Papildyta:
Kokios ryškios spalvos tavo įmestų antros suknutės
Truputi nesupratau pasakiau anoj temoj, kad viska atimciau, tai tik isejau visos viska issidalino Niekses
Cha cha Femme,nugi bet matai kaip mes draugiškai dalinamės,o tu viską susigrobti norėjai
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Tos melynu geliu ir raudono fono medziagos noreciau Ir saguciu sirduciu Ir tos palaidines su drugeliais reikiamose vietose
kokius tris kartus laksčiau ir žiūrėjau kokių ten drugelių nori man irgi patiko ta bliuzelė/suknelė/apatinukas
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Sveikinuosi jubiliejinėj penktojoj temoj Žinau,nesu pinup,ir niekada nebūsiu,bet ... aš jas ir jus esančias myliu Ir...
...kaip reik neturėt tokio pilvo kaip pas mane Noriu tokio liauno liemens ...ir....
...baik čia norėt visko anoj temoj ji viską jamė,dabar irgi Nors...šitą apatinį (?) gali jamt,man nuo mano užuolaidos liko medžiagos...ji kaip tik mėlyna,su jau netgi paruoštais 'trafaretais' gėlyčių,tik išsiuvinėt reikia
...Va matai,kaip draugiškai
Aj,o Č kaip dažnai viską vagia
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 17, 14:15)
...kaip reik neturėt tokio pilvo kaip pas mane Noriu tokio liauno liemens ...ir....
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 06 17, 14:52)
Tos melynu geliu ir raudono fono medziagos noreciau Ir saguciu sirduciu Ir tos palaidines su drugeliais reikiamose vietose
...baik čia norėt visko anoj temoj ji viską jamė,dabar irgi Nors...šitą apatinį (?) gali jamt,man nuo mano užuolaidos liko medžiagos...ji kaip tik mėlyna,su jau netgi paruoštais 'trafaretais' gėlyčių,tik išsiuvinėt reikia
...Va matai,kaip draugiškai
Aj,o Č kaip dažnai viską vagia
QUOTE(ramzyte @ 2010 06 17, 15:34)
Aj ir...mano namų viena siena lygiai tokios pat spalvos candy blue.... Diedas nelabai džiaugės pradžioj tokia siena,bet priprato
QUOTE(Mustachio @ 2010 06 17, 23:05)
* vos nesusmyžau
** Nagai riesti į save
QUOTE(Mustachio @ 2010 06 17, 23:58)
Aj ir...mano namų viena siena lygiai tokios pat spalvos :
Kaip užskaitaaaau! Mano svajonė virtuvė - chevy green
nerealu