As iki puses sita nuneriau ir nutrenkiau (per platus ziauriai). kazkaip neatkreipiau demesio i tai, kad liemeni reikia ploniausioj vietoj matuot, o ne zeminta. pagal rasta nemazai isplateja jis.
dabar kita VS baigiu , liko tik juosmeni sutvarkyt, o del pasijonio dar abejoju, gal nesiusiu, o kaitaliosiu spalvotus pagal nuotaika... jei kas nofotografuos besimaivancia, tai ryt ikelsiu pabaigta.
QUOTE(praeive @ 2010 07 08, 16:18)
As iki puses sita nuneriau ir nutrenkiau (per platus ziauriai). kazkaip neatkreipiau demesio i tai, kad liemeni reikia ploniausioj vietoj matuot, o ne zeminta. pagal rasta nemazai isplateja jis.
dabar kita VS baigiu , liko tik juosmeni sutvarkyt, o del pasijonio dar abejoju, gal nesiusiu, o kaitaliosiu spalvotus pagal nuotaika... jei kas nofotografuos besimaivancia, tai ryt ikelsiu pabaigta.
O tai kaip apsimaut poto, jei per ploniausia vieta matuot? As irgi matavau nuo klubu Bet mastau virsu tiesiog paprastai stulpeliu su uzmetimu nert... Ar kaip daryt? Galeciau dar isardyt, jeigu kas duotu patarima
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 08, 16:21)
O tai kaip apsimaut poto, jei per ploniausia vieta matuot? As irgi matavau nuo klubu Bet mastau virsu tiesiog paprastai stulpeliu su uzmetimu nert... Ar kaip daryt? Galeciau dar isardyt, jeigu kas duotu patarima
nu kokiu tik pora cm daugiau nei liemuo nert reikia, nes ziauriai isplateja patikek (man per klubus jau buvo apie 15-20cm per platu, nors guodziau svae, kad tik 10 ). apsirengsi per virsu kaip nors...
Papildyta:
parasysiu tikslius ismatavimus savo, jei pades:
mano liemuo 67cm, pradejau nuo 80cm
klubai 90cm, isplatejo iki 140cm (tai dar daug daugiau nei man atrode)
[quote=aaagnex,2010 07 08, 12:12]
Atsiprasau L@imužė, kad pasiskolinsiu nuoroda, bet kitur dabar nerandu...
http://public.fotki....jos-/vssijonas/
Cia ir sijonas L@imužės nertas ir schemos yra Tik as tai iki keliu nersiu
[/quo
aciu uz paaiskinima
Atsiprasau L@imužė, kad pasiskolinsiu nuoroda, bet kitur dabar nerandu...
http://public.fotki....jos-/vssijonas/
Cia ir sijonas L@imužės nertas ir schemos yra Tik as tai iki keliu nersiu
[/quo
aciu uz paaiskinima
sveikutes
visu labai dailus darbeliai beziurint akys tiesiog raipsta nuo tokiu groziu
as nesenai baigiau savo ,,marguty,, PP sijonuka ( tik dar pasijonuko truksta) is pradziu bijojau pradeti nerti,nes niekad tokio didelio darbelio nesu nerusi,bet visai sauniai ejosi,ir palyginus tikrai greitai
dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo ranku darbeliu
as nesenai baigiau savo ,,marguty,, PP sijonuka ( tik dar pasijonuko truksta) is pradziu bijojau pradeti nerti,nes niekad tokio didelio darbelio nesu nerusi,bet visai sauniai ejosi,ir palyginus tikrai greitai
dabar is tu paciu siuliuku pradejau nerti bliuskute prie sio sijonuko,tikiuosi greitu laiku baikti ir pasipuosti savo ranku darbeliu
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 08, 19:47)
Serpiente, labai dailus margumas
pagaliau ir as iveikiau savaji. ikeliu Jusu teismui. man jis visai patinka, tik planuoju apatiniu pora eiliu permegzt (perdaug priripuliavau).
QUOTE(praeive @ 2010 07 08, 23:39)
pagaliau ir as iveikiau savaji. ikeliu Jusu teismui. man jis visai patinka, tik planuoju apatiniu pora eiliu permegzt (perdaug priripuliavau).
Labai dailus permezgus bus dar dailesnis
Šaunuolė
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 08, 20:47)
sveikutes
nuostabus viskas ir aš tokio noriu jei negaila parašyk kokie siūlai kiek jų reikia ir pasidalink schema labai labai prašau
QUOTE(vogels @ 2010 07 09, 12:09)
nuostabus viskas ir aš tokio noriu jei negaila parašyk kokie siūlai kiek jų reikia ir pasidalink schema labai labai prašau
labutis. del siuliuku manau net neverta man daug rasyti,nes as ne lietuvoje gyvenu,o sie siulai gaminami pas mus.lietuvoje tikrai yra panasiu ,atspalvius keicianciu siuliuku,tik beabejo firma skirsis.
seip ant siulu raso kad tai egiptiska medvilne.sijonukui suneriau apie 400 gr siuliuku (metrazo nezinau,nes neraso ant pakuotes,o neriau su vaseliu 2.0 mm)
nesu patyrusi nereja,taigi is pradziu shemute atrode sudetinga,o su rusu kalba man sunkokai bet visviena tyrinejau rusu forume teme apie PP sijonuka,ir pradejus nerti visai sauniai ejosi nors naudojausi keletu shemu,tiksliau interpretaciju sio sijonuko,gavosi sava interpretacija nes is yvairiu sio sijonuko shemu pasinaudojau man labiau patinkancia detale.
cia ymetu rusaiciu visa tema apie PP sijonuka .
http://club.osinka.r...69970d940aee481
arba sitas puslapiukas :
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=120845
Padėkit, pradėjau nerti sijonėlį tokį baltą, superinį, jį yra nėrusi viena supermama ir jį pavadino, (kvepiantis jūra). Buvo įdėta ir visa jo schema, pamečiau, o dabar neberandu tokioje gausybėje.
Būkit geros, padėkit surasti...
Būkit geros, padėkit surasti...
QUOTE(SERPIENTE @ 2010 07 09, 20:37)
http://club.osinka.r...69970d940aee481
arba sitas puslapiukas :
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=120845
ačiū labai labai narpliojau balta bliuskelę viršų įveikiau o apačia per plati gavosi reik ardyt vėl bet jau trečią kartą tai daugiau jau ir nepradėsiu. imuosi šito sijono