Labai grazus darbukai
Drafe, ar ten ziemos peizazas bus? Cekava, kas turi gautis. As tempiu is visur ziemos peizazus, paskui rinksiuosi.
QUOTE(Donalita @ 2010 06 24, 21:52)
Labai grazus darbukai
Drafe, ar ten ziemos peizazas bus? Cekava, kas turi gautis. As tempiu is visur ziemos peizazus, paskui rinksiuosi.
Pagal mane čia pilis iš kažkurio Siuvinėju kryželiu.
QUOTE(Donalita @ 2010 06 24, 21:52)
Labai grazus darbukai
taip cia ziemos vaizdas bus...
QUOTE(Florestina @ 2010 06 24, 21:57)
Pagal mane čia pilis iš kažkurio Siuvinėju kryželiu.
cia is zurnalo "siuvineju kryzeliu" Nr. 6
QUOTE(drafe @ 2010 06 24, 22:18)
cia is zurnalo "siuvineju kryzeliu" Nr. 6
Aš iš jo irgi siuvinėjau burlaivius.
ir kaip sekesi juos siuvineti,as ir zadejau juos siuvineti per kiek laiko issiuvinejai?
QUOTE(drafe @ 2010 06 24, 22:24)
ir kaip sekesi juos siuvineti,as ir zadejau juos siuvineti per kiek laiko issiuvinejai?
Aš juos siuvinėjau apie 4 mėnesius. Aš siuvinėjau juos darbe naktim ir savaitgaliais. Pradžioj buvo nuobodoka tik jūrą siuvinėti, bet patys laiveliai smagiai siuvinėjosi.
QUOTE(Florestina @ 2010 06 24, 22:28)
Aš juos siuvinėjau apie 4 mėnesius. Aš siuvinėjau juos darbe naktim ir savaitgaliais. Pradžioj buvo nuobodoka tik jūrą siuvinėti, bet patys laiveliai smagiai siuvinėjosi.
tai labai greitai tada issiuvinejai,man jauciu daug ilgiau butu buve
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 24, 22:13)
Zuikelis fantastiškas Labai šiltas darbelis
p.s. Ačiū visoms už darbelių įvertinimą. Afrikiečių kantuotę perdariau Uodegytės patarimu, tai dabar su malonumų tesiu darbelį
QUOTE(zundeja @ 2010 06 24, 14:07)
Sveikos, auksarankės
Įdėsiu keleta darbelių ir aš. Katę jau išsiuvinėjau pilnai, liko tik įrėminti, bet kažko ji man nesižiūri. Gal foną netinkamą pasirinkau O afrikiečiai dar nepabaigti, nes kankinuosi ties apkantavimu. Uodegytė mane konsultuoja ir duoda daug vertingų paratimų šiuo klausimu. Taigi, įdėsiu dar neužbaigtą afrikiečių variantą.
Įdėsiu keleta darbelių ir aš. Katę jau išsiuvinėjau pilnai, liko tik įrėminti, bet kažko ji man nesižiūri. Gal foną netinkamą pasirinkau O afrikiečiai dar nepabaigti, nes kankinuosi ties apkantavimu. Uodegytė mane konsultuoja ir duoda daug vertingų paratimų šiuo klausimu. Taigi, įdėsiu dar neužbaigtą afrikiečių variantą.
Nu zudeja, nu tu šaunuolė. Štai kur tave radau, nemaniau, kad taip greitai jau tiek daug ir būsi prisiuvinėjus Ypač man patiko afrikiečiai Kažkaip atsiminiau savo senąją aistrą kryžiukams, gal ir aš tuoj pradėsiu vėl siuvinėti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 24, 20:05)
Tai gal eilem siuvinejamas tik gobeleninis dygsnis? Kryziukus tai issivinguriuoji visaip ir grizti, kaip su gobeleniniu tada? Jei daug pavieniu kryziuku ir varyti grieztai eilemis, tai tada daug siulu galiuku blogojoje puseje
Kaip miela Sauniai nuotrauka apipavidalinai
Visų darbeliai puikūs