QUOTE(Margareta @ 2010 08 20, 22:59)
kepant su ventiliatoriumi kazkaip temperatura reik primazinti 10-20 laipsniu, o siaip tai instrukcijoje raso kad ji naudoti kai nori apskrudinti ka nors pvz. visciuko odele
kaip suprantu del ventiliatoriaus labiausia kepa pavirsius
O aš kažkur lyg skaičiau, kad ventiliatorius orą vienodai orkaitėje paskirsto, dėl to kepa viskas vienodai. Na, ir tempa aukštesnė, tai tikrai, būna.
Vakar duonkepėje viriau slyvas. Nu ir ką - skanu tikrai labai, bet ne taip, kaip aš tikėjausi, gavosi
Noriu išsivirti tiršto džemo, kad tiktų kepiniams, bet gavosi sirupas su slyvų ir obuolių gabaliukais. Dėjau kilogramą slyvų, kilogramą cukraus ir tris obuolius. Na, slyvos visai nesuvirė, nes su odelėm, tai kitaip ir būt ngalėjo. Obuolių, matyt, tokia rūšis. Mama sakė, kad ne visi obuoliai suverda. Bet kodėl man šiaip taip skysta gavosi?
Viriau 1.20val.+40 min. Pabaigoj dar supyliau Gelfix pokiuką (į jo sudėtį įeina pektinas), bet kažin ar jis davė kokį poveikį
Gal čia slyvos kaltos? O gal duonkepė?
Aišku, suvalgysim tikrai, nes skanu, bet kaip man to džemo pasigamint
Einu vakavimo skyrelį panagrinėt