Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Labukas,

Nu sitiek grozio, tiek kruopstumo ir meiles darbeliuose - visoms daug daug pagyru ir balioneliu wub.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif tikros auksuoles-darbstuoles drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 30, 16:56)
irmusiux
skaitom temeles  nono.gif

jums cia http://www.supermama...?...611630&st=0

blush2.gif Nepykit, tiesiog nuo intensyvaus ieškojimo visai galva susisuko ax.gif O kadangi šitie darbeliai šioje temutėje buvo įdėti, tai ir pamaniau kad jų savininkės padės.
Bėgu į paieškų temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 30, 18:18)

rėmas aišku jėginis, bet jau vieta siuvinėjimui  wub.gif  gyvenčiau LT, tai užsiprašyčiau į svečius  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
Jei tik busit LT visada prašom užsukti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 30, 19:27)
Oi laukiam laukiam,
užbaigtuvių laukiam  drinks_cheers.gif
biggrin.gif

Kantrybes, Donalita, tiktai kantrybes.... doh.gif ir man siuvinejant, ir tau belaukiant lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Užsisakius iš Kasiūlų prekes ir iškart gavus patvirtinimą, dar turi atsiųsti laišką, kad užsakymas jau atėjo į parduotuvę(nes parduotuvėje atsiimsiu) ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 08:34)
Labukas  4u.gif
Užsisakius iš Kasiūlų prekes ir iškart gavus patvirtinimą, dar turi atsiųsti laišką, kad užsakymas jau atėjo į parduotuvę(nes parduotuvėje atsiimsiu) ar ne?  g.gif

Greiciausiai kad taip, nes jie kai kuriu prekiu gai ir netureti parduotuveje, reiks palaukti kol parves is sandelio. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip jūs keliat failiukus į gallery.ru, kad šie būna gražiai tvarkingai išsortiruoti. Manieji susikėlė belen kokia tvarka ax.gif gal galit pasakyt, ką dariau ne taip...
Atsakyti
itrauk i draugus paziuresiu mirksiukas.gif

http://uodegyte.gallery.ru/
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 07:34)
Labukas  4u.gif
Užsisakius iš Kasiūlų prekes ir iškart gavus patvirtinimą, dar turi atsiųsti laišką, kad užsakymas jau atėjo į parduotuvę(nes parduotuvėje atsiimsiu) ar ne?  g.gif

dar gausi laišką kad užsakymas įvykdytas ir prekes gali jau atsiimti mirksiukas.gif

Mergaitės ,visoms visoms čia tiek gražumų pridėjusioms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Tu jau drauguose smile.gif aš brukne taskuotoji
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 07 01, 08:57)
Greiciausiai kad taip, nes jie kai kuriu prekiu gai ir netureti parduotuveje, reiks palaukti kol parves is sandelio.  4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 07 01, 09:21)
dar gausi laišką kad užsakymas įvykdytas ir prekes gali jau atsiimti mirksiukas.gif

Ačiū,nuraminot, nes pirmadienį užsakiau, dar iki dabar tylu, tai galvojau kaip čia sužinoti, kada jau važiuoti. Nekantri aš labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 07 01, 10:16)
Ačiū,nuraminot, nes pirmadienį užsakiau, dar iki dabar tylu, tai galvojau kaip čia sužinoti, kada jau važiuoti. Nekantri aš labai  lotuliukas.gif

Kantrybes reiks truputuka, kai kuriu audiniu gali tekti laukti iki poros savaiciu, nezinau ka uzsakinejot smile.gif Siaip prie kai kuriu prekiu buna parasyta, kad gali tekti palaukti 4u.gif
Atsakyti