Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

[quote=Luana,2011 01 18, 23:18]
Labai dailus 4u.gif thumbup.gif dabar abi panašios vaikščiosim biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 01 16, 15:33)
Tikiuos nesupyks šitų darbelių savininkė, įdedu nuorodą - jos albume 18 ir 19 modeliukai megzti taip, kaip aš norėčiau, tik be kiauraraščių. Galvoju apatinę dalį padaryt taip pat įstrižai dryžuotą, tik į priešingą pusę, kaip sijonas. O "sparnus" užtektų paprastai megzt ir gautųsi dryžiai. Nesugalvoju, kokiu raštu sparnus megzt - lygiai, taip, kaip ir sijoną?

http://public.fotki....niai/page2.html

Ar irgi mąsčiau, kad reikėtų margą liemenę ar megztuką į komplektą, bet niekaip nesugalvojau kaip daryti. Gerą mintį pakišai. Ačiū tau 4u.gif ir ačiū tai merginai, kurios nuorodą įdėjai 4u.gif tikiuosi, kad nesupyks ji už tai ax.gif
Atsakyti
ar tie skersi dryzuoti sijonukai ripsu megzasi ?
Papildyta:
QUOTE(Luana @ 2011 01 13, 19:20)
Merginos gal žinot kur Teksrenos tų dryžuotų siūlų Kaune gaut, sakiau iš auksarankės užsisakysiu, bet ten tik mėlynai juodi likę g.gif , o aš pilkai juodų noriu ax.gif

Jei dar nenusipirkot raudondvario plente siandien maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrara: 19 sausio 2011 - 17:34
QUOTE(ausrara @ 2011 01 19, 18:38)
Papildyta:

Jei dar nenusipirkot raudondvario plente siandien maciau.

ačiū 4u.gif , jau užsisakiau iš darbeliumanijos, dabar laukiu biggrin.gif

va iš savo konspektų apie šį sijoną išskaičiau , kad mezgasi 3 eilės gerosios 1 išvirkščioji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 01 19, 18:38)

Trys eilės geros, viena bloga. Kas antroj eilėj pradžioje uždedant papildomą akį, pabaigoje sumezgant dvi. Tada jis gaunasi skersas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasirodysiu savo marguti ir sijonu temoj ax.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=smina,2011 01 20, 15:26]
Sveikos 4u.gif
Pasirodysiu savo marguti ir sijonu temoj ax.gif

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 17, 12:12)
Nors aš ne Laumar, bet turiu tą schemą. Mano kompe ji gana ryški. Jei čia nesimatys, rašyk email'ą, atsiųsiu.

Drįsiu Naistės paklausti (mačiau jūsų albumėlį, kad mezgėt pagal šitą schemą), ką reiškia skaičiai schemos viduje? Parašyta: akių skaičius eilėje. Tai jeigu skaičius 4 - tai turiu megzti 4 akis lygiuoju raštu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edditocka: 20 sausio 2011 - 14:58
QUOTE(Edditocka @ 2011 01 20, 15:58)
Drįsiu Naistės paklausti (mačiau jūsų albumėlį, kad mezgėt pagal šitą schemą), ką reiškia skaičiai schemos viduje? Parašyta: akių skaičius eilėje. Tai jeigu skaičius 4 - tai turiu megzti 4 akis lygiuoju raštu?  g.gif

Tai taip, visiškai teisingai.

Tas margutis sijonukas labai jau simpatiškas wub.gif
Atsakyti
Aciu luana ir aiwita kad pasaket kaip megzti. Vakar nusipirkau tokius vaivorykstinius siulus,tai jau megsiu ir as.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 20, 15:02)
Tai taip, visiškai teisingai.

Ačiū!
Tada kažkurioj kitoj vietoj suklydau... g.gif Bandau pavyzdį (raportą) numegzt. Man kažkodėl nuslenka raštas, jei mezgu su tais skaičiais - neužtenka numegztos eilės akių kitos eilės raštui užbaigti. g.gif Jei į juos neatkreipčiau dėmesio, tada lyg raštas vietoj. Nu dar pasikankinsiu. Nėra dar taip buvę, kad neišeitų smile.gif , nors mezgiau dažniausiai iš Sandros žurnalo schemų- ten jos man labai aiškios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edditocka: 20 sausio 2011 - 17:35
biggrin.gif Nu taip ir nesupratau, kodėl man iš pradžių nesigavo. Išardžiau dar kartą, pradėjau - viską mezgiau taip pat, dabar raštas į raštą panašus. thumbup.gif Megsiu mocheriukę jau tikrai. bigsmile.gif Tik nujaučiu, kad siūlai labau jau ploni.
Atsakyti