QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 10:09)
Man tamstos kriterijai nesuprantami, ypač kam reikalingas baseinas prie jūros, kur šiltas švarus vanduo
,
Jus mano vaikams ta pasakykit
Man irgi nesuprantamas toks dalykas, bet net Turkijoj, Italijoj vaikai mirko ne juroj, o...baseine
Tai jiems vanduo per surus, tai panardyti negali, tai juos zuvys sueda, tai kojas isiduria, zodziu, milijonas priezasciu. Lenkijoj jiems gyvenimo dziaugsma grazino irgi tik terminiai baseinai, nes jau spjaudesi, kad kalnuose pavargo, kad nieko nebenori, tik grizti namo.
Ka darysi-sunku su tais vaikais.
Stai ir ziuriu, ieskau tokiu variantu.
Net kelione jau deliojuosi taip: isvykstam anksti ryte is Lietuvos, sustojam vakare Lenkijoj prie kalnu, maudomes terminiuose baseinuose, permiegam pas zmones(pigu, 100lt visiems), ryte vel vaziuojam, vakare sustojam Slovenijoj irgi terminiam akvaparke, ilsimes, tikimes, kad nakvyne gausim pas zmones(o gal ne, nezinau, neradau informacijos daug
), anksti ryte ivaziuojam i Kroatija. Ir nepervargsim, ir kelione igaus malonesni atspalvi vaikams, jiems bile baseinai butu
Dabar tik susitvarkyti nakvynes klausima Kroatijoj: arba kambariai su kieme esanciu baseinu, arba kambariai, bet salia butu baseinai, i kuriuos galima nusipirkti iejima dienai ir apsilankyti.
Aciu uz informacija
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 01 14, 10:09)
Bet ten mačiau skaičiuoklę, tai pamėgink suvesti duomenis ir žiūrėsi ką paskaičiuos tam laikotarpiui, nes Kroatijoje nuomos kainos kinta net gi savaitėm.
Paskaiciavau
Musu seimynai gaunasi po beveik 450-500lt para