Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

labai mielas metrikiukas thumbup.gif thumbup.gif
visu darbeliai saunus,siunciu po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 06 25, 09:27)
Nu zudeja, nu tu šaunuolė. Štai kur tave radau, nemaniau, kad taip greitai jau tiek daug ir būsi prisiuvinėjus  blink.gif Ypač man patiko afrikiečiai  mirksiukas.gif Kažkaip atsiminiau savo senąją aistrą kryžiukams, gal ir aš tuoj pradėsiu vėl siuvinėti  g.gif

Labai malonu tave susitikti biggrin.gif
Dabar kantuotę perdarinėju, tai visai kitaip afrikiečiai atrodo - žymiai gražiau mirksiukas.gif Tikiuosi neužtrukti ir greit pabaigti, tuomet parodysiu.
Dar pameni, krikštadukrai siuvinėjau pėdutes metrikams, tai sakė, kad norėtų, kad ir sūneliui išsiuvinėčau, bet nori ne pėdučių, o kokios nors su meškučiu. Tai kiek prirankiojau iš interneto ir nusiunčiau. Lyg ir išsirinko, tai sakiau, jeigu nieko kito neišsirinks, tai eisiu į schemų paieškos temelę ir prašysiu, gal kas turės tokią. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundeja: 25 birželio 2010 - 10:32
lyg vakar buvau uzejus,tikejausi pamatyti tavo kate ir afrikiecius biggrin.gif ,bet matyt praleidau.nuostabūs tavo abu darbai,tokiais darbais tik pavydeti galima ,o ypac didziausi pagyrimai,su afrikieciu schema,kiek ziurejau man nebutu pavyke issiuvineti kur langeliu nesimato biggrin.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 25, 13:17)
lyg vakar buvau uzejus,tikejausi pamatyti tavo kate ir afrikiecius biggrin.gif ,bet matyt praleidau.nuostabūs tavo abu darbai,tokiais darbais tik pavydeti galima ,o ypac didziausi pagyrimai,su afrikieciu schema,kiek ziurejau man nebutu pavyke issiuvineti kur langeliu nesimato  biggrin.gif saunuole  thumbup.gif

Dėkui Uodegyte, labai padėjo man tavo pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergikes uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 06 24, 20:12)

Vienos merginos iš gallery.ru darbas.Ar čia Haed? Nuostabu  thumbup.gif

Taip, čia HAED. O aš savajam vis dar nesiryžtu blush2.gif ir galų gale pakeisiu jaučiu nuomonę, kitą išsirinksiu. Man atrodo, jei bijai didelį darbą siuvinėti, kad pritrūksi kantrybės, reikia rinktis panašų į tavo nurodytąjį - su daug smulkių detalių. Turėtų būti smagu siuvinėti vieną po kito dalykėlius ant stalo, žvėriukus... Turbūt mano pavasario angelas dėl to ir stovi vis dar - nes smagu bus siuvinėti vien tik jį, o visa spalvų makalainė aplink jį žiūrėsis, tik kai darbas bus baigtas. Ui, tikrai persigalvosiu, ir nežiūrėsiu, iš kur didžiulį rėmą reiks ištraukt - kai reiks, tai ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 06 25, 11:32)
Labai malonu tave susitikti  biggrin.gif
Dabar kantuotę perdarinėju, tai visai kitaip afrikiečiai atrodo - žymiai gražiau  mirksiukas.gif Tikiuosi neužtrukti ir greit pabaigti, tuomet parodysiu.
Dar pameni, krikštadukrai siuvinėjau pėdutes metrikams, tai sakė, kad norėtų, kad ir sūneliui išsiuvinėčau, bet nori ne pėdučių, o kokios nors su meškučiu. Tai kiek prirankiojau iš interneto ir nusiunčiau. Lyg ir išsirinko, tai sakiau, jeigu nieko kito neišsirinks, tai eisiu į schemų paieškos temelę ir prašysiu, gal kas turės tokią.  mirksiukas.gif

Nu fainai, Skaipe nebesusitinkam, tai čia pabendrausim lotuliukas.gif O šiaip tai kuo daugiau pavyzdžių nusiųsi, tuo sunkiau išsirink - nusiųsk vieną ir sakyk, kad šitas pats geriausias, niekur nesidės tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 06 24, 08:07)
Labukas, koleges 4u.gif

Merginos, kas siuvinejot tokius didelius darbus, patarkit... nenoriu kad liktu zymiu pagal lapus- nors anksciau siuvinejau didelius, bet ne tokius didelius darbus, o ir greiciau, jie neguledavo, tai visada dariau po lapa schemos. Man taip aiskiau ir nenusibosta spalvas vis keiti ir keiti.  Dabar galvoju kad lapu daug, spalvu daug, bijau rezu.... gal man imt keleta lapu schemos ir siut po spalva? vis uzpildant? Kai i pabaiga sitie bus, dar pridet keleta is sonu ir taip test....? nes viso -paveikslo iskart niekaip neapimt net ir po spalva... doh.gif
Ka manot...?

Labukas, širdele, malonu tave matyti 4u.gif

pasakysiu tik savo nuomonę, nes žinau, kad daug didesnės siuvinėtojos, nei aš, siuvinėja lapais. Aš taip nedaryčiau. Aš siuvinėčiau laipteliais, kad nebūtų aiškių vientisų ribų tarp lapų. O tos ribos tikrai yra bent tiek, kiek aš mačiau. Ir man tas nelabai...
Man tai pačiai taip ir išeina, kad kai siuvinėju ploteliais, tai jei tas plotelis lapo šone - aš žiūriu, ar yra kitam lape šalia ta pati spalva. Pasiuvinėju ir iš kito. Taip ir važiuoju.

Smalsu kaip tau sekas tas gigantas... Kai jį pamačiau - tai net silpna paliko nuo dydžio bigsmile.gif Pasirodyk, kaip sekas?

O tavo antroji pusė tai irgi verta didžiausių pagyrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 06 25, 17:23)
Labukas, širdele, malonu tave matyti  4u.gif

Smalsu kaip tau sekas tas gigantas...  Kai jį pamačiau - tai net silpna paliko nuo dydžio  bigsmile.gif  Pasirodyk, kaip sekas?

O tavo antroji pusė tai irgi verta didžiausių pagyrų  4u.gif

Dekui, brangioji 4u.gif
Sekasi gerai, tik leciau nei noretusi, nes per darbus mazai laiko, vasara ir siaip ivairiu reikalu.... dar kelios dieneles, jei gausis, imesiu procesiuka. Kol kas nelabai kas matosi...Noriu dar siek tiek pasistumet.... mirksiukas.gif
Labai tau dekui uz rema wub.gif dabar naujai perdarytas jis, ant grindu stovi, as fotely siuvineju sededama, o skersini sutvirtinima ikelem virs fotelio attramu- tai ir tvirta ir netrukdo thumbup.gif
Beje, tokiam dydziui antro magnetuko labai reikia...... cia ateiciai..... mirksiukas.gif

O ka antroji puse.....? g.gif nieko ypatingo...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 25 birželio 2010 - 17:23
Gal galit kas paaiskint kaip siuvinejant pavienius fono kryzelius uztvirtint blogojoj pusej mazgeliu, kad nereiktu siulo tempti? blush2.gif
Atsakyti
pradzia is vienos puses uztvirtini,pabaiga is kitos.
Atsakyti
Renato Parolin Nell Aria
Zweigart Belfast 40ct Sand linas, DMC siūlai.
user posted image

Sarah Kay Friendship
Aida 14ct, DMC muline
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 birželio 2010 - 23:54