zuviuk
bet spalvos tai tikrai neįprastos ir gražios. Kokie čia siūliukai?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 01 31, 18:35)
Antrasis ilgesnis bet kuriuo atveju-daugiau eilių
bet idomu kaip realiai ta ilgi nusimatyti, as neauksta tai man aktualu, kad sijonas nei per trumpas, nei per ilgas nebutu, nes teks kaip bobutei tada vaikscioti kazin 10 cm kazin kiek apytiksliai eiliu galetu buti?
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 02 01, 17:13)
bet idomu kaip realiai ta ilgi nusimatyti, as neauksta tai man aktualu, kad sijonas nei per trumpas, nei per ilgas nebutu, nes teks kaip bobutei tada vaikscioti kazin 10 cm kazin kiek apytiksliai eiliu galetu buti?
Tai paimk ir pamezgėk virbalais,kuriais planuoji megzt 10 cm ir matysi.Nes šiaip pasakyt sunku-visos skirtingai mezgam-vienos laisviau,kitos labiau pritraukia
Zuviukas:), labai graziai atrodo sis sijonukas Spalvu rinkinukas labai dailus
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 02 01, 19:05)
Tai paimk ir pamezgėk virbalais,kuriais planuoji megzt 10 cm ir matysi.Nes šiaip pasakyt sunku-visos skirtingai mezgam-vienos laisviau,kitos labiau pritraukia
paprastoma akimis esu pamezgus ir pamatavus, bet man idomu mezgant kiaurarasciu ar bus ne ilgesnis?
Žuviuk, labai gražios spalvos sijonuko
Beje, Šiauliuose {parduotuvė padevėtų prekių Stoties gatvė, netoli "Humanos"} užmačiau labai gražių spalvų Teksrenos siūlų. Spalva juoda su gražiu atspalviu ružavos ir dar kažkokie žali primarginti.
Beje, Šiauliuose {parduotuvė padevėtų prekių Stoties gatvė, netoli "Humanos"} užmačiau labai gražių spalvų Teksrenos siūlų. Spalva juoda su gražiu atspalviu ružavos ir dar kažkokie žali primarginti.
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 02 01, 20:30)
paprastoma akimis esu pamezgus ir pamatavus, bet man idomu mezgant kiaurarasciu ar bus ne ilgesnis?
Tai pamėgink kiauraraščiu
Baigiau ir aš populiarųjį sijoną iš kampo. Mezgiau iš teksrenos juodų- raudonų. Sumezgiau 3.5 nr virbalais du matkiukus, o dėjau 150 akių, mano ūgis 170.
Kai mažasis vaikinas suras, kur fotiko baterijų kroviklį nukišo, pasirodysiu.
Kai mažasis vaikinas suras, kur fotiko baterijų kroviklį nukišo, pasirodysiu.
Smalsi- griuk negyvas- koks grozis. As irgi panasu mezgu- pasidaviau plintanciam virusui. tikiuosi, kad man pavyks taip graziai, kaip jums
Aš irgi prie tų dryžuotųjų. Šiandien pradėjau