Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija, V dalis

QUOTE(Punce @ 2011 02 08, 16:31)
O jei, tarkim, važiuoji į Kroatiją, kortelėje reikia turėti kunų ar bankas pats konvertuoja valiutą?

bankas pats konvertuoja tos dienos kursu, aš realiai iš litinės sąskaitos atsiskaitinėdavau 4u.gif ir jeigu neklystu, kursas palankesnis yra kortele atsiskaitant... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2011 02 08, 19:02)
Dar turiu klausimą vieną tokį.... biggrin.gif Na kai nesu daug kur keliavusi, tai ir nežinau kaip ten su atsiskaitymais su kortele? Ar tinka debetinės, ar reikia kredito kortelių? Įdomu kike nuskaičiuoja už tai... Nes ieškojau info savo banko puslapy, tai nieko neradau....

Ir dar pries kurį laiką klausiaus kaip ten reikalai su taxi? Nes norėtume važiuot kurią dieną pavakarot į kitą miestelį, bet niekas vairuoti nenori...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Būtinai turėkit grynų,nes iš savo patirties galiu pasakyti,kad ne visur atsiskaitysit banko kortele,ypač mažesniuose miesteliuose vakarojant schmoll.gif Palankiau yra vežtis eurus ir juos vietoj keisti,nei gryninti pinigus iš kortelės.
Atsakyti
Dar turiu klausimėlį buvusioms Kroatijoje, dėl apartamentų nuomos kainų,
planuojame vykti rugpjūčio vidury ir norime iš anksto rezervuotis, kai pradėjau ieškotis Makarskos regione tai kainos apie 90eur, mes ieškom 4 žmonėms t.y. 2 poros. Ar tokios ir yra kainos? Gal galima derėtis, nes mes planuojame iki 75 eur. Jei turite kokių kontaktų kur teko jums būti ir rekonemduotumėt - būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2011 02 09, 13:35)
Dar turiu klausimėlį buvusioms Kroatijoje, dėl apartamentų nuomos kainų,
planuojame vykti rugpjūčio vidury ir norime iš anksto rezervuotis, kai pradėjau ieškotis Makarskos regione tai kainos apie 90eur, mes ieškom 4 žmonėms t.y. 2 poros. Ar tokios ir yra kainos? Gal galima derėtis, nes mes planuojame iki 75 eur. Jei turite kokių kontaktų kur teko jums būti ir rekonemduotumėt - būčiau dėkinga  4u.gif

Pamėginkit pažiūrėti šituose puslapiuose.... Čia labai daug kur bus kainos nesurasytos, bet mėginkit rašyti į el. paštą.... Taip ieškodama susiradau tikrai labai gerą variantą.... smile.gif
Makarskoj
Makarska rivjera
Tučepi
Atsakyti
Punce - kortele daug kur atsiskaitysi, bet turek ir grinuju. Mes euru turejom, Bet parduotuvese skirtingu kursu konvertuoja. rade buvom ir 1e 7kunos, buvom ir gerokai maziau. Ant to neprasaukit.
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2011 02 09, 13:55)
Punce - kortele daug kur atsiskaitysi, bet turek ir grinuju. Mes euru turejom, Bet parduotuvese skirtingu kursu konvertuoja. rade buvom ir 1e 7kunos, buvom ir gerokai maziau. Ant to neprasaukit.

pritariu, kad reikia grynu. As is korteles grynindavausi bankomatuose, tai vienas nuemimas 10 lt atsekdavo musu SEB bankas.
Atsakyti
Tai aš bet kokiu atveju būčiau grynų vežusis, bet nežinojau ar visus pinigus imt grynais ar kaip.... bet paskui pagalvojau, jog nežinau kiek man ten tų pinigų reikės, o jei imt visus grynais, tai nemaža suma gaunasi... Manau nelabai saugu tiek su savim vežiotis... smile.gif
Tik aš niekaip nežinojau, kaip ten su tais atsiskaitymais yra... smile.gif
Atsakyti
Netgi tam pačiam Tučepy mažose parduotuvėlėse atsiskaitinėjau kortele be problemų... Na paplūdimy ledų su kortele tai aišku nenusipirksi...
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2011 02 09, 19:02)
Netgi tam pačiam Tučepy mažose parduotuvėlėse atsiskaitinėjau kortele be problemų... Na paplūdimy ledų su kortele tai aišku nenusipirksi...

O, matau kažkas yra buvę Tučepy... Jau prieš kurį laiką klausiau, bet man niekaips taip ir neatsakė, tai klausiu dar kartą. Ar yra pačiam Tučepy turgus skirtas ne turistams? Ar kažkokie kioskeliai ir pan. kur prekiautų vietiniai? Nes aš jau dabar svaigstu, kaip pirksiu ir gaminsiu šviežias jūrų gėrybes... na žinau kad parduotuvėse visko yra, bet aš noriu šviežių, ką tik iš jūros... biggrin.gif

Bėje gal kas nors esate plaukę kalnų upėm(raftingu)? kokia galėtų būti kaina?
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2011 02 09, 19:42)
O, matau kažkas yra buvę Tučepy... Jau prieš kurį laiką klausiau, bet man niekaips taip ir neatsakė, tai klausiu dar kartą.

Tai aš jau sakiau kad buvom... nepastebėjai turbūt... O dėl turgaus tai tikrai nemačiau, manau kad nėra... ten toks nedidukas miestelis. Makarska jeigu ką netoli, pavažiuosit...
Atsakyti
Sveiki,ruosiames ir mes siais metais nuvaziuoti iki Kroatijos.Tai gal kas galetu pasidalinti patirtimi,i kuri miestuka geriausia butu vaziuoti ,kad ir prie juros pagulinet galetum ir kazka pamatyt.Ir dar gal kas gali parekomenduot kokios gyvenamos vietos adresu.Dar klausimelis ,kaip ten su benzino kainom.Aciu ax.gif
Atsakyti
kai planavausi kelione,daug info radau www.road.lt ir www.busikas.lt ir valiutu kursai saliu, pro kurias vaziuosi, reikalingi, ir kuro kainos idomu ir net eismo taisykliu niuansus kai kuriuos butina zinoti kertamu saliu....lankytinas vietas ar net buvusiuju pasakojimu santraukas turedavau atsispausdines su savim...jei neplanuoji miegot kempinguose,neim palapines ir miegmaisiu-vietos uzima pakankamai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 13 vasario 2011 - 21:33