Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, V dalis

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 06, 07:54)
Vanduo ledinis biggrin.gif Bet taip, tik kad aš turėjau omeny ne gulinėjimą prie jūros, bet ramesnį apžvalgos būdą. Jūs kiekvieną dieną keisite lokacijas, kardinaliai, todėl gausis lakstymas iškišus liežuvį, bent jau žiūrint į parašytą planą. Tačiau, jei norisi pamatyti kuo daugiau, tada taip, per kelias dienas pamatysite nemažai biggrin.gif

Na, o dabar tikrai pasimečiau blush2.gif . Ar mano planas iš tikrųjų blogas, ar aš kažko nesuprantu? Mes žadam 5 nakvynes užsisakyti vienoj vietoj (tikriausiai Tučepi), o visos planuojamos išvykos - tik Makarskos apylinkėse (na, išskyrus Dubrovniką, bet būnant Dalmatijoje, neaplankyti Dubrovniko, manau, nuodėmė bigsmile.gif ). Taigi, kardinaliai lokacijų keisti tikrai nežadu. Taigi - ko aš nesupratau g.gif
Atsakyti
Artūras15, supratau, kad esate aktyvaus poilsio mėgėjai ir manau, kad Jūsų kelionės planas visai geras, aš pati taip pat prie jūros ilgiau 3 val. neišguliu, o kažkur išvažiavus norisi kuo daugiau pamatyti smile.gif . Matysit vietoje, jei pasirodys per sunku, ko nors atsisakysit ir pagulėsit prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 06, 08:46)
Na, dėl nekokybiško poilsio drįsčiau šiek tiek ginčytis blush2.gif  su Subjektyvia, nes: 1. mes esam klaipėdiškiai, jūrą turim po ranka (aišku, tai ne Adrija, ir vanduo ne toks šiltas schmoll.gif ); 2. Ilgiau 2-3 valandų pragulėti prie jūros negaliu - trūksta veiklos biggrin.gif ; 3. ir pagaliau - kelionėje visada planuoju maksimumą, nes atsisaskyti visada lengviau, nei vietoje kažką sugalvoti - jei po Austrijos Alpių nebenorėsim kalnų, šv. Jurgio viršukalnės atsisakysim, salų pagal forumiečių pasiūlymus gal irgi atsisakysim. Bet kuriuo atveju apie viską spręsim vietoje. Todėl tikiuosi kokybiško poilsio unsure.gif
Papildyta:
Gal ir gerai būtų, bet atostogos ne guminės, be to, išvažiuoti dažnai į keliones negalim sau leisti blush2.gif , todėl per ją norisi pamatyti kuo daugiau...

O šv. Jurgio virsukalnes tikrai neatsisakykit,tikrai verta,teko visa Alpiu kelia pravazuoti ir i šv. Jurgio virsukalne uzkilti,tai nesulyginami dalykai,mes ir nemegejai ilgai ant krano guleti tai dazniausiai iki pietu maudomes o po pietu klajodavom kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 06, 09:01)
Na, o dabar tikrai pasimečiau blush2.gif . Ar mano planas iš tikrųjų blogas, ar aš kažko nesuprantu? Mes žadam 5 nakvynes užsisakyti vienoj vietoj (tikriausiai Tučepi), o visos planuojamos išvykos - tik Makarskos apylinkėse (na, išskyrus Dubrovniką, bet būnant Dalmatijoje, neaplankyti Dubrovniko, manau, nuodėmė bigsmile.gif ). Taigi, kardinaliai lokacijų keisti tikrai nežadu. Taigi - ko aš nesupratau g.gif

Normalus planas smile.gif gal kiek įtemptas, bet jei esate aktyvaus poilsio mėgėjai ir neturite mažų vaikų - ištemsite . Mes paprastai darome taip- kad diena ekskursijų , diena poilsio .Ir mūsų išvažiuojamų atostogų laikas būna apie 20 dienų , tad bepigu planuotis . O jūs, kaip supantu, laiko turėsite ne per daugiausiai atostogoms ....

