Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(naiste777 @ 2011 02 08, 21:59)
Aš irgi prie tų dryžuotųjų. Šiandien pradėjau  smile.gif

Panašu, kad zebriukų virusas plinta lotuliukas.gif Aš šiandien irgi š miestą ruošiuosiu šių siūliukų ieškoti ax.gif Tikiuosi rasiu, ir jau šiandien galėsiu pradėti bigsmile.gif
Atsakyti
Oi ateinu pajuokint biggrin.gif
Mano dryžiuką dukra nešioja biggrin.gif , išpradžių mezgiau ir susišvietė, kad per ilgas gausis, tai išardžiau ir trumpesnį pradėjau megzt, paskui jau žiūriu kad trumpas gaunas, tai nepilnai vieną kamuoliuką sumezgiau ir penkiametė dabar juo puošias, o aš kaupiuos iš naujo ir jau sau jį megzt lotuliukas.gif
Atsakyti
Su ilgio paskaičiavimu tai tikrai sudėtinga. Rodos ir pavyzduką prasimezgiau, kad matyčiau, kiek pasvyra. Ir matavo mane skersai smile.gif ale vis tiek reiks ardyti, per trumpas gaunasi. Gaila, pusę jau kaip ir turėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 09, 17:02)
Su ilgio paskaičiavimu tai tikrai sudėtinga. Rodos ir pavyzduką prasimezgiau, kad matyčiau, kiek pasvyra. Ir matavo mane skersai  smile.gif ale vis tiek reiks ardyti, per trumpas gaunasi. Gaila, pusę jau kaip ir turėjau  doh.gif

Grįžau iš miesto nešina juodai pilkais siūliukais ir virbalais smile.gif mat man besiprekinant susišvietė, kad reikia dar ir gerų virdalų geram sijonui ax.gif
Tai dabar belike susiskaičiuoti, kiek akių uždėti. Gal kas nors jau mezget 176 ūgiui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 09 vasario 2011 - 20:23
QUOTE(Susena @ 2011 02 09, 20:23)
Tai dabar belike susiskaičiuoti, kiek akių uždėti. Gal kas nors jau mezget 176 ūgiui?

dejau 190 akiu, stengiausi megzti kietai, sijono ilgis (be virsutinio stulpiuko) 59 cm. Gal tai pades orientuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 02 09, 21:22)
dejau 190 akiu, stengiausi megzti kietai, sijono ilgis (be virsutinio stulpiuko) 59 cm. Gal tai pades orientuotis g.gif

Ot ačiū. Reiks pamąstyti ir imti jautį už ragų, arba virbalus į rankas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 02 09, 17:02)
Su ilgio paskaičiavimu tai tikrai sudėtinga. Rodos ir pavyzduką prasimezgiau, kad matyčiau, kiek pasvyra. Ir matavo mane skersai  smile.gif ale vis tiek reiks ardyti, per trumpas gaunasi. Gaila, pusę jau kaip ir turėjau  doh.gif

labas
ar tu mezgi skersai is kampo ta sijona g.gif
nusimezgiau iki norimo ilgio ,tada kurioj puseje reikia nuimti ,o kurioj uzdeti kol pasieki ploti
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 02 10, 09:04)
labas
ar tu mezgi skersai is kampo ta sijona  g.gif
nusimezgiau iki norimo ilgio ,tada kurioj puseje reikia nuimti ,o kurioj uzdeti kol pasieki ploti

Iš kampo mezgant pasiekusi ilgį nuiminėjau akis eilės pradžioje (dešinėje) 4u.gif

Nuotraukos labai šiaip sau schmoll.gif Vaikas fotografavo doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 10 vasario 2011 - 09:11
QUOTE(Šilingė @ 2011 02 10, 09:08)
Iš kampo mezgant pasiekusi ilgį nuiminėjau akis eilės pradžioje (dešinėje)  4u.gif

Nuotraukos labai šiaip sau  schmoll.gif  Vaikas fotografavo  doh.gif

Kokios gražos spalvos ax.gif Kokiais čia siūliukais mezgėt?
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 02 10, 09:08)
Iš kampo mezgant pasiekusi ilgį nuiminėjau akis eilės pradžioje (dešinėje)  4u.gif

aciu
spalvytes kokios grazios
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 02 10, 09:17)
Kokios gražos spalvos ax.gif Kokiais čia siūliukais mezgėt?

Yarnart Magic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2011 02 10, 10:04)
labas
ar tu mezgi skersai is kampo ta sijona  g.gif

Aš ne iš kampo. O užsidėjau visą ilgį ir eilės pradžios uždedu akį, o gale dvi sumezgu. Ir tada eina gražiai nematoma siūle susiūt. O iš kampo mezgant tada jokių problemų dėl ilgio nėra. Vat, Šilingės labai gražus sijonukas, bet man ta siūlė labai nepatinka.
Atsakyti