Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(smileee3 @ 2010 06 27, 16:54)
Aisku. As niekad nereminus, o cia bus dovana tai nesinori paciai bandyti.. na tikiuosi neteks sumoketi poros simtu..

Aš rėminau didoką paveikslą, tai Senamiestyje rėminimo centre man kainavo 80 litų. Darbu labai patenkinta thumbup.gif Nežinau kaip kitur kainos. Rėminau pirmą kartą ir negaliu palyginti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 27, 16:17)
Aš rėminau didoką paveikslą, tai Senamiestyje rėminimo centre man kainavo 80 litų. Darbu labai patenkinta thumbup.gif Nežinau kaip kitur kainos. Rėminau pirmą kartą ir negaliu palyginti.

O maždaug kokio dydžio buvo paveikslas? smile.gif Ir kuriam čia rėminimo centre? gal netoli "Šilas" parduotuvės? smile.gif
Atsakyti
aš už savo namuką (55cmx41cm)priešais Hypermaximą sumokėjau 110Lt(tuo metu nuolaidos buvo),bet ten rėmas medinis ir brangus ir matinis stiklas,bet kadangi sesei nieko negaila wub.gif ,tai sumokėjau net negalvodama ,nes rinkaus ne pagal pigumą ar brangumą o ,kad rėmas tiktų prie paveiksliuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 27, 18:24)
O maždaug kokio dydžio buvo paveikslas? smile.gif Ir kuriam čia rėminimo centre? gal netoli "Šilas" parduotuvės? smile.gif

Nea. Priešingoj pusėj, link Karaliaus Mindaugo gatvės. Nepamenu adreso. Darbelis 45x29 ax.gif Šiaip maloniai aptarnavo, derino ir parinko spalvas. Dėjau paspartą ir stiklą skaidrų. Nusprendėm, kad gražiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 birželio 2010 - 18:15
QUOTE(Gytė @ 2010 06 27, 10:45)
Dzeine, jei ne paslaptis tiek daug darbeliu tavo ir dukru, kur visa tai dedat- dovanojat, parduodat, namuose kabinat....? Smalsu.....
Pas mane ziuriu jau problematiska darosi su darbu laikymu, saugojimu, kabinimu, dovanojimu doh.gif  ieskau ideju

g.gif nebloga klausima uždavei... mano darbai 7 irėminti namuose kabo , nemaža dalis padovanota, ir apie 10 darbų daryti užsakovams , tad kai kuriu net galutinio varianto ir pati nemačius esu smile.gif
mažosios dar nedidelius darbelius daro, o vyresnioji - turi kelis irėmintus, kelis dovanų darius, o visa likusi dalis (mano ir jos) saugiai suviniota ir patalpinta i specialu cilindrini dėkla smile.gif

Ačiū visom už ivertinima mano jūros motyvams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 06 27, 21:55)
o visa likusi dalis (mano ir jos) saugiai suviniota ir patalpinta i specialu cilindrini dėkla  smile.gif

Oho, kiek visko...... bet va cia ka pacitavau tai idomiausia dalis- kas cia per deklas...? Gal galetum foto imest....? Ir koks likimas laukia siu darbeliu dekle...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 06 28, 04:45)
Oho, kiek visko...... bet va cia ka pacitavau tai idomiausia dalis- kas cia per deklas...? Gal galetum foto imest....? Ir koks likimas laukia siu darbeliu dekle...? g.gif

biggrin.gif dėklas paprastai suviniotas iš storo kartono ir suklijuotas , padaryta apačia - dugnas. siuviniai dedami ant didelio popieriaus lakšto ir kartu su juo viniojami i tuba, o tada dedami i dėkla , va ir visa išmonė biggrin.gif

žinai, kita karta labai greit prireikia kokios netikėtos dovanos, o išsiuvinėt per para tikrai negali, tai ir gelbsti tie atsargoj sėdintys darbai biggrin.gif
o kitus irėminsiu, kai turėsiu tam pakankamai lėšu, dukra savo darbus galbut kadanors savo namuose kabinsis, kai juos turės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 06 28, 09:20)
žinai, kita karta labai greit prireikia kokios netikėtos dovanos, o išsiuvinėt per para tikrai negali, tai ir gelbsti tie atsargoj sėdintys darbai  biggrin.gif

Isties gera mintis..... bigsmile.gif nes kai prireikia ko netiketai, tai....... nors persiplesk doh.gif reiks ir man kazka panasaus organizuotis...... g.gif
Atsakyti
Merginos, o Kasiūluose užsisakinėjant internetu pigiau gaunasi ne tik siūlai, bet ir medžiaga, žymėjimo markeriai? Ar ne? Niekada parduotuvėje neatkreipiau dėmesio į medžiagų kainas (konkrečiai apie evą kalbu), o dabar suku galvą ar užsisakinėti ar pirkti tiesiai iš parduotuvės. smile.gif
Atsakyti
kainos tokios pačios ir intenetinėj ir paprastoj jų parduotuvėje ,tik skirtumas tas ,kad perkant internetu kaupiasi nuolaidos thumbup.gif ,kuo daugiau perki ,tuo didesnė nuolaida ,pvz jau dabar turiu 7%,greit bus10%,bet aišku čia per pusantrų metų sukaupiau blush2.gif ,beje dabar kasiūluose mačiau ewo yra su nuolaida,išpardavimas ,pasidairykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Idėja dovanėlėms 4u.gif
Štai čia tik vienas namelio pavyzdėlis iš knygos, kur duotos schemos ir paaiškinta, kaip juos daryti
user posted image

knyga yra čia
http://dump.ru/file/3650105
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 28, 15:36)
kainos tokios pačios ir intenetinėj ir paprastoj jų parduotuvėje ,tik skirtumas tas ,kad perkant internetu kaupiasi nuolaidos thumbup.gif ,kuo daugiau perki ,tuo didesnė nuolaida ,pvz jau dabar turiu 7%,greit bus10%,bet aišku čia per pusantrų metų sukaupiau blush2.gif ,beje dabar kasiūluose mačiau ewo yra su nuolaida,išpardavimas ,pasidairykit mirksiukas.gif

Aišku..tai tada vien dėl siūlų apsimoka užsisakinėti,nes gal nesigaus 30vienetų. O su nuolaidom tai ten jie cirkus krečia. Vieną dieną nuėjus pasiklausiau, tai sako kortelės nuolaidų pasibaigę, bet pažįstam dažnesnius klientus, tai tiesiog pasakykit perkant ir suteiksim 10% nuolaidą. Tada taip ir buvo, kitą kartą nuėjus užsiminiau, tai vos ne piktai pasakė, kad nuolaidų kortelės duodamos tik po kursų.. Tai ir neaišku kada kaip užtaikai..Jei 10% parduotuvėj duotų, tai neapsimokėtų internetu kaupti. .. schmoll.gif
Atsakyti