, nes pirmadienį užsakiau, dar iki dabar tylu, tai galvojau kaip čia sužinoti, kada jau važiuoti. Nekantri aš labai  lotuliukas.gif

užsakymas išsiunčiamas per 3-5 darbo dienas,tai nuo pirmadienio dar nedaug laukiate mirksiukas.gif ,jei ko nors nebūna pas juos ir reikės laukti ilgiau ,tai parašo pačioje pradžioje ,jei mato ,kad užsakymą įvykdys per nustatytą laiką ,tai parašo tik tada kai jau viskas surinkta ir paruošta siųsti
Aš irgi pirmadienį užsakiau ,bet dar negavau patvirtinimo ,kad išsiųstas,bet man ten ieško vieno numerio siūliuko ,kurio nebuvo parduotuvėje kai užsakynėjau,tai man gali ir užtrukti ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 01 liepos 2010 - 09:50
QUOTE(zundyte @ 2010 07 01, 10:47)
bet man ten ieško vieno numerio siūliuko ,kurio nebuvo parduotuvėje kai užsakynėjau,tai man gali ir užtrukti ilgiau mirksiukas.gif

Viskas aišku. Aš vienos spalvos jų kataloge irgi neradau, bet net nerašiau jiems nieko, pagalvojau, kad gal pačioj parduotuvėj rasiu..O jei ne,tai gal kur kitur rasiu smile.gif
Dar užsiprašiau jų vienos Kreiniko spalvos, kurios neturėjo, tai sakė užsakys, bet gaus tik 1-2mėn. bėgyje doh.gif Ilgai ten gaunasi su tais užsakymais iš JAV.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 10:02)
Viskas aišku. Aš vienos spalvos jų kataloge irgi neradau, bet net nerašiau jiems nieko, pagalvojau, kad gal pačioj parduotuvėj rasiu..O jei ne,tai gal kur kitur rasiu smile.gif
Dar užsiprašiau jų vienos Kreiniko spalvos, kurios neturėjo, tai sakė užsakys, bet gaus tik 1-2mėn. bėgyje  doh.gif  Ilgai ten gaunasi su tais užsakymais iš JAV.

jei ko nors nerandi arba nesupranti užsakant pastabose parašai ,visada atsako ,paaiškina,jei ko nors neturi -suranda ,atsiveža iš sandėlio ar kt.jei nėra internete tai nėra ir parduotuvėje,nes ,kaip suprantu(nors ,aišku ,galiu ir klysti) ,toje parduotuvėje ir formuoja užsakymus ,nes kartą mačiau ,kaip siūlus rankiojo ,kai ten pirkau
Atsakyti
Man tai net akys raibsta nuo darbelių. Labai patiko idėja su knygute, tik galvoju kad naudojant labai susimurzins, tai kaip prižiūrėti, nes vaikiukas taigi ims į burnytę, teplios, negulės gi daiktas tik dėl grožio. Idėja superinė, tik kaip su praktiniu panaudojimu?
Susilydžiau nuo darbų ant lino, kurie buvo padaryti vestuvių sukaktuvių proga. Na, tiesiog be žodžių.
Mačiau kad buvo klausti dėl rėmų kainos, bet tai ir neradau atsakymo. Norėčiau sužinoti ir aš smile.gif
Neištversiu nepasigyrus- gavau dovanų šviestuvą su padidinamu stiklu, skirtą siuvinėjimui. Tai dabar jau neburbės šeimyna, kad netrukdyčiau miegoti ir eičiau siuvinėti kur nors kitur biggrin.gif
Atsakyti
etaeta,kokie nuostabus,originalus ir isvis nematyti metrikai! laaaabai isimne pirmasis,super! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
nebežinau ką daryt, ką tik baigiau metriką, išskalbiau, pradėjau lyginti ir tik tada pasimatė, kad liko vienoje vietoje nuo lankelio du puslankiai rusvi. Niekaip neišsiskalbia... frusty.gif nebežinau net su kuo skalbti.....
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 11:39)
help.gif  help.gif  help.gif
nebežinau ką daryt, ką tik baigiau metriką, išskalbiau, pradėjau lyginti ir tik tada pasimatė, kad liko vienoje vietoje nuo lankelio du puslankiai rusvi. Niekaip neišsiskalbia...  frusty.gif  nebežinau net su kuo skalbti.....

mane isgelbejo Vanish kur demems isimti skystis.pamegink ir tu,turetu isimti.ir dar jeigu daba po ranka neturi to vanish ukinis muilas su tulzim kai ka irgi pasalina.
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 07 01, 11:50)
mane isgelbejo Vanish kur demems isimti skystis.pamegink ir tu,turetu isimti.ir dar jeigu daba po ranka neturi to vanish ukinis muilas su tulzim kai ka irgi pasalina.

Skalbiau su ukiniu muilu,su kažkokiu skalbikliu, galiausiai Ace uždėjau, bet jis ten spalvotiems, tai ne išėda dėmių, dabar peroksido užlašinau iš tos nevilties. Vanish neturiu ir šiaip niekas nepadeda.
Atsakyti
kokį lankelį naudojai?> Plastikinį?
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2010 06 30, 18:06)
Rodau savo pelėdą jau irėmintą

Nu jau grožis pelėdos wub.gif Man labai patiko. o jau akys jos...

QUOTE(zundeja @ 2010 07 01, 11:30)
Man tai net akys raibsta nuo darbelių. Labai patiko idėja su knygute, tik galvoju kad naudojant labai susimurzins, tai kaip prižiūrėti, nes vaikiukas taigi ims į burnytę, teplios, negulės gi daiktas tik dėl grožio. Idėja superinė, tik kaip su praktiniu panaudojimu?

Ji ne dėl grožio juk ir daryta, o panaudojimui. Kai valgo arba ką nors kramsnoja, tai neduodu knygutės, o seilytės išdžiūna. Beto visada galima pakišti po kranu ir išplauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 07 01, 11:30)
Susilydžiau nuo darbų ant lino, kurie buvo padaryti vestuvių sukaktuvių proga. Na, tiesiog be žodžių.
Mačiau kad buvo klausti dėl rėmų kainos, bet tai ir neradau atsakymo. Norėčiau sužinoti ir aš smile.gif

Dekui dekui blush2.gif Reminimas kainavo kazkur 60-70 lt visu, nors treciasis maziausias, bet jis su paspartu, tai brangiai sumokejau ir siaip as dar turiu 10% nuolaida tose dirbtuvese. Tai va tiek mazdaug viskas isejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(banni @ 2010 07 01, 11:32)
etaeta,kokie nuostabus,originalus ir isvis nematyti metrikai! laaaabai isimne pirmasis,super!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na tas pirmasis tevams darytas, labai stengiausi ir zodzius pati is Himno meilei taikiau, vien zo veikti tikrai buvo ka, bet ir pati esu patenkinta galutiniu varianti. Kaip sesuo sako "tevai turbut asara spaus" biggrin.gif

Dar karteli visoms aciu uz siltus vertinimus. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti cia kazkada buvo apie tai diskutuota.. del siuvinejimo eilemis ir po viena kryziuka. negaliu prisiversti siuvineti eilemis, ar labai skiriasi galutinis variantas kai siuvineji eilemis ir kai atskirais kryziukais, kaip geriau? smile.gif aciu 4u.gif nes kai siuvineju po viena kryziuka man gaunasi graziau blogoji puse, negu kai eilemis dedu taip kryziukus //// ir griztu taip \\\\ g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 01 liepos 2010 - 12:22