Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Ir aš parodysiu naujausia darbeli, Vokiškas dizainas, rėminau pati, rėmelis pirktas Švedijoj smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 06 27, 11:40)
Ir aš parodysiu naujausia darbeli, Vokiškas dizainas, rėminau pati, rėmelis pirktas Švedijoj  smile.gif

Fantastika. wub.gif wub.gif wub.gif Pati tiesiog dievinu jūrinę tematiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 birželio 2010 - 10:42
QUOTE(Džeinė @ 2010 06 27, 11:40)
Ir aš parodysiu naujausia darbeli, Vokiškas dizainas, rėminau pati, rėmelis pirktas Švedijoj  smile.gif

Labai zavu 4u.gif
Dzeine, jei ne paslaptis tiek daug darbeliu tavo ir dukru, kur visa tai dedat- dovanojat, parduodat, namuose kabinat....? Smalsu.....
Pas mane ziuriu jau problematiska darosi su darbu laikymu, saugojimu, kabinimu, dovanojimu doh.gif ieskau ideju
Atsakyti
merginos gal galit priminti su kokiomis programomis galima daryti schemas is nuotrauku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 06 27, 08:45)
Labai zavu 4u.gif
Dzeine, jei ne paslaptis tiek daug darbeliu tavo ir dukru, kur visa tai dedat- dovanojat, parduodat, namuose kabinat....? Smalsu.....
Pas mane ziuriu jau problematiska darosi su darbu laikymu, saugojimu, kabinimu, dovanojimu doh.gif  ieskau ideju

Nu ką čia daug galvot - varyt vieną prie kito ir vsio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 27, 12:47)
Nu ką čia daug galvot - varyt vieną prie kito ir vsio  biggrin.gif

Na sita ir as jau apmaciau... bet man schmoll.gif cia kaip muziejus thumbup.gif bet jei darbai didesni tai...? tada sales sienos reikia o ne kambario blink.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 06 27, 09:41)
merginos gal galit priminti su kokiomis programomis galima daryti schemas is nuotrauku? smile.gif

Pattern Maker, Stitch Art Easy, PCStitch Pro
Jei operacinė sistema ne Windows, o Linux, tai ten visos programos už dyka, taip pat ir shemų darymo - net visos funkcijos išaiškintos.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 27, 12:47)
Nu ką čia daug galvot - varyt vieną prie kito ir vsio  biggrin.gif
user posted image

cia sauni mintis bet kazkaip labai marga atrodo,bent jau mano tokia nuomone smile.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 06 27, 12:51)
Pattern Maker, Stitch Art Easy, PCStitch Pro
Jei operacinė sistema ne Windows, o Linux, tai ten visos programos už dyka, taip pat ir shemų darymo - net visos funkcijos išaiškintos.

dekui labai 4u.gif
Atsakyti
patiketumete kad cia is spalvotu karoliuku issiuvinetas paveikslas?
user posted image
Atsakyti
Pirmiausia noriu pasakyti, kad atejus visada stebiuosi kokius ispudingus darbus galima sukurti siuvinejant, pasaka, saunuoles clap.gif
Ir dar turiu klausima. Gal gali kaunietes patarti kur gerai ir uz prieinama kaina remina darbelius? ryt noriu reminti pirmaji savo darbeli tik nezinau kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smileee3 @ 2010 06 27, 13:41)
Gal gali kaunietes patarti kur gerai ir uz prieinama kaina remina darbelius? ryt noriu reminti pirmaji savo darbeli tik nezinau kur  blush2.gif

aš rėminau Rėminimo centre,priešais Hypermaximą,kitoj gatvės pusėj,Aklųjų pastate ,prie 1000 plytelių ir Savas PC,ten toks salonas yra prie Megaturo....Dėl kokybės tai neturiu priekaištų,Savam tai kelis rėmus užsakinėjau ,padaro be problemų,ir dar kartono paprašius atpjauna ,jei rėmini pati....o dėl kainos ,taigi priklauso kokį rėmą išsirinksi,koks tiks prie paveiksliuko,kartasi tik brangesnis gerai atrodo ,negi kiši savo rankų darbą į netinkantį ,bet pigų rėmą,juk visada norisi ,kad būtų puikiausias variantas ,tai tiesiog dėlioji ir matai ,kuris "limpa" kuris -ne...tai var gaunasi pigumas nuo to....kokį rėmą išsirinksi ir dar stiklas matinis (labiau tinkantis siuvinėtiems darbams) brangesnis ,,žodžiu daug faktorių....ir šiaip rėminimas- nepigus dalykas(pigiau rėmint pačiai,tik rėmą užsakyt) doh.gif ,,,kiek žinau ,ten prie Hypermaximos tai dar nuolaidas taiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 birželio 2010 - 14:36
QUOTE(zundyte @ 2010 06 27, 15:35)
aš rėminau  Rėminimo centre,priešais Hypermaximą,kitoj gatvės pusėj,Aklųjų pastate ,prie 1000 plytelių  ir Savas PC,ten toks salonas yra prie Megaturo....Dėl kokybės tai neturiu priekaištų,Savam tai kelis rėmus užsakinėjau ,padaro be problemų,ir dar kartono paprašius atpjauna ,jei rėmini pati....o dėl kainos ,taigi priklauso kokį rėmą išsirinksi,koks tiks prie paveiksliuko,kartasi tik brangesnis gerai atrodo ,negi kiši savo rankų darbą į netinkantį ,bet pigų rėmą,juk visada norisi ,kad būtų puikiausias variantas ,tai tiesiog dėlioji ir matai ,kuris "limpa" kuris -ne...tai var gaunasi pigumas nuo to....kokį rėmą išsirinksi  ir dar stiklas matinis (labiau tinkantis siuvinėtiems darbams) brangesnis ,,žodžiu daug faktorių....ir šiaip rėminimas- nepigus dalykas(pigiau rėmint pačiai,tik rėmą užsakyt) doh.gif ,,,kiek žinau ,ten prie Hypermaximos tai dar nuolaidas taiko

Aisku. As niekad nereminus, o cia bus dovana tai nesinori paciai bandyti.. na tikiuosi neteks sumoketi poros simtu..
Atsakyti