Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Sveikos merginos!

sugalvojau nusinerti "servetelini" sijona is moherio, tik iskilo klausimas...

jei nersiu sijona mazdaug iki keliu (gaunasi apie 55 cm) is siulu 100g./500m. kiek reikes siulu?

dar yra siuliuku variantas 25 g./ 250m, bet ir velgi visiskai neaisku kiek tu siuliuku pirkti.

buciau baisiai dekinga, jei pagelbetumet!
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 07 23, 09:55)
Sveikos merginos!

jei nersiu sijona mazdaug iki keliu (gaunasi apie 55 cm) is siulu 100g./500m. kiek reikes siulu?

dar yra siuliuku variantas 25 g./ 250m, bet ir velgi visiskai neaisku kiek tu siuliuku pirkti.

Kiek neriant sueina moheros, tai neisivaizuoju. O megztam man suejo beveik 4 matkiukai moheros su silku.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 07 23, 10:55)
Sveikos merginos!

Mano manymu, neriant iš moheros neliks viso grožio. Ir dar, jei kas nors ne taip išeis, išardyt be šansų. Virbalais sijonai tokie lengvi ir purūs gaunasi. Sijonui reiktų 4-5 matkiukų po 25g, kur 230-250 metrų.
Atsakyti
Tų kur 25gr 250m su šilku man 4 matkelių visam kostiumėliui užteko. Mezgiau 4,5nr virbalais
Atsakyti
Gal galetumete pasiulyti koki nors tanku rasta tulpes formos sijonukui, kad nereiketu pasijonio.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 23, 11:44)
Mano manymu, neriant iš moheros neliks viso grožio. Ir dar, jei kas nors ne taip išeis, išardyt be šansų. Virbalais sijonai tokie lengvi ir purūs gaunasi. Sijonui reiktų 4-5 matkiukų po 25g, kur 230-250 metrų.

Nertos moheros aišku nebandžiau ardyt, bet šiaip sako, kad reik mezginį sušlapint ir tada mohera gerai ardosi 4u.gif
Atsakyti

mano vasarinis sijonukas blush2.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us user posted image

Uploaded with ImageShack.us
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 08, 20:47)
sveikutes  4u.gif
visu labai dailus darbeliai  4u.gif  beziurint akys tiesiog raipsta nuo tokiu groziu  4u.gif

as nesenai baigiau savo  ,,marguty,,  PP sijonuka ax.gif ( tik dar pasijonuko truksta) is pradziu bijojau pradeti nerti,nes niekad tokio  didelio darbelio nesu nerusi,bet visai sauniai ejosi,ir palyginus tikrai greitai  smile.gif

dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo  ranku darbeliu  ax.gif

jei nesunku pamatuok savo sijonuko ilgį kažkaip neriu neriu o jis man atrodo bus per trumpas. norėčiau maždaug kad iki kelių būtų. labai jaučiu kad reiks užsiimti kūryba ir kažkokiu būdu bandyti prailginti nes neriu iš plonos medvilnės fileta. ačiū iš anksto.
Papildyta:
QUOTE(zvirble @ 2010 07 29, 22:14)
mano vasarinis sijonukas  blush2.gif

labai neblogas sijonukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 07 19, 18:43)
O man tai tie ananasiniai visi taip gražu  wub.gif  Net atrod<kaip gali nepatikt  smile.gif

Man ananasai irgi patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
kaip gražuuuuu
Atsakyti
Rodausi sijonuka,spalva truputi naturoj ryskesne
user posted image
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2010 08 03, 09:36)
Rodausi sijonuka,spalva truputi naturoj ryskesne
[url=http://www.radikal.ru][img]

Labai gražus thumbup.gif Gražiai išplatėja ir spalva thumbup.gif