Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

As iki puses sita nuneriau ir nutrenkiau (per platus ziauriai). kazkaip neatkreipiau demesio i tai, kad liemeni reikia ploniausioj vietoj matuot, o ne zeminta. pagal rasta nemazai isplateja jis.
dabar kita VS baigiu , liko tik juosmeni sutvarkyt, o del pasijonio dar abejoju, gal nesiusiu, o kaitaliosiu spalvotus pagal nuotaika... jei kas nofotografuos besimaivancia, tai ryt ikelsiu pabaigta.
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2010 07 08, 16:18)
As iki puses sita nuneriau ir nutrenkiau (per platus ziauriai). kazkaip neatkreipiau demesio i tai, kad liemeni reikia ploniausioj vietoj matuot, o ne zeminta. pagal rasta nemazai isplateja jis.
dabar kita VS baigiu , liko tik juosmeni sutvarkyt, o del pasijonio dar abejoju, gal nesiusiu, o kaitaliosiu spalvotus pagal nuotaika... jei kas nofotografuos besimaivancia, tai ryt ikelsiu pabaigta.

O tai kaip apsimaut poto, jei per ploniausia vieta matuot? As irgi matavau nuo klubu blush2.gif Bet mastau virsu tiesiog paprastai stulpeliu su uzmetimu nert... Ar kaip daryt? Galeciau dar isardyt, jeigu kas duotu patarima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 08, 16:21)
O tai kaip apsimaut poto, jei per ploniausia vieta matuot? As irgi matavau nuo klubu  blush2.gif Bet mastau virsu tiesiog paprastai stulpeliu su uzmetimu nert... Ar kaip daryt? Galeciau dar isardyt, jeigu kas duotu patarima  ax.gif

nu kokiu tik pora cm daugiau nei liemuo nert reikia, nes ziauriai isplateja patikek (man per klubus jau buvo apie 15-20cm per platu, nors guodziau svae, kad tik 10 ax.gif ). apsirengsi per virsu kaip nors...
Papildyta:

parasysiu tikslius ismatavimus savo, jei pades:

mano liemuo 67cm, pradejau nuo 80cm
klubai 90cm, isplatejo iki 140cm doh.gif (tai dar daug daugiau nei man atrode)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 08 liepos 2010 - 15:36
[quote=aaagnex,2010 07 08, 12:12]
Atsiprasau L@imužė, kad pasiskolinsiu nuoroda, bet kitur dabar nerandu...
http://public.fotki....jos-/vssijonas/
Cia ir sijonas L@imužės nertas ir schemos yra ax.gif Tik as tai iki keliu nersiu ax.gif
[/quo

aciu uz paaiskinima rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
visu labai dailus darbeliai 4u.gif beziurint akys tiesiog raipsta nuo tokiu groziu 4u.gif

as nesenai baigiau savo ,,marguty,, PP sijonuka ax.gif ( tik dar pasijonuko truksta) is pradziu bijojau pradeti nerti,nes niekad tokio didelio darbelio nesu nerusi,bet visai sauniai ejosi,ir palyginus tikrai greitai smile.gif

dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo ranku darbeliu ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 08, 19:47)

dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo  ranku darbeliu  ax.gif

Serpiente, wub.gif labai dailus margumas thumbup.gif

pagaliau ir as iveikiau savaji. ikeliu Jusu teismui. man jis visai patinka, tik planuoju apatiniu pora eiliu permegzt (perdaug priripuliavau).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2010 07 08, 23:39)
pagaliau ir as iveikiau savaji. ikeliu Jusu teismui. man jis visai patinka, tik planuoju apatiniu pora eiliu permegzt (perdaug priripuliavau).

Labai dailus wub.gif wub.gif wub.gif permezgus bus dar dailesnis wink.gif
Šaunuolė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 08, 20:47)
sveikutes  4u.gif
visu labai dailus darbeliai  4u.gif  beziurint akys tiesiog raipsta nuo tokiu groziu  4u.gif

as nesenai baigiau savo  ,,marguty,,  PP sijonuka ax.gif ( tik dar pasijonuko truksta) is pradziu bijojau pradeti nerti,nes niekad tokio  didelio darbelio nesu nerusi,bet visai sauniai ejosi,ir palyginus tikrai greitai  smile.gif

dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo  ranku darbeliu  ax.gif

nuostabus viskas ir aš tokio noriu doh.gif jei negaila parašyk kokie siūlai kiek jų reikia ir pasidalink schema labai labai prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 07 09, 12:09)
nuostabus viskas ir aš tokio noriu  doh.gif  jei negaila parašyk kokie siūlai kiek jų reikia ir pasidalink schema labai labai prašau  blush2.gif

labutis. del siuliuku manau net neverta man daug rasyti,nes as ne lietuvoje gyvenu,o sie siulai gaminami pas mus.lietuvoje tikrai yra panasiu ,atspalvius keicianciu siuliuku,tik beabejo firma skirsis.
seip ant siulu raso kad tai egiptiska medvilne.sijonukui suneriau apie 400 gr siuliuku (metrazo nezinau,nes neraso ant pakuotes,o neriau su vaseliu 2.0 mm)
nesu patyrusi nereja,taigi is pradziu shemute atrode sudetinga,o su rusu kalba man sunkokai ax.gif bet visviena tyrinejau rusu forume teme apie PP sijonuka,ir pradejus nerti visai sauniai ejosi thumbup.gif nors naudojausi keletu shemu,tiksliau interpretaciju sio sijonuko,gavosi sava interpretacija nes is yvairiu sio sijonuko shemu pasinaudojau man labiau patinkancia detale. biggrin.gif
cia ymetu rusaiciu visa tema apie PP sijonuka .
http://club.osinka.r...69970d940aee481
arba sitas puslapiukas :
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=120845
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Padėkit, pradėjau nerti sijonėlį tokį baltą, superinį, jį yra nėrusi viena supermama ir jį pavadino, (kvepiantis jūra). Buvo įdėta ir visa jo schema, pamečiau, o dabar neberandu tokioje gausybėje.
Būkit geros, padėkit surasti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 09, 20:37)

ačiū labai labai notworthy.gif narpliojau balta bliuskelę viršų įveikiau o apačia per plati gavosi reik ardyt vėl blush-anim-cl.gif bet jau trečią kartą tai daugiau jau ir nepradėsiu. imuosi šito sijono yahoo.gif
Atsakyti