Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 92 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 23, 14:21)
as pagalvojau kad melynas.nes fotografuotas is sonoir taip atrodo.

Iš priekio neišeina gražiai, rėminta su stiklu.
Atsakyti
labai grazus darbelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi nera schemu paieskos temos, tai galvoju cia parasyti, gal nesupyksit. Norejau paprasyti kaskada buvau radus tinklapy kur buvo pilna ivairiausiu tasysiu kurios buvo siuvinetos, tarp ju buvo ir lininiu visokoausiu, ir ka niekur neberandu to tinklapio sad.gif Gal kuri kita zinot ar taip kokiu tinklapiu kur butu tasyciu siuti? su siuvinejimo pavieksliukais?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 06 23, 14:18)
Parodau savo labiausiai sukritikuotą darbą, bet žmonės, kurie jį gavo dovanų (mano tėvai) be galo patenkinti.

Labai gražus darbas wub.gif
Man visi darbai siuvinėti ant juodos medžiagos yra fantastiški thumbup.gif
Atsakyti
[quote=grasimm,2010 06 22, 20:29]
o as pasirodau su savo pirmu blynu 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ogogogo suuuper!!!!!!!!!!nepanasu i pirma blyna! laaabai grazus biscorniukas!
metrikiukas labai mielas
labai superine sirdele ziedams nesti!
Florestina,grazios saulegrazos!
kuriu nepaminejau,visoms po 4u.gif darbeliaia super saunus!
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus.

Visų darbeliai labai gražūs.
Atsakyti
na man nepatinka adatines,bet sis graziausias kuriuos esu macius schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Florestina labai gražios tos saulėgražos, tokios paprastos, bet labai šiltos
Ir svarbiausia kad tėvam patiko 4u.gif
Atsakyti
Gražūs darbukai 4u.gif
Florestina, gražios gėlės, svarbiausia tėvams patiko thumbup.gif Tik pagalvojau, jei pati kada nors ką tamsaus rėminsiu, žinosiu, kad reikia kokį juodą lapą po apačia įdėti, kad mažiau šviestųsi.
Atsakyti
Florestina, taigi gražiai atrodo tavo saulėgrąžos thumbup.gif O siuvinėt galima juk įvairiai, nebūtinai ant balto - manau, kad nuo fono spalvos vaizdas nė kiek nepablogėjo mirksiukas.gif
Tik gyvai gal nesimato - bet man po siuviniu juodo lapo norėtųsi g.gif Bet gal čia blicas taip išryškina mirksiukas.gif

Grasimm adatinė fantastiška wub.gif Labai įdomiai atrodo krašteliai apsiūti dviejų spalvų siūliukais - reiks ir man kada taip pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu,merginos uz pagyras smile.gif ,bet seip tikejausi ir sveikos kritikos blush2.gif ,nes juk tam dauguma ir siuvinejam,kad gautumem pagyru ir kritikos mirksiukas.gif ,nes is to mokinames toliau tobuleti wub.gif
Atsakyti
Labukas, koleges 4u.gif
Kadangi mane aplanke muza (tiksliau sugrizo thumbup.gif ), tai uzbegu i temuke tik pasigrozet darbeliai- visa laisva laika investuoju i siuvinejima.
Jau groziu groziu priderejo- thumbup.gif visoms po 4u.gif saunuoles- labai grazu ir kruopstu- ir adatines, ir metrikiukai ir visa kita wub.gif

O as klausimeli turiu, pasitart noriu. Dabar uzsiemus esu su gigantisku darbu, irisais http://gyte.gallery....atch?a=xhs-eDcy
pirmas schemos lapas iveiktas, judu su antruoju.... thumbup.gif is 32 doh.gif pagal schemos lapu skaiciu aisku kad tai ne vieno menesio darbas bus.

Merginos, kas siuvinejot tokius didelius darbus, patarkit... nenoriu kad liktu zymiu pagal lapus- nors anksciau siuvinejau didelius, bet ne tokius didelius darbus, o ir greiciau, jie neguledavo, tai visada dariau po lapa schemos. Man taip aiskiau ir nenusibosta spalvas vis keiti ir keiti. Dabar galvoju kad lapu daug, spalvu daug, bijau rezu.... gal man imt keleta lapu schemos ir siut po spalva? vis uzpildant? Kai i pabaiga sitie bus, dar pridet keleta is sonu ir taip test....? nes viso -paveikslo iskart niekaip neapimt net ir po spalva... doh.gif
Ka manot...?
Atsakyti