Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Baiginėju nert šį sijoną ir iškilo klausimas dėl pasijonio. Kokį jį siūt,ar taikyt pagal sijono formą, ar kažkokį tiesų. Merginos patarkit kas labiau patyrusios.Galvoju pasijonį atskirai siūt,kad galėčiau keist. Ir iš kokios medžiagos siuvat pasijonius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 08 18, 15:17)
Baiginėju nert šį sijoną ir iškilo klausimas dėl pasijonio. Kokį jį siūt,ar taikyt pagal sijono formą, ar kažkokį tiesų. Merginos patarkit kas labiau patyrusios.Galvoju pasijonį atskirai siūt,kad galėčiau keist. Ir iš kokios medžiagos siuvat pasijonius?  smile.gif

Prisijungiu prie klausimo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 08 18, 15:17)
Baiginėju nert šį sijoną ir iškilo klausimas dėl pasijonio. Kokį jį siūt,ar taikyt pagal sijono formą, ar kažkokį tiesų. Merginos patarkit kas labiau patyrusios.Galvoju pasijonį atskirai siūt,kad galėčiau keist. Ir iš kokios medžiagos siuvat pasijonius?  smile.gif

Butinai patejanti.Su tokiu sijonu vaikstau i sokiu repeticijas,jis nuostabiai sukasi thumbup.gif Platejantis pasijonis kartu papildo ir silueta.
Mano pasijonis siutas is pamusalines medziagos.
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 08 18, 16:17)

as esu nusinersi si grozi mirksiukas.gif pasijoni isisiuvau pati, tiesiog is kito seno sijono...jis siek tiek platejantis, na vien del patogumo smile.gif
Atsakyti
Va tokį vasaros pabaigos sijoną iš lino su viskoze {garbiniuotas siūlas, 600 m/100 g} pasigaminau. Sunėriau be 13 g 200g.

user posted image

Sijonas kiek platėjantis, naudojau 2 storių vąšiukus.
Atsakyti
labai jau gražus 4u.gif
aš ir noriu sijonuko, radau kokio, belieka nusipirkti siūlus
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2010 08 20, 10:01)
Va tokį vasaros pabaigos sijoną iš lino su viskoze {garbiniuotas siūlas, 600 m/100 g} pasigaminau. Sunėriau be 13 g 200g.

Įdomu, o jau skalbtas? Nes aš nusipirkau tokius siūlus, panėriau pavyzdėlį, sušlapinau-ir jis man akyse susitraukė turbūt trečdaliu. Ir pasidarė kietas kaip šarvai, nors nerta buvo nekietai. Tai ir nebesiryžtu kam nors tuos siūlus naudoti... sad.gif
Atsakyti
labai laukiam to sijonuko schemutės,kur po atostogų žadėjote įmesti.O atostogos geras dalykas pati prie ežero sedžiu drinks_cheers.gif
Atsakyti

Puikus sijonas ir mielas pateikimas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingapoc @ 2010 08 04, 15:00)
Galima tai galima  smile.gif ,bet schemute kitam kompe, grisiu tik po savaites, tai jei per ta laika nieks nepagelbes tada ikelsiu as.. 4u.gif

g.gif Vis dar laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 08 20, 13:20)

g.gif Vis dar laukiu  mirksiukas.gif

Zinau kad kazkur kazka esu prisizadejus..bet kur kam ir ka doh.gif
Prasom 4u.gif
user posted image
Atsakyti

user posted image

Labai grazus wub.gif ar cia rusiski siulai?maciau tokios sudeties ir spalvos ax.gif
Atsakyti
gadget3 Grazus sijonukas wub.gif gal galima butu gauti motyvo schemute? rolleyes.gif
Atsakyti