Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

smalsi,labai grazus sijonukas wub.gif

silinge,spalvos labai grazios wub.gif ,bet as gal ta siule deciausi ant sono g.gif Tada ne taip matytusi ,kad spalvos nesutampa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 10, 11:57)
Aš ne iš kampo. O užsidėjau visą ilgį ir eilės pradžios uždedu akį, o gale dvi sumezgu. Ir tada eina gražiai nematoma siūle susiūt. O iš kampo mezgant tada jokių problemų dėl ilgio nėra. Vat, Šilingės labai gražus sijonukas, bet man ta siūlė labai nepatinka.

QUOTE(rasa32 @ 2011 02 10, 13:20)
smalsi,labai grazus sijonukas wub.gif

silinge,spalvos labai grazios  wub.gif ,bet as gal ta siule deciausi ant sono g.gif Tada ne taip matytusi ,kad spalvos nesutampa ax.gif

4u.gif

Manęs siūlė neerzina. Apskritai sijonas truputį crazy stiliaus, siūlė sustiprina tą įspūdį. Ant šono nededu tikslingai, praktiniais sumetimais - jos dėka neišsisėdi tiek, kiek išsisėdėtų kitu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šilinge sijonas tikrai thumbup.gif , spalvytės labai mielos wub.gif , o dėl siūlės tai dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif

Čia mano nevykęs bandymas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 02 08, 21:05)

Gal kartais turit siūlų numeriuką. Aš pirkau juodai pilkus, tai maniau kad bus tokie kaip pas Jus. bet pas Jus matau balto yra, opas mane ne g.gif
Atsakyti
Susena, neturiu verysad.gif Buvau i darba nusinesus, tai koleges pasieme tuos lapelius. Tik mano cia ne visai pagal plana gavosi. Antro matkelio siula pradejau nuo vidurio, tai kiek pamezgus supratau, kad spalvos atvirksciai issidesto.
Atsakyti
Oho kokia dryžuota manija užėjo tongue.gif
Aš buvau užsidėjusi apie 155 akis. Mezgu ne per kietai, tai man, 165cm ūgio, sijonukas gavosi truputį virš kelių. Dariau juosmenį platų, nes man taip gražiau. Nuotraukos tai tikrai nepažadu, nes tingiu užsiimt įkėlinėjimais blush2.gif
Man asmeniškai gražiau, kai siūlė eina skersai. Taip gražiai suėjo spalvos, kad norėdamas nelabai atrasi kur sujungimas ax.gif
Tik vat klausimas: kaip jums apačia? man kažkodėl truputį siauroka. Didesnį žingsnį sunku padaryti g.gif Manau, kad truputį siauroką padariau, nors per klubus tai ne siaura g.gif bet labai norėjau spalvas sujungti nematomai tongue.gif
Atsakyti
Pribaigiau ir aš šiąnakt savo dryžuotąjį. Siūlės nieks nerastų tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 16, 11:59)
Pribaigiau ir aš šiąnakt savo dryžuotąjį. Siūlės nieks nerastų  tongue.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 16, 12:59)

fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naiste777, gražus sijonas. Prašom pasirodyti apsirengus.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 16, 10:59)

Ooooooo koks groožis thumbup.gif

Aš pribaigus savo jodai pilką mąstau apie tokį dryžių vasarai iš ryškių medvilninių siūliukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 16 vasario 2011 - 14:23
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 16, 11:59)

jetau, kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti