Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

Na labai didelių darbų nesiuvinėjau ,didžiausias buvo 15 lapų namukas ,bet ne visi ten lapai pilni kryželių blush2.gif ,tai aišku ,kad tų lapų mažiau realiai ,bet...niekada nesiuvinėjau iki lapo krašto ir viskas ax.gif ,jei prieinu iki lapo krašto (viršuj ar apačioj lapo ,bet kurio krašto) visada pasižiūriu sekantį lapą ar ten nėra tos pačios spalvos kryžiukų,jei yra ,visada išsiuvinėju,žodžiu tie lapai išsiuvinėti būna tokie su įvairiausiais išsikišimais lotuliukas.gif ..ir niekada pas mane nesimato jokių schemos lapų ribų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 24, 09:48)
,jei prieinu iki lapo krašto (viršuj ar apačioj lapo ,bet kurio krašto) visada pasižiūriu sekantį lapą ar ten nėra tos pačios spalvos kryžiukų,jei yra ,visada išsiuvinėju,žodžiu tie lapai išsiuvinėti būna tokie  su  įvairiausiais išsikišimais lotuliukas.gif ..ir niekada pas mane nesimato jokių schemos lapų ribų wub.gif

Tai ir as taip siuvu ir jokiu reziu nesimato bet dabar man neramu, uztat kad ilgai guli darbas.... pradejau 6 lapus vienu metu siut... manau bus geriau mirksiukas.gif
Beje, man rodos Donalita siuva iskart visus lapus- pamenu namelio procesa... ar taip geriau ar patogiau- kodel toks procesas buvo...? g.gif
Atsakyti
Gyte, as taip ir neismokau siuvinet eilutem. Ir vis dar neisivaizduoju, kaip tai imanoma padaryti. O lakstant po visa scema galima greiciau suklysti. Nors dabar jau igudau biggrin.gif Ateity siuvinedama dideli darba planuoju pasidaryti toki tarpa tarp remo voleliu, kokio butinai reikia siuvinejimui. Visa kita laikyti suvyniota ir uzdengta. Sitokiam dideliam darbui kaip tavo - butinai. Dabar jau isigijau daugiau kokybisku adatu ir manau siuvinesiu ploteliais viena salia kito - anksciau tingejau vis perverineti adata, tai ir siuvinedavau, kol siula baigdavau, o paskui uzsikabinus ir dar to paties isiverdavau. Kai siuvinejau medziu lapijos ir zoles margalyne, buvo labai smagu, kai kokiam plote lieka tik viena spalva pavaryt nesukant galvos - uzsipildydavo ant smugio.
Atsakyti
Šiaip nelabai matosi tos skylutės. Rėminau ne pati, sesuo nešė į darbą, ten jos kolegės pažįstami rėmina.
Atsakyti
na va ir as trupuciuka pasirodysiu su darbeliu kuri siuvineju ir kuri ilga laika buva padejusi i sali
user posted image
Atsakyti
Sveikos, auksarankės 4u.gif
Įdėsiu keleta darbelių ir aš. Katę jau išsiuvinėjau pilnai, liko tik įrėminti, bet kažko ji man nesižiūri. Gal foną netinkamą pasirinkau g.gif O afrikiečiai dar nepabaigti, nes kankinuosi ties apkantavimu. Uodegytė mane konsultuoja ir duoda daug vertingų paratimų šiuo klausimu. Taigi, įdėsiu dar neužbaigtą afrikiečių variantą.
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(drafe @ 2010 06 24, 14:48)
na va ir as trupuciuka pasirodysiu su darbeliu kuri siuvineju ir kuri ilga laika buva padejusi i sali
user posted image

Labai sunku siuvinėti kai tiek atspalvių rolleyes.gif . Čia nebent imti po spalvą ir siūvinėti atskirai kiekvieną. Bet labai gražus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie grožiai. wub.gif

Aš dabar su Robinu darbuojuos- tai kiti siuvinėliai truputį palikti nuošaly.
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 06 24, 14:07)
Sveikos, auksarankės  4u.gif
Įdėsiu keleta darbelių ir aš. Katę jau išsiuvinėjau pilnai, liko tik įrėminti, bet kažko ji man nesižiūri. Gal foną netinkamą pasirinkau  g.gif  O afrikiečiai dar nepabaigti, nes kankinuosi ties apkantavimu. Uodegytė mane konsultuoja ir duoda daug vertingų paratimų šiuo klausimu. Taigi, įdėsiu dar neužbaigtą afrikiečių variantą. Papildyta:

Labai sunku siuvinėti kai tiek atspalvių  rolleyes.gif . Čia nebent imti po spalvą ir siūvinėti atskirai kiekvieną. Bet labai gražus darbelis  mirksiukas.gif

na nera tiek sunku siuvineti si darbeli:) tavo taip pat darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2010 06 24, 15:12)
na nera tiek sunku siuvineti si darbeli:) tavo taip pat darbeliai labai grazus thumbup.gif

Dėkui 4u.gif Aš tai užsikabliuoju, tai kaip nenormali varau iki pat išnaktų doh.gif Bet dabar mane labai sunervivo ta kantuotė, tai padėjau į šalį kol nusiraminsiu verysad.gif Tikiuosi, kad po keleto valandų atsileisiu, nes nuo vakar vakaro nenusiraminu verysad.gif Bet Uodegytė man atsiuntė patarimų, tai nuotaika jau pradeda taisytis mirksiukas.gif
Atsakyti
na man taip pat taip kartais buna iki isnaktu uzsisiuvineju...na nieko pasidarysi po truputi viska ir tada bus darbelis baigtas ax.gif
Atsakyti
Oho, kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 24, 12:37)
Gyte, as taip ir neismokau siuvinet eilutem. Ir vis dar neisivaizduoju, kaip tai imanoma padaryti. O lakstant po visa scema galima greiciau suklysti. Nors dabar jau igudau  biggrin.gif Ateity siuvinedama dideli darba planuoju pasidaryti toki tarpa tarp remo voleliu, kokio butinai reikia siuvinejimui. Visa kita laikyti suvyniota ir uzdengta. Sitokiam dideliam darbui kaip tavo - butinai. Dabar jau isigijau daugiau kokybisku adatu ir manau siuvinesiu ploteliais viena salia kito - anksciau tingejau vis perverineti adata, tai ir siuvinedavau, kol siula baigdavau, o paskui uzsikabinus ir dar to paties isiverdavau. Kai siuvinejau medziu lapijos ir zoles margalyne, buvo labai smagu, kai kokiam plote lieka tik viena spalva pavaryt nesukant galvos - uzsipildydavo ant smugio.

vat ir as eilutem nemoku doh.gif varau ploteliais, tiesa nedideliais, juos uzpildydama. Taip plotais siuvant imanoma suklyst, bet irgi jau ipratusi esu. Sikart pradedu ta daryti didesniu plotu- maloniau darbas vyksta. Pasirodysiu siom dienom procesa. Darbuka uzdengiu kai nesiuvu, o kai siuvu tai nieko nedengiu. Metijos vyro darytas remas- didziausia laime toki darba siuvant thumbup.gif thumbup.gif negaliu atsidziaugt wub.gif
Atsakyti