Labukas,
Nu sitiek grozio, tiek kruopstumo ir meiles darbeliuose - visoms daug daug pagyru ir balioneliu tikros auksuoles-darbstuoles
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 30, 16:56)
Nepykit, tiesiog nuo intensyvaus ieškojimo visai galva susisuko O kadangi šitie darbeliai šioje temutėje buvo įdėti, tai ir pamaniau kad jų savininkės padės.
Bėgu į paieškų temą
QUOTE(Donalita @ 2010 06 30, 18:18)
rėmas aišku jėginis, bet jau vieta siuvinėjimui gyvenčiau LT, tai užsiprašyčiau į svečius
ačiū
Jei tik busit LT visada prašom užsukti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 30, 19:27)
Kantrybes, Donalita, tiktai kantrybes.... ir man siuvinejant, ir tau belaukiant
Labukas
Užsisakius iš Kasiūlų prekes ir iškart gavus patvirtinimą, dar turi atsiųsti laišką, kad užsakymas jau atėjo į parduotuvę(nes parduotuvėje atsiimsiu) ar ne?
Užsisakius iš Kasiūlų prekes ir iškart gavus patvirtinimą, dar turi atsiųsti laišką, kad užsakymas jau atėjo į parduotuvę(nes parduotuvėje atsiimsiu) ar ne?
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 08:34)
Labukas
Greiciausiai kad taip, nes jie kai kuriu prekiu gai ir netureti parduotuveje, reiks palaukti kol parves is sandelio.
Mergaitės, kaip jūs keliat failiukus į gallery.ru, kad šie būna gražiai tvarkingai išsortiruoti. Manieji susikėlė belen kokia tvarka gal galit pasakyt, ką dariau ne taip...
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 07:34)
Labukas
dar gausi laišką kad užsakymas įvykdytas ir prekes gali jau atsiimti
Mergaitės ,visoms visoms čia tiek gražumų pridėjusioms po
Tu jau drauguose aš brukne taskuotoji
QUOTE(etaeta @ 2010 07 01, 08:57)
Greiciausiai kad taip, nes jie kai kuriu prekiu gai ir netureti parduotuveje, reiks palaukti kol parves is sandelio.
QUOTE(zundyte @ 2010 07 01, 09:21)
dar gausi laišką kad užsakymas įvykdytas ir prekes gali jau atsiimti
Ačiū,nuraminot, nes pirmadienį užsakiau, dar iki dabar tylu, tai galvojau kaip čia sužinoti, kada jau važiuoti. Nekantri aš labai
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 10:16)
Ačiū,nuraminot, nes pirmadienį užsakiau, dar iki dabar tylu, tai galvojau kaip čia sužinoti, kada jau važiuoti. Nekantri aš labai
Kantrybes reiks truputuka, kai kuriu audiniu gali tekti laukti iki poros savaiciu, nezinau ka uzsakinejot Siaip prie kai kuriu prekiu buna parasyta, kad gali tekti palaukti