QUOTE(Linuskė @ 2011 04 06, 09:28)
. Matysit vietoje, jei pasirodys per sunku, ko nors atsisakysit ir pagulėsit prie jūros biggrin.gif

visiškai sutinku 4u.gif

o Subjektyvi matyt turėjo mintyje, kad per didelį tempą nepasidarytų atostogos tik dėl reikalo, tipo paukščiuką uždėt, kad buvote tam tikrame taške smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 06, 09:01)

Aš pvz. nematau logikos nakvoti vienoje vietoje, prisirišti prie jos. Pvz. iki Dubrovniko apie 200 km, laiko prasme tai labai ilgas atstumas, nes ten ne autostrada Vilnius - Klaipėda, kur leki su vėjeliu, ten visai kitoks kelias. Tai iki Dubrovniko važiuosit mažiausiai tris - keturias valandas. Po to tiek pat grįžti į Tučepi. Kam to reikia? g.gif doh.gif Gal jūs verčiau nebijokite keisti nakvynės lokacijas, daugiau pamatysit, bet ir jausitės geriau.
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2011 04 06, 09:59)
Normalus planas smile.gif gal kiek įtemptas, bet jei esate aktyvaus poilsio mėgėjai ir neturite mažų vaikų - ištemsite . Mes paprastai darome taip- kad diena ekskursijų , diena poilsio .Ir mūsų išvažiuojamų atostogų laikas būna apie 20 dienų , tad bepigu planuotis . O jūs, kaip supantu, laiko turėsite ne per daugiausiai atostogoms ....
visiškai sutinku  4u.gif

o Subjektyvi matyt turėjo mintyje, kad per didelį tempą nepasidarytų atostogos tik dėl reikalo, tipo paukščiuką uždėt, kad buvote tam tikrame taške smile.gif

Kažkoks deja vu bigsmile.gif Pernai, ruošiantis vienai pirmųjų mūsų kelionių, forume "Po Europą automobiliu" užklausiau apie savo planus. Išsivystė min 5 puslapių diskusija apie važiavimą per Lenkiją (o pravažiavus galiu pasakyti - viskas žymiai paprasčiau: nematau jokio skirtumo, kur važiuoti: Lietuvoje ar Lenkijoje). Taip ir čia: vienas kitam prieštaraujančių pasiūlymų nors vežimu vežk biggrin.gif . O dabar nusprendžiau: visus sprendimus priimsiu vietoje bigsmile.gif Svarbiausia - tik nepradėkit pykti, mergaitės... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 06, 14:07)
Išsivystė min 5 puslapių diskusija apie važiavimą per Lenkiją (o pravažiavus galiu pasakyti - viskas žymiai paprasčiau: nematau jokio skirtumo, kur važiuoti: Lietuvoje ar Lenkijoje).

tai, kad jei teisingai atgaminu, tai tada diskusija vyko kokiu marsrutu per lenkija vykti ir kokiu paros metu geriau vaziuoti.
O ir dabar, jei klausiate, ka gali pasiulyti jusu planui, tai merginos ir siulo kazka, niekas juk nesipyksta mirksiukas.gif
Abiem atvejais klausete, abiem atvejais ir atsakymus gavote. O spresite tai be abejo jus pats tik, pagal savo buda ir susiklosciusa situacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 balandžio 2011 - 12:23
Arturai15 , pykčių ar nesutarimų -kažkaip neįžvelgiu lotuliukas.gif .Tiesiog kiekvienas pasako savo subjektyvią nuomonę - vieni kalba apie savo patyrimus, kiti iš nuogirdų ar kur skaitę . Tiesiog, kai turi kelių žmogeliukų nuomonę, tampa lengviau pačiam susidėti maršrutą . Bet visada, kad ir kaip tobulai jį susiplanuotum, atsiranda nukrypimų . Tad nereikia jų bijoti , kaip tik gerai - nauja patirtis . O kitą kartą būna ir taip, kad važiuojant ir studijuojant atlase siūlomą kelią, staiga išnyra kažkur matytas pavadinimas- ir nukrypsti visai ne pagal planą . Mes pernai taip į Bledą ,Slovėnijoje užklydome . Tiesiog prisiminiau, kad kažkur skaičiau atsiliepimus - ir žinokit, tirkai buvo verta užsukti , nors planuose to ir nebuvo . O pvz Austrijoje daug prisiplanavome, o ne visur spėjome ....Bet irgi - nieko blogo, dabar žinome kas dar liko nepamatyta wink.gif

