Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Dvi @ 2010 06 26, 01:53)
Renato Parolin Nell Aria
Zweigart Belfast 40ct Sand linas, DMC siūlai.
user posted image

Sarah Kay Friendship
Aida 14ct, DMC muline
user posted image

O čia tai man aukštasis pilotažas, kai siuvinėjama ant lino thumbup.gif
Atsakyti
Dvi labai gražu ir sesutės gražiai žiūrisi bigsmile.gif wub.gif , galima mintį pasiskolinti? blush2.gif
Atsakyti
Dvi labai labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 26, 08:48)
Dvi labai gražu ir sesutės gražiai žiūrisi bigsmile.gif  wub.gif , galima mintį pasiskolinti?  blush2.gif

Žinoma
Atsakyti
Oho blink.gif wau.. darbeliai nuostabus!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 06 26, 00:53)
Renato Parolin Nell Aria
Sarah Kay Friendship

Dvi, koks nuostabus dvigubas metrikas!!! Super idėja thumbup.gif 4u.gif

RP - be komentarų. Myliu jį be galo wub.gif
Atsakyti
Neatsilaikiau ir aš Dvi RP nepagyrusi- labai jau patinka man šis dizainas wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Tiek grožybių, kad visų ir neišvardinsi. Esu sužavėta ir vėl norisi bėgti prie siuvinuko. Dar tik pasigirsiu ir aš vienu nedideliu darbeliu
user posted image

QUOTE(zundeja @ 2010 06 24, 23:47)
p.s. Ačiū visoms už darbelių įvertinimą. Afrikiečių kantuotę perdariau Uodegytės patarimu, tai dabar su malonumų tesiu darbelį  biggrin.gif

zundeja, tu jau kelintą kartą rašai apie kantuotę. Iš pradžių nesupratu g.gif apie ką tu, bet pagalvus pradėjau įtarti, kad mašininę siūlę pervardinai į kantuotę. Angliškai vadinamą "back stitch", SM forume dažnai trumpinamą kaip BS mirksiukas.gif Ar aš teisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 26 birželio 2010 - 19:33
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 26, 21:33)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Tiek grožybių, kad visų ir neišvardinsi. Esu sužavėta ir vėl norisi bėgti prie siuvinuko. Dar tik pasigirsiu ir aš vienu nedideliu darbeliu
user posted image
zundeja, tu jau kelintą kartą rašai apie kantuotę. Iš pradžių nesupratu  g.gif apie ką tu, bet pagalvus pradėjau įtarti, kad mašininę siūlę pervardinai į kantuotę. Angliškai vadinamą "back stitch", SM forume dažnai trumpinamą kaip BS  mirksiukas.gif  Ar aš teisi?

Teisi 100 procentų 4u.gif Nenorėjau su klaidom parašyti pavadinimo ax.gif
Atsakyti
Renato Parolin Nell Aria

nu taip kaip man faini tokio stiliaus issiuvineti wub.gif ,sakiau ismoksiu ant lino siuvinet,butinai pas mane toks medukas kabes thumbup.gif
Atsakyti
...pasirodau su beveik menesio laiko procesiuku..... dirbau ne kasdien ir nelabai ilgai......

user posted image

Kol kas vaizdelis pakankamai niurus, kaip su dukra nusprendem, gerai kad vasara darbas vyksta, jei rudeni- tai depresija garantuota nuo tokiu spalvu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 27 birželio 2010 - 07:09
Na ir dirbat, merginos. Super! 4u.gif
O aš su klausimu. Pradėsiu siuvinėti didesnį darbelį ir iš draugės mąstau pasiskolinti rėmą, bet ant jo medžiaga ne prisisiuva, o iš šonų tik prisispaudžia, kiek ji man aiškino. Gal kuri naudojot tokį rėmą? Įdomu ar nereikės kas porą minučių vis įtempinėti medžiagos iš naujo g.gif Pati mąsčiau rėmą pirkti, bet vėliau, šiam darbeliui jau neišeis smile.gif
Atsakyti