Kad ne, i Kroatijos Siaure Gruda neorganizuoja, teoriskai gal ir yra galimybe, bet pas juos grupes susirenka tik i Pietus, Makarska. Jei neklystu, Novaturas veza, tik kainos ju auksciausios palyginus su kitom agenturom.
O del Visvetos nezinau, paciai idomu. Anksciau svarsciau siemet nulekt su jais, nes vezdavo ir dar pakankamai pigiai, bet ziurejau ju puslapi, tai Kroatijos datu ir kainu net neatidaro, gal apskritai firma zlugo ar tiesiog tu kelioniu nebeorganizuoja?
QUOTE(abiga @ 2010 07 22, 15:45)
Kad ne, i Kroatijos Siaure Gruda neorganizuoja, teoriskai gal ir yra galimybe, bet pas juos grupes susirenka tik i Pietus, Makarska. Jei neklystu, Novaturas veza, tik kainos ju auksciausios palyginus su kitom agenturom.
O del Visvetos nezinau, paciai idomu. Anksciau svarsciau siemet nulekt su jais, nes vezdavo ir dar pakankamai pigiai, bet ziurejau ju puslapi, tai Kroatijos datu ir kainu net neatidaro, gal apskritai firma zlugo ar tiesiog tu kelioniu nebeorganizuoja?
Mano dukra su mociute siemet vaziavo (birzelio pb.). Gyveno berods Krk saloje. Per Novatura pirko. Kaina, berods po 1.500 Lt kiekvienai gavosi. Tiksliai nepamenu. Zinau, kad man pasirode brangoka.
Kiek zinau, jie vos grupe surinko. Iki paskutines minutes kabejo klausimas ar vaziuos.
Pamate nemazai, bet kelione varginanti labai, kaina gan didele.
QUOTE(Atore @ 2010 07 22, 15:24)
Sveikutes.
Gal pasidalinsite info kas siais metais organizuoja keliones i Siaures Kroatija,maciau kad Gruda lyg ir siulo kazka.Bet man atrodo jog praeitais metais siule visveta ir zymiai pigiau?
Gal pasidalinsite info kas siais metais organizuoja keliones i Siaures Kroatija,maciau kad Gruda lyg ir siulo kazka.Bet man atrodo jog praeitais metais siule visveta ir zymiai pigiau?
Laba laba. Taigi bėda su Šiaurės Kroatija juoda. Mes va su drauge rugpjūčio mėnesiui norėjom užsirašyti. Nė viena firma nė iš tolo, nes žmonės nesirenka. Mums akys ant kaktos. Kaip tai nesirenka? Juk tokia populiari šalis. Ne, sako. Į pietinę - prašom, o su šiaurine šabaš. Tiesa, aš čia kalbu apie pigesnius kurortus: Crikvenica ir Novo Vinodolską. O Novature klausėm: yra po rugpjūčio 10 dienos, bet Krka saloje. O ten apgyvendinimas viešbutyje ir brangiai gaunasi. Kadangi Kroatijoje buvę du kartus, tai pagalvojom, kad pigiau bus lėktuvu į kokią turkiją ir visas dienas praleidi toje šalyje, o čia dar 4 nuvažiavimui ir grįžimui nubraukti reikia.
Matėme, pasiūlymų į Kroatiją pilna, bet realiai grupės nesirenka. Na dar Viaamica sakė gale šio mėnesio paaiškės, ar bus organizuojama kelionė rgpj. 12 d. Tai va, šabaš šiemet su š. Kroatija.
Sveiki,
Gal galite man kas nors placiau papasakoti apie kempingus Kroatijoje? Kas buvote ir su tuom susidurete? Noreciau zinoti kiek kainuoja ten apsistoti,ir daugiau info apie pacius kempingus, kaip jie ten atrodo, ar reikia veztis savo palapine ir kempinge ja statytis,ar ten tuose kempinguose yra namukai,noriu daugiau ir placiau suzinoti apie kempingus,kainas,kaip jie atrodo,kur geriausi ir t.t Gal galite man atsakyti?
Gal galite man kas nors placiau papasakoti apie kempingus Kroatijoje? Kas buvote ir su tuom susidurete? Noreciau zinoti kiek kainuoja ten apsistoti,ir daugiau info apie pacius kempingus, kaip jie ten atrodo, ar reikia veztis savo palapine ir kempinge ja statytis,ar ten tuose kempinguose yra namukai,noriu daugiau ir placiau suzinoti apie kempingus,kainas,kaip jie atrodo,kur geriausi ir t.t Gal galite man atsakyti?