Deja,deja, šiais metais su auto - nebent prie ežeriuko . Bet apie Kretą liepą-jau sapnuoju doh.gif lotuliukas.gif ir planuoju - kur ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 06, 12:07)
Kažkoks deja vu bigsmile.gif Pernai, ruošiantis vienai pirmųjų mūsų kelionių, forume "Po Europą automobiliu" užklausiau apie savo planus. Išsivystė min 5 puslapių diskusija apie važiavimą per Lenkiją (o pravažiavus galiu pasakyti - viskas žymiai paprasčiau: nematau jokio skirtumo, kur važiuoti: Lietuvoje ar Lenkijoje). Taip ir čia: vienas kitam prieštaraujančių pasiūlymų nors vežimu vežk biggrin.gif . O dabar nusprendžiau: visus sprendimus priimsiu vietoje bigsmile.gif Svarbiausia  - tik nepradėkit pykti, mergaitės... blush2.gif

Bet juk tame ir yra skirtumas, kad vaziuojant savo auto, yra tikimybe, kad kazkur nespesi, kazka reikes keisti, ar iterpti. Jei to bijotume, nevaziuotume i keliones su auto, vaziutume su kelioniu agenturoomis.
mirksiukas.gif
QUOTE(zuveleDi @ 2011 04 06, 14:22)
Arturai15 , pykčių ar nesutarimų -kažkaip neįžvelgiu  lotuliukas.gif .Tiesiog kiekvienas pasako savo subjektyvią nuomonę - vieni kalba apie savo patyrimus, kiti iš nuogirdų ar kur skaitę . Tiesiog, kai turi kelių žmogeliukų nuomonę, tampa lengviau pačiam susidėti maršrutą . Bet visada, kad ir kaip tobulai jį susiplanuotum, atsiranda nukrypimų . Tad nereikia jų bijoti , kaip tik gerai - nauja patirtis . O kitą kartą būna ir taip, kad važiuojant ir studijuojant atlase siūlomą kelią, staiga išnyra kažkur matytas pavadinimas- ir nukrypsti visai ne pagal planą . Mes pernai taip į Bledą ,Slovėnijoje užklydome .

Gal galima placiau apie Bleda.
Dabar pagalvojau, kad griztan ar i prieki vaziuojant butu smagu sustoti i terminius basienus, ar kaip jie vadinas... kazin, kas bandet? bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,
seku Jusu komentarus jau gana ilga laika ir nepastebejau kaip laikas arteja iki musu isvykimo bigsmile.gif jau tirpstu laukimu tos nepakartojamos dienos isvykimo.
Su MB nusprendem nusipirkt bilietukus (aviakompanijos), o nakvynes ir kt. malonumai-vietoj blush2.gif

turiu klausima : perziurejus LT banko svetaines, valiuta kunas galima pirkt is SEB banko, visos kt neparduoda, kiek uzmaciau...tai patartumet LT nusipirkt kunas ar veztis eu ir ten jei reiks pasikeist?

is anksto dekui!
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2011 04 06, 17:27)
sveiki,
seku Jusu komentarus jau gana ilga laika ir nepastebejau kaip laikas arteja iki musu isvykimo bigsmile.gif  jau tirpstu laukimu tos nepakartojamos dienos isvykimo.
Su MB nusprendem nusipirkt bilietukus (aviakompanijos), o nakvynes ir kt. malonumai-vietoj blush2.gif

turiu klausima : perziurejus LT banko svetaines, valiuta kunas galima pirkt is SEB banko, visos kt neparduoda, kiek uzmaciau...tai patartumet LT nusipirkt kunas ar veztis eu ir ten jei reiks pasikeist?

is anksto dekui!

Mes vežėmės eurus, problemų dėl keitimo tikrai nebuvo, o parduotuvėse atsiskaitinėjome kortele, bijau jus suklaidinti, bet man atrodo, kad atsiskaitinėjant kortele kursas palankesnis. Kada išvykstat? 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Prasau jusu paglbos,sumasciau,kad siemet reiketu aplankyti Kroatija.Bet visikai apie ja nieko nzn.MB sako,kad jis noretu skristi lektuvu,o ar is lietuvos kelioniu yra? Ar tik bilietai lektuvo?I koki kurorta geriausia vaziuoti?Ka aplankyti.Visko as cia prisiskaiciau,bet pasimeciau visiskai doh.gif ir nzn kur vaziuoti.Patarkit ir padekit man 4u.gif Zinau,kad galimybe yra ir i Venecija papulti.Pasakokit viska blush2.gif labi busiu dekinga ax.gif

P.S. koks ten oras buna geguzes pabaiga birzelis? mirksiukas.gif
Atsakyti