Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

na žinai ,kaip čia pasakius,man rodos internetu kai sukaupi tai ir bus ilgam,nes gi viskas suskaičiuota į vieną krūvą sistemoje,ir kiek bepirkčiau ,nuolaidą turėsiu ,be to neskubėdama renkiesi ,permąstai ko dar reikia ,niekas akimis nevarsto,o parduotuvėje tai jei Aušrinė sėdi ,tai tada gal ir pažista visus pastovius klijientus,o jei ne ji tai ir susiraukusi gali paburnot ką nors,aš kiek ten parduotuvėje pirkau niekad nuolaidų kortelės nesiūlė,net nežinojau ,kad tokios yra,net Aušrinė nesiūlė,todėl aš renkuosi pirkt internetu,o jei perku už mažesnę sumą nei 100lt,tai tuomet renkuosi prekes pasiimt ten ir nemoku už pristatymą ,nes du talonėliai troleibusu- pigiau nei 5 litai.Jei pristatymas nemokamas ,tada renkuosi paštą,nes paštas net į namus atneša ,net kojos nereikia iš namų iškelt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 28, 19:25)
na žinai ,kaip čia pasakius,man rodos internetu kai sukaupi tai ir bus ilgam,nes gi viskas suskaičiuota į vieną krūvą sistemoje,ir kiek bepirkčiau ,nuolaidą turėsiu ,be to neskubėdama renkiesi ,permąstai ko dar reikia ,niekas akimis nevarsto,o parduotuvėje tai jei Aušrinė sėdi ,tai tada gal ir pažista visus pastovius klijientus,o jei ne ji tai ir susiraukusi gali paburnot ką nors,aš kiek ten parduotuvėje pirkau niekad nuolaidų kortelės nesiūlė,net nežinojau ,kad tokios yra,net Aušrinė nesiūlė,todėl aš renkuosi pirkt internetu,o jei perku už mažesnę sumą nei 100lt,tai tuomet renkuosi prekes pasiimt ten ir nemoku už pristatymą ,nes du talonėliai troleibusu- pigiau nei 5 litai.Jei pristatymas nemokamas ,tada renkuosi paštą,nes paštas net į namus atneša ,net kojos nereikia iš namų iškelt blush2.gif

Tai man ir nesiųlė, aš paklausiau ir taip pasakė. Ir visada ta nuolaida būtų, jei užtaikyčiau ant geros pardavėjos biggrin.gif
Ir dabar mąstau. Reikia evo Ivory spalvos 38ct, bet užtektų pusės gabalo, bet vėl ten pagal jų nuotaikas, tai kerpa, tai nekerpa.. doh.gif
O internetu perkant už pinigų pervedimą kažkiek bankas nuskaičiuoja, taip?
Atsiprašau, kad aš su tiek klausimų, bet ruošiuosi pirmam didesniam darbui ir dar nepirkus internetu niekada, tai klausimų daugiau nei spėju rašyti blush2.gif
Atsakyti
tai čia nuo banko priklauso kiek ,swedbanke tai man rodos 80 centų nuskaito ,kaip už kiekvieną operaciją,kitaip nebūna gi.kasiūluose tikrai nesunku pirkti ,nepainu visai ,tikrai susigaudysi,niekada jokių problemų neturėjau.tik iš karto nuolaidos nesitikėk(ta prasme bendros ,sąskaitai ,ten ji kaupiasi priklausomai nuo perkamos sumos ,pradžioj būna 3 paskui 5,7 procentai.Žinoma siūlams jei daugiau perki ,taiko nuo pat pradžios....čia tai aišku labai gerai ,nes jei didesnis darbas ,tai visada gaunasi pigiau,nei pirkti nedaug siūliukų.
Atsakyti
na o stai ir mano du paskutiniai darbai blush2.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitadrita: 28 birželio 2010 - 21:15
Vitadrita, antras darbelis suzavejo iki pirstu galiuku wub.gif
Atsakyti
tikiu,nes daugelis kas mate sake,kad gili potekste jame biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man pirmas labiau, nes nematytas ir labai gerai judesys ikunytas. Kaip zadi apipavidalinti?
Atsakyti
remas greiciausiai bus juodas,o pasporta zadu deti arba geltona,arba raudona... ogal grazu butu ir dvigubas ?
Atsakyti
Nu jau kiek grožių prisižiūrėjau. Visų darbeliai labai gražūs 4u.gif
Lendu ir aš su šiandien baigta knygute sūneliui
user posted image user posted image
Atsakyti
Super ideja!!! labai faina knygute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 06 28, 23:42)
Nu jau kiek grožių prisižiūrėjau. Visų darbeliai labai gražūs  4u.gif