QUOTE(ramunelt @ 2010 07 26, 15:11)
O su vietinėmis firmomis važiuoti į ekskursiją žinoma pigiau, bet kai anglų kalbos nemoki , o rusiškai niekas nešneka, tai kas iš to
Siaurineje Kroatijoje mums visos ekskursijos buvo rusu k. Kaip tik nukentejo jaunimas, kurie rusu k. nemokejo. Pietineje Kroatijoje, Dubrovnike, prisimenu irgi nubalsavom uz rusakalbe gide.
I visas ekskursijas vazinejome kartu su rusu grupe. Ten jie surenka is keliu aplinkiniu kurortu zmones, jei reikia.
Tai manau, yra tu firmu, kurios ir rusiskai ekskursijas veda.
Sveikos,
Planuojam su SB rugpjūčio pabaigoj keliauti į Kroatiją. Gal kuri galėtumėt pasidalinti informacija apie tai, kiek maždaug kainuoja apartamentų nuoma? Būsim labai dėkingi
Planuojam su SB rugpjūčio pabaigoj keliauti į Kroatiją. Gal kuri galėtumėt pasidalinti informacija apie tai, kiek maždaug kainuoja apartamentų nuoma? Būsim labai dėkingi
QUOTE(egluzeeele @ 2010 07 27, 09:58)
Sveikos,
Kainos nuo daug ko priklauso (vieta, iranga ir pan).
Pasiziurinekit, pvz. cia http://www.adriatic.hr/.
Nuo rugpjucio pabaigos, daug kur kainos mazinamos. Baiginejasi sezonas.
sveikutės
rugpjūtį irgi būsiu Kroatijoje. Dabar bandau susivokti kiek pinigų skirti maistui. Gal kas žinote kokios maždaug ten maisto kainos? Ar verta vežtis ar geriau pakeliui susipirkti?
rugpjūtį irgi būsiu Kroatijoje. Dabar bandau susivokti kiek pinigų skirti maistui. Gal kas žinote kokios maždaug ten maisto kainos? Ar verta vežtis ar geriau pakeliui susipirkti?
Jei norit labai taupyti, pirkitės Lenkijoje. Bet jei norite kaifuoti ir valgyti ekologišką maistą, tai nieko nepirkit ir gyvenkit laisvu grafiku. Kainos šiek tiek brangesnės, kažkas ženkliai pigiau, kažkas brangiau, bet iš esmės, tai viskas priklauso nuo finansų padėties ir planų. Nes mūsų bičiuliai prisipirko visko Lenkijoj, po to pusę išmetė į konteinerį. Sutaupė?
dėkoju.
vienok apsispręsti sunku. Ar daugiau pinigų skirti ekskursijoms ar maistui. O kaip ten jūros gėrybės pakrantėje?
vienok apsispręsti sunku. Ar daugiau pinigų skirti ekskursijoms ar maistui. O kaip ten jūros gėrybės pakrantėje?
Žuvis nepigi, turguje ir PC ženkliai pigiau, midijos ir krevetės - turguje sąlyginai nebrangios, užeigose - priklausomai nuo vietos. Gali būti ir pigu, ir vidutiniškai, ir brangu. Mėsa vidutiniškai, dažnai pigesnė nei LT.
isikisiu
vaziuojant su agentura uz maista pacioje kroatijoje susimokejome jau lietuvoje, dienai gavosi 35 litai(pusryciai ir vakariene). Pavaiksciojus miestelyje isitikinom kad tikrai vietoj nebutume prasimaitine uz tokia suma, kavinese kainos , kaip pavyzdys pica daug kur maciau uz 35-40 kunu (17-20 litu).
Parduotuvese kainos irgi tokios, na kaip cia pasakius, pienas, jogurtai pasirode brangoki.
Uztat vengrijoj patiko vyno kainos
vaziuojant su agentura uz maista pacioje kroatijoje susimokejome jau lietuvoje, dienai gavosi 35 litai(pusryciai ir vakariene). Pavaiksciojus miestelyje isitikinom kad tikrai vietoj nebutume prasimaitine uz tokia suma, kavinese kainos , kaip pavyzdys pica daug kur maciau uz 35-40 kunu (17-20 litu).
Parduotuvese kainos irgi tokios, na kaip cia pasakius, pienas, jogurtai pasirode brangoki.
Uztat vengrijoj patiko vyno kainos