As irgi ka tik isviriau dzema is oboliu ir viena nektarina idejau na nieko taip isejo, skanu ir irgi dar karta ijunginejau programa , nes virsuje mas pasirode kad oboliu gabaliukai iki galo neisvirtos, rytoj bandysiu is slyvu dzema padaryt
O man patinka kai uogienei yra gabaliukai, tai nieko papildomai nedariau
Sveikos,merginos
Turiu klausimely.Skaiciau,bet lyg tokio pat recepto ir neradau Kepu duona su raugu,orkaiteje.Kvietine ar rugine priklauso nuo to kokius miltus naudoju.Uzminkius dar reikia palaikyt apie6-10val.po to jau det y skarda ir dar pora val.palaikyt.O kept reikia 200 laipsniu t.45min,o po to 150 laips.t. dar 1val ir 45min.Ar negaleciau as sutrumpint kepimo laiko?Vis tik sanaudos ir laikas butu gerai,kad butu mazesnes.Seip bandyt kazkaip nesiryztu.Bet ziuriu,kad dauguma jusu receptu yra kepimo laikas apie 1 val. 200laipsniu t. Busiu labai dekinga uz atsakymus
Turiu klausimely.Skaiciau,bet lyg tokio pat recepto ir neradau Kepu duona su raugu,orkaiteje.Kvietine ar rugine priklauso nuo to kokius miltus naudoju.Uzminkius dar reikia palaikyt apie6-10val.po to jau det y skarda ir dar pora val.palaikyt.O kept reikia 200 laipsniu t.45min,o po to 150 laips.t. dar 1val ir 45min.Ar negaleciau as sutrumpint kepimo laiko?Vis tik sanaudos ir laikas butu gerai,kad butu mazesnes.Seip bandyt kazkaip nesiryztu.Bet ziuriu,kad dauguma jusu receptu yra kepimo laikas apie 1 val. 200laipsniu t. Busiu labai dekinga uz atsakymus
QUOTE(Terija:) @ 2010 08 19, 12:50)
Sveikos,merginos
Turiu klausimely.Skaiciau,bet lyg tokio pat recepto ir neradau Kepu duona su raugu,orkaiteje.Kvietine ar rugine priklauso nuo to kokius miltus naudoju.Uzminkius dar reikia palaikyt apie6-10val.po to jau det y skarda ir dar pora val.palaikyt.O kept reikia 200 laipsniu t.45min,o po to 150 laips.t. dar 1val ir 45min.Ar negaleciau as sutrumpint kepimo laiko?Vis tik sanaudos ir laikas butu gerai,kad butu mazesnes.Seip bandyt kazkaip nesiryztu.Bet ziuriu,kad dauguma jusu receptu yra kepimo laikas apie 1 val. 200laipsniu t. Busiu labai dekinga uz atsakymus
Turiu klausimely.Skaiciau,bet lyg tokio pat recepto ir neradau Kepu duona su raugu,orkaiteje.Kvietine ar rugine priklauso nuo to kokius miltus naudoju.Uzminkius dar reikia palaikyt apie6-10val.po to jau det y skarda ir dar pora val.palaikyt.O kept reikia 200 laipsniu t.45min,o po to 150 laips.t. dar 1val ir 45min.Ar negaleciau as sutrumpint kepimo laiko?Vis tik sanaudos ir laikas butu gerai,kad butu mazesnes.Seip bandyt kazkaip nesiryztu.Bet ziuriu,kad dauguma jusu receptu yra kepimo laikas apie 1 val. 200laipsniu t. Busiu labai dekinga uz atsakymus
tai gal parašykit receptą, nes neįsivaizduoju kokio dydžio turi būt kepalas, kad kept 2.30val
Pas mane 3kg kepalas išsikepa per 45min-1val.
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 19, 13:50)
tai gal parašykit receptą, nes neįsivaizduoju kokio dydžio turi būt kepalas, kad kept 2.30val
Pas mane 3kg kepalas išsikepa per 45min-1val.
Pas mane 3kg kepalas išsikepa per 45min-1val.
Keplas gaunasi normali orkaites skarda 40x25cm.Sunaudoju 2kg.miltu.Kepalo svoris mazdaug gaunasi apie 4kg.Turbut reiks imt ir pabandyt kept trumpiau Nesigaus,tai nesigaus raugo vistiek lieka....
QUOTE(Terija:) @ 2010 08 19, 12:55)
Keplas gaunasi normali orkaites skarda 40x25cm.Sunaudoju 2kg.miltu.Kepalo svoris mazdaug gaunasi apie 4kg.Turbut reiks imt ir pabandyt kept trumpiau Nesigaus,tai nesigaus raugo vistiek lieka....
Aš siūlyčiau dalinti į mažesnius kepaliukus. Aš kai kepu, tai išdalinu į formeles ir tada 1 val. ir jau galima valgyti. O vakar tai iš viso kažkaip nebuvo laiko ir per didelio noro terliotis, tai užmaišiau su šaukštu, po to su šaukštu sudėjau į kepimo popieriumi išklotą formą, per naktį pakildinau ir ryte iškepiau ruginę, juodą duoną, skanumėlis ir rankų net nebuvau į tešlą įkišusi.
QUOTE(Terija:) @ 2010 08 19, 13:55)
Keplas gaunasi normali orkaites skarda 40x25cm.Sunaudoju 2kg.miltu.Kepalo svoris mazdaug gaunasi apie 4kg.Turbut reiks imt ir pabandyt kept trumpiau Nesigaus,tai nesigaus raugo vistiek lieka....
o kaip pluta, ar labai stora būna?
Merginos, ar su tema jums viskas gerai? Pastebėjau, kad man nuo vakar vėl Favoritai veikia blogai T.y., atverčia paskutinį postą, o ne tą, kurį paskutinį skaičiau Senesnėje temoje tas pats buvo.
QUOTE(LinaGustė @ 2010 08 19, 14:14)
Merginos, ar su tema jums viskas gerai? Pastebėjau, kad man nuo vakar vėl Favoritai veikia blogai T.y., atverčia paskutinį postą, o ne tą, kurį paskutinį skaičiau Senesnėje temoje tas pats buvo.
pas mane tai viskas gerai
Ir dar, duonelę kepu su ventiliatoriaus programa 200 laipsnių temperatūroje. Man nepatinka stora pluta. Iškepus, viršų dar gerai sudrėkinu, uždengiu rankšluoščiu ir ne visada sulaukiam kol atvėsta - valgom šiltą, skanu.... Hm....
Oho kokie pas jus dideli kepaliukai gaunasi, savo pasvėriau ką tik tai tik apie 750g
Kepu duona su raugu ir man visada labai kieta pluta gaunasi. Nežinau ką ir daryt. PAaskuyrinį kartą sudrėkinus plutą, buvau ir į kaldrą įsukus (tipo, akd drėgmė neiseitų), bet naudos jokios. Pluta tokia, kad galvą su kepalu praskeltum Nors visa kita ok.