QUOTE(ligita33 @ 2010 07 25, 10:24)
Sveikutes
as kaip balta varna cia... pernykste duonkepe buvo sustreikavus, stovejo nenaudojama 6 men... mamu patarimu nusipirkau nauju mieliu, nes sake gali buti ir ju pasenimas problema.na ir ka gi, sudejau visus produktus, ijungiau, o pasirodo ji nebemaiso tai kad nemest produktu lauk, iskrapsciau turini ir paminkius sudejau i inda, ijungiau orkaite 50 lapsniu ir bandau kildint... o kas toliau? suprantu, kad viskas yra temoje, bet dabar nespesiu taip greit surast
duona balta, su saulegrazomis, tai gal galit patart, kiek laiko ir kokioj temperaturoj kept? gal dar svarbu-kokiam orkaites aukstyje
turiu silikonine formyte, tai tikiuosi kazka isgaut
buciau labai dekinga, jei kas atsakytu...
as kaip balta varna cia... pernykste duonkepe buvo sustreikavus, stovejo nenaudojama 6 men... mamu patarimu nusipirkau nauju mieliu, nes sake gali buti ir ju pasenimas problema.na ir ka gi, sudejau visus produktus, ijungiau, o pasirodo ji nebemaiso tai kad nemest produktu lauk, iskrapsciau turini ir paminkius sudejau i inda, ijungiau orkaite 50 lapsniu ir bandau kildint... o kas toliau? suprantu, kad viskas yra temoje, bet dabar nespesiu taip greit surast
duona balta, su saulegrazomis, tai gal galit patart, kiek laiko ir kokioj temperaturoj kept? gal dar svarbu-kokiam orkaites aukstyje
turiu silikonine formyte, tai tikiuosi kazka isgaut
buciau labai dekinga, jei kas atsakytu...
visada orkaitej kepu, tik skardinej formoj. Kepu 200C 1 val 15 min, paskui palieku orkaitej 3 val. Vidury kepimo pridengiu duona su folga, kad virsus nesviltu.